17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
не е работите в грешките,chehulche написа:A az dumi nqmam.... imam edna sburkana godina(808) i 1 sburkan mesec...Vsi4ko drugo mi e nared-taq tema q znam s to4kite i zapetaite.Vinagi sum imala nad 5 na probnite izpiti na neq i sega raz4itah pak na tolkova...E,v 6ok sum-3,88... A nqmam drugi gre6ki 100000% sigurna...
а в пропуските
аз имам 1 грешка - и имам 4.75
но съм пропуснал 2 неща
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аааааааааааааааа, разбрах .А дали разбрахAqua ~ написа:В повечето случаи са мн интересни неща , които се дават на мн интересни хора
Иначе, да, не си е много оферта, аз затова и искам много редовно * както и всички вас, предполагам * - поне да е малко по - лежерно, че след тази година изкуках
Love, life, meaning ...
OVER
E to , 4e ne e zaduljitelno-ne e ...ama gadnoto e kato si go napravil i si pre***n (li4en opit) Ina4e bravo na vas
az mai 6te probvam drugata godina ako ne sum v pulna depresiq dotogava.... (na predvaritelniq bez da znam temata imam 4 (stranno,no fakt) , no ve4e ne se nadqvam , 4e i tva 6te mi posluji za ne6to )
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Е,и това е много интересен начин,естествено.Възможности има!Така че ако не тази,то догодина ще се присъединя към правистите!Desodeset написа:По-много интересен начинAqua ~ написа:В повечето случаи са мн интересни неща , които се дават на мн интересни хора
Макар че много ми харесва и Минало и съвремие....,но ако бала е като миналата година не ми стигат 0,39 стотни.Ех,защо ли този проверяващ не ми отпусна поне още 0,13 стотни.Ей сега си обсъждах оценката с учителката ми и тя е обедена че темата ми е за 5,25-5,50...Но явно пропевяващия мисли различно.Аз освен бунта на Тома други пропуски нямам,но...
Право, 1-ви поток, 4-та група