Какво правихте днес???
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Нанесох се в общежитието, не е толкова зле колкото си мислех.
Дори не ми се плаче за вкъщи още.
Не можах да намеря кирилица в клуба и затова даже си преведох мнението в abv.
Не можах да намеря кирилица в клуба и затова даже си преведох мнението в abv.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
аууу, ама не ти ли беше студено, ти не се лъжи, че пече..moonlight написа:а аз днес ще зарежа за малко компютъра щото вънка такова слънчице е пекнало...малии![]()
и май за плаж става, и смятам да му се насладя ,тва може би е последният ден от циганското лято...
пък аз днес си скъсах нервите
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
ама не знаете колко елегантно бях... матиранSw1tched написа:Знаем го тоя шах..Boromir написа:днес бях на разходка в планината с дамата на сърцето ми и играхме една чудна партия шах на полянка - нека ми е зле![]()
![]()
освен това преди три часа ходих за провизии - от десет дена съм сам вкъщи и ме мързеше дори за хляб да ида, ама като дойде големият глад...

- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз днес се борих с парното като прасе с тиква.. трябваше да вържем един радиатор с бащата, а тва е стара руска чугунена конструкция тежаща сигурно към 150 кила.. и като не пасват тръбите, става страшно
5-6 часа сме се мъчили, ама го преборихме накрая 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-->