ТУРИЗЪМ ;)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Гледам последният пост е мой и пак е за това, за което ще пиша сега
Та от петък сме в Карлово. Днес цял ден валя отчайващо, но до неделя дават все хубаво време. Стискайте палци.
И... кой ще носи ракия този път? (може и друго, че аз не съм голям фен на ракията)
И... кой ще носи ракия този път? (може и друго, че аз не съм голям фен на ракията)
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Знаете ли какво... Реших да си оставя изпита по СИГБ за септември. Сега няма да имам време да науча толкова много неща за толкова малко време, а някои знаят и защо още. След ОУ ще почна направо по ФГБ. На вас успех.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Абе аз ще се пробвам,но незнам дали и до 3 ще стигна с оглед малкото дни до изпита. Не,че тройка ме устройва,ама пак е нещо.Септември не ми се занимава. В случай,че ме пратят в графата септември-меракът ми ще задмине тройката и ще се качи към шетицата. Засега 3,4..файда е..
За всички скъсани и неявили се - за добро е,знам го .
За всички скъсани и неявили се - за добро е,знам го .
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аз съм пред дълбока дилема драги колеги за така любимия СИГБ ще съм учил 2 дена за сега само тия шаблоните ги имам и нищо друго не знам
От друга страна системата "научи един район и ако се падне - баси кефа" е тествана успешно от много хора та се чудя да ходя ли и всъщност по-скоро дали ако ме скъсат на поправителния дали ще ми правят проблеми (Милкова ни знае всички по имена
). Та аз май ще ида на изпит ама трябваше да споделя:)
И в крайна сметка к'фо стана ?PALADIN написа:Аз съм пред дълбока дилема драги колеги за така любимия СИГБ ще съм учил 2 дена за сега само тия шаблоните ги имам и нищо друго не знамОт друга страна системата "научи един район и ако се падне - баси кефа" е тествана успешно от много хора та се чудя да ходя ли и всъщност по-скоро дали ако ме скъсат на поправителния дали ще ми правят проблеми (Милкова ни знае всички по имена
). Та аз май ще ида на изпит ама трябваше да споделя:)
Keep it smile:)