Спираме..........ще си говорим за друго, давай идея за какво?Mimmy написа:Мисля, че е време и от двете страни да спрете, не искам 2ра заключена тема![]()
Журналисти 2009, том 2.
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Re: Журналисти 2009, том 2.
- beroeca
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Мисля,че спазваме добрия тон,колкото е възможно(няма псувни и груби епитети)!Получава се спор за вижданията за живота като цяло и за хората като индивидуалности.Не мисля,че е проблем.Това е една добра трибуна,място където младите,хората на бъдещето комуникират един с друг,обменят опит и идеи.Mimmy написа:Мисля, че е време и от двете страни да спрете, не искам 2ра заключена тема![]()
"В спора се ражда истината!"
Победа без чест е огромна загуба!
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Да, абе друго си е да наречеш някой боклук, особено на човек, отдаден на здравеопазването по някакъв начин, човек който помага и има цели, всички, които сме извън СУ излезе, че сме перуш и боклук, хората учещи в МУ, ЮЗУ..........нямам думи, добре че не живея за мнението на хората, иначе одавна да съм приключил, както и да е.........beroeca написа:Мисля,че спазваме добрия тон,колкото е възможно(няма псувни и груби епитети)!Получава се спор за вижданията за живота като цяло и за хората като индивидуалности.Не мисля,че е проблем.Това е една добра трибуна,място където младите,хората на бъдещето комуникират един с друг,обменят опит и идеи.Mimmy написа:Мисля, че е време и от двете страни да спрете, не искам 2ра заключена тема![]()
"В спора се ражда истината!"
- Mimmy
- От дъжд на вятър
Е няма лошо в някоя друга тема да се обсъждат нещата от живота...тук е по-специално за журналистиката
Но в крайна сметка пишете, каквото искате. Няма точно аз да ви казвам какво да правите 
Журналистика - oh yeah! 
- beroeca
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Знам,че е егоцентрично да се самоцитирам,но в момента се налага!beroeca написа:Не казвам:"ти си боклук",просто се замисли за отношението си към останалите около теб!
Победа без чест е огромна загуба!
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Rehabilitator_ написа:Абе, ама ти наистина Варненец си много нагъл, в друга тема си говорим приятелски и ти давам съвети, а тук пред колегите се правиш на велик, загубена кауза си ти, след като искаш да си журналист приет си, а не се записваш щот не било в СУ, че ти откъде знаеш въобще как стоят нещата в СУ?
а колкото там до кандидата за журналист, дет вика изкарали шестици и кой ми е казал, че ще съм добър журналист:
1.По ника ми се вижда, че определено журналист няма да стана
и 2.Имам 5,83, а не 6,00![]()
![]()
, но в МУ
Извинявай -ти зле ли си????
В другата тема се държиш нормално и не се заяждаш- не си показваш самочувствието- а тук се заяждаш!!!!
Ти чуваш ли се изобщо- загубена кауза си,защото гледаш да се заядеш в повечето случаи , конкретно в тази тема.......
Естествено,че ще те похваля и ще ти благодаря когато ми помагаш и ще кажа,че си заядлив когато се заяждаш-не виждам нещо нередно в това!!!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
аиде и аз да се похваля
имам 5.25, което е страхотно след 7 часовотоо чакане, събира ми се бал 28 и нещо си, така че ще очаквам на есен да се видим. Ако сте навити може да направим и една среща на форума предварително
Вчера толкова бях и аз изтрещяла, че ходих до химическия, а след това така се запих, че не успях да си включа компа... честито на всички и за напред в същия дух 
Ганьооо, на тия кашони затова им викат урни, оти си погребваш гласо!
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Незнайно защо, но форумната анонимност обикновено води до тук. Двама непознати се карат за нещо. Вместо да си помагат. Написаният упрек е винаги сякаш по-тжко приет от изговорения. Особено когато си на 18.
Може и мен да нападнете, но ще кажа само, че е добре да умеете да понасяте критика. Особено кагато става дума за нещо, с което предварително е трябвало да се запознаете и това нещо се отнася лично да вас и е важно за вас. Но не само. Оттук наатък ще се сблъсквате с нея непрекъснато по време на обучението си. Ще се научите защо всяко цитиране е важно и ще разберете защо са ви питали за обеци (особено ако се наложи да влезнете в ТВ студио), ще се наложи все някак да проумеете как точно се говори с диафрагмата
Не приемайте нещата толкова навътре, защото не всичко е толкова страшно, заядливо и гадно. Всеки си има право на мнение. И когато някой знае повече от вас има прво да се изтъква с това.
Изпитът явно е протекъл както всяка година, хубаво е, че активните форумци са с добри оценки, че имаше едни години, в които младите хора не можеха да обяснят какво е блог
Желая на всички ви спокойствие, а на тези, които ще учат в моя (вече мога да го наричам така с умиление) факултет пожелавам да успеят да съхранят духа му
Ще разберете за какво говоря още през първата си година там 
Може и мен да нападнете, но ще кажа само, че е добре да умеете да понасяте критика. Особено кагато става дума за нещо, с което предварително е трябвало да се запознаете и това нещо се отнася лично да вас и е важно за вас. Но не само. Оттук наатък ще се сблъсквате с нея непрекъснато по време на обучението си. Ще се научите защо всяко цитиране е важно и ще разберете защо са ви питали за обеци (особено ако се наложи да влезнете в ТВ студио), ще се наложи все някак да проумеете как точно се говори с диафрагмата
Не приемайте нещата толкова навътре, защото не всичко е толкова страшно, заядливо и гадно. Всеки си има право на мнение. И когато някой знае повече от вас има прво да се изтъква с това.
Изпитът явно е протекъл както всяка година, хубаво е, че активните форумци са с добри оценки, че имаше едни години, в които младите хора не можеха да обяснят какво е блог
Желая на всички ви спокойствие, а на тези, които ще учат в моя (вече мога да го наричам така с умиление) факултет пожелавам да успеят да съхранят духа му
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Живо ме интересува това значи ли, че всяка година пишат толкова много хубави оценки? Под хубави имам предвид над 5.50...bvz написа:Изпитът явно е протекъл както всяка година
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
NikTa написа:6.000000!!!!!!!!
Кой е дяволът сега, а...![]()
Хаххаххах... Един път СУбективизмът да ми изиграе добра шега и на мен...
I feeeel goooood ..тарарарарам...![]()
![]()
![]()
И ся... с бал 28... мога само да чакам и да се надявам.
ПП: Полииии, казах ти!
Дааа!
Айде след няколко месеца колежки!
хих и моят бал е 28 и нещо и си чакаме, но би трябвало да сме вътре.
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Р.Бах - Илюзии
- NikTa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ми ти 100%, аз съм с около 99... 
(Г. Г.)
(Г. Г.)
Недей да говориш така! Мое лично мнение (а предполагам и половината форумци го споделят) е, че си един от най-способните кандидати тази година.
... ууу
поне всичко свърши най-накрая!
... ууу
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Р.Бах - Илюзии
Р.Бах - Илюзии
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
- Курс: първи
Ей,успокойте се...вътре сте!!!Поздравявам ви и дано ви последвам
Какво е чувството да осъществиш сам своя мечта...сега мислете вече следваща...
УСПЕХ!!!

Какво е чувството да осъществиш сам своя мечта...сега мислете вече следваща...
УСПЕХ!!!
Soulmates never die
- NikTa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Пф.. мерси, Поли (хъг)!
Айде дано заслужено да имам шанса да защитя това мнение...
ПП: Нали може да ти казвам Поли?
Айде дано заслужено да имам шанса да защитя това мнение...
ПП: Нали може да ти казвам Поли?
(Г. Г.)
(Г. Г.)
- bvz
- Пишете, о, братя
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Нямам представа колко са отличните оценки, не съм проверявал статистиките. Оценките са различни всяка година и се определят от няколко фактораNikTa написа:Живо ме интересува това значи ли, че всяка година пишат толкова много хубави оценки? Под хубави имам предвид над 5.50...bvz написа:Изпитът явно е протекъл както всяка година
Мнението ми беше, че винаги има доволни и недоволни, чакали много и бъзро минали, отличници и с не чяак толкова добри оценки