Френски език
Модератор: Boromir
въййй щот съм от бургас ли-ми не не ма обиждаш. Ето го ето го да -за кой говориш? Като гледам само ти си ме надушил/а. Почти съм убеден че в мен няма нищо сбъркано, но от твоя последен пост почвам силно да се съмнявам за теб
Тази велика мисъл незнам на кой е но често говоря неща които незнам и неразбирам така че да не се притесняваш. кандидатствам с история и френски но се боря да не умра от глад и форума да не умре от тъпня, за тва 100% постовете ми са само спам
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Ъ?! мнителен си! даже не знаех, 4е си от Бургас, просто изтрещявам от топлото и си пиша както ми дойде. Абсолютно нищо ли4но!FTF написа:въййй щот съм от бургас ли-ми не не ма обиждаш. Ето го ето го да -за кой говориш? Като гледам само ти си ме надушил/а. Почти съм убеден че в мен няма нищо сбъркано, но от твоя последен пост почвам силно да се съмнявам за тебТази велика мисъл незнам на кой е но често говоря неща които незнам и неразбирам така че да не се притесняваш. кандидатствам с история и френски но се боря да не умра от глад и форума да не умре от тъпня, за тва 100% постовете ми са само спам
Мир да има! Здраве и живот за вси4ки... и високи оценки за заслужилите (^^)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
Не съм кандидатствал с тест в унсс,но не ми и трябва,за да видя,чв 98% от хората са неграмотни.....според мен е жалко,че си на 19 години и пишеш писЪл,но в крайна сметка твоя си работа.....Тъпото е,че не знаеш български,а си тръгнал с чужди езици да се занимаваш....FTF написа:ти сигурно си кандидатствал с тест по български в УНСС иначе не зна мкак волкова много може да бъдеш взискателен. Ама не си първия нито последния дето се праи на много разбиращ и проверява какво други са писали за да им намери грешки. Смех се пише смях. Ся не ми са занимава с тебе, като станеш перфектен ми се обади. Иначе смях става ма когато е за собствена сметка а не на гърба на някой друг. Ей ся ше се включи някой с 4000 мнения дето 2000 от тях са:тука обърка това, там онова, това не се пише така и ше ни разкаже играта на сички, тай че со кротце, со благо
Като съм писал писъл, ти пък си писъл - смех вместо смях. Почваш да издребняваш. Радвам се че си такъв грамотен и задължително го показваш пред другите тъпи и неграмотни като мен и още 98% от хората( предполагам като цяло си имал предвид
). Мен не ми е тъпо , ако на тебе ти е-твой си проблем. Аз с кво се занимавам, пък не е твой проблем, нали не ти ям от баницата-кво се нервиш? Ма карай- смЕх да става 
- `SerPenTiNe`
- В началото бе словото
Няма място за сравнение....смЕх си го пиша умишлено...FTF написа:Като съм писал писъл, ти пък си писъл - смех вместо смях. Почваш да издребняваш. Радвам се че си такъв грамотен и задължително го показваш пред другите тъпи и неграмотни като мен и още 98% от хората( предполагам като цяло си имал предвид). Мен не ми е тъпо , ако на тебе ти е-твой си проблем. Аз с кво се занимавам, пък не е твой проблем, нали не ти ям от баницата-кво се нервиш? Ма карай- смЕх да става
незнам-но то тва има ли значение? Спомням си че по сърбо-хърватски са били 4ма и след 2 дни са им дали оценките. представяш ли си 4 човека и 2 дена им проверяват раотите. Сигурно им е отнело 1 час максимум проверката сичко останало е мързел и бюрокрация 
Абе дано да е по-скоро, щото след тая мойта излагация по история, май май френския ще отърве кожата(поне така се надявам де). То и аз съм напраил една голяма простотия от недоглеждане при записването за специалности, ама накрая май ше се окаже "сламката"