Ако ще подаваш документи за класиране, трябва да отидеш в информационния център, не в "Прием на студенти". Мисля че от 12 до 1 имат обедна почивка и след нея са до 5, но не съм сигурен. Разтърси се в сайта, би трябвало да има работно време.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
От 09:00 до 17:00, но не съм съвсем сигурен дали имат обедна почивка, ако имат (би трябвало да имат, все пак и те са хора), то тя ще е от 12:00 до 13:00, така че ти сам си прецени кога на теб ще ти е най-удобно да отидеш.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ок,първо отивам в паричен салон(северно крило-етаж 4),после в Инфомационния център(където и да се намира),показвавам лична карта,диплома,копие от дипломата...а някакви допълнителни докуметни трябва ли да се купуват,както в предишните години,или онлайн записването премахва тази практика?
Инфо центърът се намира в тунелчето на СУ, срещу ресторанта "Алма Матер", няма как да го подминеш. Не, друго освен дипломата, копие от дипломата и квитанцията за платена такса няма да ти трябва в Инфо центъра, след което ще си получиш картончето с входящия номер. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Да, първо онлайн попълването на желанията и след това в Ректората. : )
Ето ме идвам от Софийския взех си входящ номер и след много разправий че няма Изобразителното изкуство накрая и него го вкараха след като ми редактираха профила там и Меила ми искаха..и сега ми дава невалиден.....какво мога да направя за да си го върна или къде да видя..Много съм ядосана :@
При регистрацията онлайн дадох на плащане онлайн,качих сканираната ми диплома и после не ми показва къде да платя.
В раздел "Специалности" ми пише: "Моля, носете с Вас платежно от банката и съответните документи за да ги представите на наш служител." Какво да правя сега?
Здравейте. Имам един въпрос, който не мога да си изясня... Примерно за специалността Българска филология се гледа оценката от дипломата по история.. обаче аз в моето училище бях профил с история и имам две оценки - едната ми се смята от всички оценките през годините, а другата само от последната година и се води Задължителноизбираема подготовка. Коя от двете оценки се взима при балообразуването?