Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Ladette написа:Ми и аз искам да разбера по-бързо, но никой не казва с кой се свалям! А ако си за шкембето само - пали към Студентски и така ще те черпя едно !
Е, ся се връщам от черпилка и съм с претъпкан корем -
пиши на лс за някоя др оферта -
все пак шкембето е нещо важно и не мога на пълен корем да го ям,
ще ми се обиди.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Не са много хората на които им допада прекаления пиърсинг. Вероятно това е основната причина А ти продължаваш да се дупчиш, но ти си знаеш най добре От друга страна каквото и да направиш винаги ще има хора които да те харесват и такива които да не те Иначе телцето е добре и не ми се вярва чак пък никой да не ти се е осуквал
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Защо пък аз да имам прекалено много обици?Ти тоя пич от Инк брадърс на попа не си ли го виждал?;)Не усещам никой тунинг по тялото си като минус...а и доста мъже са ми казвали,че са даже плюс за доста дейности;)
Но пък e вярно,че предпочитаме да ни оценяват мъже,които сме си заплюли и чието одобрение търсим всъщност.
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
Не са много хората на които им допада прекаления пиърсинг. Вероятно това е основната причина А ти продължаваш да се дупчиш, но ти си знаеш най добре От друга страна каквото и да направиш винаги ще има хора които да те харесват и такива които да не те Иначе телцето е добре и не ми се вярва чак пък никой да не ти се е осуквал
От къде накъде ще престава да се дупчи, само щото "не са много хората, на които им допада прекаления пиърсинг"?!
Повярвай ми, другарю - причината, поради която си или не си аутсайдер, е мноого далече от това, дали имаш пиърсинг или пък не.
Всъщност, ако трябва да се влезе в някаква подобна рамка, каквато ти поставяш - даже съм забелязала обратното, демек - хората с пиърсинг, татута и тн бодиплей изпълнения са по-вървежни.
Дори много тъпаци се дупчат и дълбаят именно с тази презумпция - да бъдат забелязани, да се покажат.
Но емпириката е доказала, че нямаш ли онова нещо, дет отвътре идва - забрави. Обаянието не е задължително прикрепено към красивия фейс, още по малко пък към някъв пиърсинг.
Иначе телцето е добре
?!:roll:
ЩЕ ПОВЪРНА!!
(от изказването, не от "телцето" )
@Jamalska: супер сладурана си
..When I gaze into the past - there are brown shirts that I see
They are marching forth for Caesar
They are marching forth for me..
Lagisa,мерси.Както и за подкрепата,хубаво е че все още има хора,дето да не бързат с преценките:)
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
emalfy , не...аз съм във ФМИ-то, просто един приятел (nonsense) е приет право и чаках с него...а аз си мислех , че си ме харесала..затова бяха тия погледи хеееххе