Кой беше последният филм който гледа ...?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Хайде и аз да се похваля, че гледах "Алиса". Страааааааааааашен!!!!
А мартенският заек наистина е като бивш наркоман на метадонова програма.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Така като гледам има единодушие относно Алиса, че си струва да се гледа, така че и аз ще сторя това тия дни 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ами да видим...allshallperish написа:Разкажи нещо повече?MidwinterSun написа:Алиса. И силно го препоръчвам.
Джони Деп е луд. Още в началото има един близък негов план... просто трябва да иде да се види. Такова удоволствие ми достави да го гледам с цялата му лудост по време на филма, просто превъзходно.
И да, филмът е един вид продължение. Първият път Алиса беше малка, сега е пораснала (нали и в трейлъра се показва, че й правят предложение за брак). Сега отново е в wonderland и стават съвсем отделни неща. Струва си да се види целият свят на приказката, но не нарисуван, ами пресъздаден... по-реално е. Мен още ме държи филмът, само чакам да излезе по торентите с добро качество.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
"Лудостта на крал Джордж" гледах вчера сутринта по тв 1000.
Случайно, но съм много доволен .. филмът е сравнително добър.
Случайно, но съм много доволен .. филмът е сравнително добър.
The names of the future are stamping of impatience.
Defiance - по истински случай .. за гоненията на евреите през войната .. абе бива 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Т'ва да не беше филма, който даваха по първа или бтв преди някой и друг час ?
The names of the future are stamping of impatience.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
"Анжелика" на Бесон, силно препоръчвам
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
ъм не знам .. но се съмнявам .. той от 2009 та филмаZahariev написа:Т'ва да не беше филма, който даваха по първа или бтв преди някой и друг час ?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сега се сетих, че не съм писала за Crazy Heart. Изтеглих го онзи ден заради трейлъра и музиката (т.е. основно заради музиката). Изгледах го, харесах го и чак после видях, че Джеф Бриджис бил номиниран за ролята си в него. Заслужено взе наградата, но някак... не съм свикнала да номинират подобни филми за наградите на Академията. Радвам се! Много се радвам!
Остава въпросът дали щях да харесам филма, ако в него ставаше дума за застаряващ... рапър, да речем (то не че има много живи такива, ама... разбирате ме). Казано накратко - това е филм, който се разказва с точно 2 изречения. Но музиката... просто ме разтопи, размаза ме тотално. Тя беше и причината да пусна две свински сълзи в края (да отбележа - адски доволна съм от начина, по който свърши
) - не толкова ставащото на екрана.
А! И ако сте го гледали, не може да не ви е направило впечатление едно иначе мъъъъъничко детайлче (не е спойлър, просто ужасно ми хареса, реши половината филм) - Томи изпълнява последната песен на акустична китара, без обичайната армада от съпътстващи музиканти. Захилих се като ряпа, колкото и евтин да изглежда тоя трик. Както и да е - гледайте, ще разберете какво имам предвид.
Филмът е хубав. Не се случва почти нищо.
А музиката е... ми, възхитителна е точната дума. Поне за мен. А гласът на Джеф Бриджес е прекрасееееееен - май досега не го бях чувала да пее.
И Колин Фарел е достоен партньор, макар и с доста малка роля.
Somehow this doesn't feel like home anymore... This ain't no place for the weary kind...
Редакция: Я! Току-що видях, че са им дали и Оскар за оригинална песен. Браво, тия награди все едно аз съм ги редила, така като гледам.
И се радвам, че Маги Гиленхал не е спечелила статуетката за поддържаща роля - не я заслужава, слаба е (поне в този филм). Само "Шерлок" дето го пропуснаха. А Колин Фърт - догодина. Сега беше времето на Джеф Бриджис! Йъп, йъп, йъп... *много доволен*.
Остава въпросът дали щях да харесам филма, ако в него ставаше дума за застаряващ... рапър, да речем (то не че има много живи такива, ама... разбирате ме). Казано накратко - това е филм, който се разказва с точно 2 изречения. Но музиката... просто ме разтопи, размаза ме тотално. Тя беше и причината да пусна две свински сълзи в края (да отбележа - адски доволна съм от начина, по който свърши
А! И ако сте го гледали, не може да не ви е направило впечатление едно иначе мъъъъъничко детайлче (не е спойлър, просто ужасно ми хареса, реши половината филм) - Томи изпълнява последната песен на акустична китара, без обичайната армада от съпътстващи музиканти. Захилих се като ряпа, колкото и евтин да изглежда тоя трик. Както и да е - гледайте, ще разберете какво имам предвид.
Филмът е хубав. Не се случва почти нищо.
Somehow this doesn't feel like home anymore... This ain't no place for the weary kind...
Редакция: Я! Току-що видях, че са им дали и Оскар за оригинална песен. Браво, тия награди все едно аз съм ги редила, така като гледам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Bety_
- Летящите Пръсти
Ели, мисля да го гледам - твърде добре звучи.
Аз пък днес се насладих на An education - друг филм от номинациите на Академията (за най-добър филм, женска роля и адаптиран сценарий).
Не мога да кажа дали заслужаваше да е най-добър филм, защото още не съм гледала 3 от номинираните. Но определено изключително добър! За избора на път и колко е погрешно друг да ти го избира; за скуката и желанието за нещо ново, цената на промяната и последиците от нея. Въобще за наивността, изкушенията, съзряването. И какво е мястото на родителите. И може би най-вече за това, че всъщност никога няма грешен избор, когато е собствен.
Просто горещо препоръчвам на всеки, който търси сериозен и стойностен филм. А номинацията за най-добра женска роля подкрепям безусловно, без даже да чувствам нужда да гледам другите номинирани - абсолютно бижу е Кери Мълиган.
Аз пък днес се насладих на An education - друг филм от номинациите на Академията (за най-добър филм, женска роля и адаптиран сценарий).
Не мога да кажа дали заслужаваше да е най-добър филм, защото още не съм гледала 3 от номинираните. Но определено изключително добър! За избора на път и колко е погрешно друг да ти го избира; за скуката и желанието за нещо ново, цената на промяната и последиците от нея. Въобще за наивността, изкушенията, съзряването. И какво е мястото на родителите. И може би най-вече за това, че всъщност никога няма грешен избор, когато е собствен.
Просто горещо препоръчвам на всеки, който търси сериозен и стойностен филм. А номинацията за най-добра женска роля подкрепям безусловно, без даже да чувствам нужда да гледам другите номинирани - абсолютно бижу е Кери Мълиган.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Не е ли "Анжела"?Плазмодий написа:"Анжелика" на Бесон, силно препоръчвам
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Последно гледах Tooth Fairy
Филмчето беше много забавно, както винаги Дуейн Джонсън игра великолепно, със сигурност ще Ви хареса, когато го изтеглите от Замунда с по-добро качество
Аз го бях свалил от един чуждестранен, че бях по-нетърпелив и определено си оправда очакванията! 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Пърл Харбър - за втори път. Разкошен. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Nothing but the truth - СТРАХОТЕН. Изключително напрегнат, елегантно направен, с впечатляващо актьорско присъствие и изненадващ финал. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...