Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- xgirl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
принцове няма .... но има хора които се стараят да дадат всичко от себе си за да заприличат на такива .... и които подтискат дяволчето в себе си ....
такава душичка познавам само една но той е някакво изключение от доказаното правило че НЯМА ПРИНЦОВЕ
такава душичка познавам само една но той е някакво изключение от доказаното правило че НЯМА ПРИНЦОВЕ
Не е важно колко силно удряш,а колко удара можеш да понесеш.Така се раждат победителите.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
ами когато обича човек се опитва да дава всичко от себе си, но това не го прави принц... а и принцове няма, защото няма принцеси.. пък и с тези самолети през 9 планини в 10- та не звучи чак толкова далеч..xgirl написа:принцове няма .... но има хора които се стараят да дадат всичко от себе си за да заприличат на такива .... и които подтискат дяволчето в себе си ....
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- xgirl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
казвам че е ДУШИЧКА .. не принц .. но аз и не искам да е ....
а иначе той е наистина през 9 планини в 10-та
а самолета ми е малко скъп
но .... важното е че го има
а иначе той е наистина през 9 планини в 10-та
Последно промяна от xgirl на 16 Авг 2007, 13:55, променено общо 2 пъти.
Не е важно колко силно удряш,а колко удара можеш да понесеш.Така се раждат победителите.
- xgirl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
знам какво прави там и раздор изобщо не можеш да всееш ..... а и същото важи и за мен ... и аз мога да го правя нали ???
само че предпочитам да "лупкаше наред" отколкото да е в болница постоянно под упойка и не знам до кога
може да звучи странно но gо предпочитам 100000000000 пъти
а иначе повярвай точно сега и да иска не може да "лупка"
а аз мога - така че обвинявай мен не него
(друг е въпроса че не искам)
само че предпочитам да "лупкаше наред" отколкото да е в болница постоянно под упойка и не знам до кога
а иначе повярвай точно сега и да иска не може да "лупка"
а аз мога - така че обвинявай мен не него
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не знам дали съм права или не,но съм забелязала,че след всяко разочарование търсим в следващата си потенциална половинка точно тези качества,които са противоположни на качествата,които е притежавал "the ex-guy/girl...не съм сигурна защо се получава така...може би е някаква самозащитна реакция или просто за да опитаме от неизвестното...
Не съдя за това от личен опит...винаги съм ценяла в даден човек определени негови качества и съм се рководела от това дали ги притежава,но разбира се,в процеса на опознаване на дадения човек,повечето от тези "добродетели"се самоизпаряват,тоест разбирам,че са били само фасада...
Според мен истинската любов не се оценява по това колко голям и скъп подарък са ти подарили или в какъв ресторант са те завели,а в съвсем простичките жестове,една нежна целувка или поглед са в състояние да ме разтопят,затова се мъча да гледам под фасадата...
Ох,май се отклонявам от темата...абе,казвали са ми,че ВСЯКА ЛЮБОВ Е ПО-ГОЛЯМА ОТ ПРЕДИШАТА..така че смело напред и само напред
Не съдя за това от личен опит...винаги съм ценяла в даден човек определени негови качества и съм се рководела от това дали ги притежава,но разбира се,в процеса на опознаване на дадения човек,повечето от тези "добродетели"се самоизпаряват,тоест разбирам,че са били само фасада...
Според мен истинската любов не се оценява по това колко голям и скъп подарък са ти подарили или в какъв ресторант са те завели,а в съвсем простичките жестове,една нежна целувка или поглед са в състояние да ме разтопят,затова се мъча да гледам под фасадата...
Ох,май се отклонявам от темата...абе,казвали са ми,че ВСЯКА ЛЮБОВ Е ПО-ГОЛЯМА ОТ ПРЕДИШАТА..така че смело напред и само напред

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- явор
- Летописец Виртуоз
Не ми се чете цялата тема сега, за което моля да ме извините... Не знам дали познавате такива мацки, но аз многократно съм бил свидетел на следната ситуация: Мацка е влюбена във своя принц и го зарязва, защото и омръзва, защото иска да пробва с друг и т.н.... просто всички толкова сме си побъркани, че няма оправия
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Ira_dei
- Драскач
Аз например ако истински съм влюбен в човека и държа на него не принц ставам,а направо падишах-император(от книгата "Дюн").
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА