Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

BB написа::D Честито на всички приети, желая Ви много здраве и успехи ! За тези които не са приети в желаната специалност още малко търпение!
Аleksander, през цялата КСК ,07г. ти беше най- отзивчивият от всички нас , за което ти благодаря и ти желая КЪСМЕТ за БТ която желаеш! А може ли да пуснеш и учебния план за специалност биология би било интересно?!
BB ти успя ли за медицина.
Някой знае ли, от къде в му мога да си взема служебна бележка, че искам да си изпозлвам оценката по химия от там?
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

От Центъра по хигиена -> учебен отдел ... май е на 12ти етаж...
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Mimi_Bank написа:От Центъра по хигиена -> учебен отдел ... май е на 12ти етаж...
Мерси, утре ще отида, въпреки че за 20 стотни не си заслужава много много.
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

@cufff - За каква специалност искаш да се бориш с оценката от МУ?
Изображение
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

@cufff - За каква специалност искаш да се бориш с оценката от МУ?
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Mimi_Bank написа:@cufff - За каква специалност искаш да се бориш с оценката от МУ?
Всъщност като се замисля е абсолютно безсмислено това, което правя, защото съм си подредила специалностите зле. Преди компютърна химия съм писала химия и информатика и съм приета на първо класиране последната . Преди нея са ми БТ, МБ и медицина...Правя го заради медицината, въпреки че с бал под 32 никога няма да ме огрее.
Та общо взето си губя времето. Искам в БФ повече от ХФ.
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

така е много гадно! И аз не съм ги подредила добре!
1 - комп. химия
2 - екохимия
3 - геология
Вместо да пиша 3 - Химия ... и сега съм приета геология :? :cry: :x
Аз искам комп. химия, но съм на цели 0.61 от нея и не знам дали има някакъв шанс ... след като на първо класиране са приети 18 вместо 15 момичета :twisted:
Изображение
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Е, има ли все пак някой за ХФ с мене? :roll:
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Mimi_Bank написа:така е много гадно! И аз не съм ги подредила добре!
1 - комп. химия
2 - екохимия
3 - геология
Вместо да пиша 3 - Химия ... и сега съм приета геология :? :cry: :x
Аз искам комп. химия, но съм на цели 0.61 от нея и не знам дали има някакъв шанс ... след като на първо класиране са приети 18 вместо 15 момичета :twisted:
аз се изненадах, като видях, че битехнологии са приети 47, а са обявени 28 места....това е нереално. Мисля си все пак, че заради кандидатстващите в медицинскитер университети ще падне балът. Аз за екохимия имам бал, но съм я писала след химия и информатика, а в последствие разбрах, че това май е педагогическа специалност. Поне другата година ако кандидатствам пак, ще съм по наясно как да редя специалностите
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

@cufff - Дам ... Химия и информатика е педагогическа за жалост и аз скоро разбрах!

@charlie - Аз съм за ХФ (ако ме поискат на 2ро) ! Ти какво си приета??
Изображение
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Ами аз съм само Химия, писах я на 1во място и просто нямам шанс да не ме приемат (много пада бала)... И още се чудя дали не трябваше комп. химия, ама каквото такова :) свърши вече, остава само да се запиша и дано ми хареса :)
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Aз докато ги редих се чудих и ги писах наслука... Мисля, че ще падне балът. Все 1. Дано наистина декларацията се попълва във Факултета, в който сме приети. Защото не ми се обикаля утре половин София, ако времето е такова.
п.п. в Мутата кандидатствахте ли? charlie? mimi_bank.. и ще пробвате ли другата година пак?
dennnie
В началото бе словото

Мнение от dennnie »

Здравейте :) Някой приет БТ има ли тук... :)
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

п.п. в Мутата кандидатствахте ли? charlie? mimi_bank.. и ще пробвате ли другата година пак?
Аз пробвах, но не ме приеха и сега не знам ... ако ме приемат комп. химия може и да запиша... ако не ме - най-вероятно другата год. пак!
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Mimi_Bank написа:
Аз пробвах, но не ме приеха и сега не знам ... ако ме приемат комп. химия може и да запиша... ако не ме - най-вероятно другата год. пак!
Аз не мисля, че трябва да се отказваме, все пак аз искам да уча стоматология и ще се опитам да го направя :)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”