Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
b_estranged
- В началото бе словото
-
maxi
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз от няколко месеца хода на уроци по история в ОТ и ми дадоха някакъв номер, с който влизаш в собствен профил в сайта на фирмата. Казаха ми също, че скоро щели да пуснат тестове по история, но засега няма нищо. При вас как е ?
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Доколкото аз знам май месец целия ще правим пробни изпити. Една приятелка ме попита същото, дали е разрешено за външни хора. Ще попитам във вторник и ще ти кажа. Предполагам, че няма да има проблем...
Завивам те без думи, нежно
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
maxi
- teufelchen
- От дъжд на вятър
И аз имам номер. На страницата пише плащанията и текущите оценки , но засега няма тестове , въпреки че и на мен ми казаха , че щяло да имаCooL^GirL^^^ написа:Аз от няколко месеца хода на уроци по история в ОТ и ми дадоха някакъв номер, с който влизаш в собствен профил в сайта на фирмата. Казаха ми също, че скоро щели да пуснат тестове по история, но засега няма нищо. При вас как е ?
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Той е. Същият хубавец. Единственият кадърен, който ми е преподавал там.b_estranged написа:Тази година ходя на курсове при Киро по литература (реклама), (не знам дали той е "снажният хубавец с убийствено зелени очи" за когото се говори вече няколко страници, защото не съм обръщала внимание на физическите му данни
)...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
smeshko
- Паисий
b_estranged написа:Попрочетох туй-онуй по темата и реших да се включа: аз имам опит и с лошото и хубавото в тази фирма и искам да ви кажа, че ако сте случили на лош учител, ваше право си е да го смените, защото вие си давате парите все пак... Миналата година се сетих по никое време че ще кандидатствам с литература, записах се на курсове в ОТ и попаднах на учителка, която ми танцуваше по нервите: четеше произведения, четеше от учебника, подчертавахме като малоумни(тук искам да отбележа че макетирането за мен също е добре, защото имам зрителна памет, но не мога и думичка да запомня, когато някой ми го чете). Дори понякога въпросната оставяше на едно момиче да чете, а тя излизаше да си пуши... Аз въобще се отказах, защото така или иначе кандидатстването ми беше обречено... Тази година ходя на курсове при Киро по литература (реклама), (не знам дали той е "снажният хубавец с убийствено зелени очи" за когото се говори вече няколко страници, защото не съм обръщала внимание на физическите му данни
), но съм страшно доволна от начина на преподаване: никой нищо не подчертава и чете, ние мислим и той ни стимулира да мислим, мотивиран е да ни подготви повече от нас самите, правим контролни в началото на всяко занятие, абе въобще много съм доволна. Така че, има и добри учители в тази фирма, разбира се всичко си зависи от нас, от една страна да учим, от друга да търсим най-доброто, 'щото да се оставиш в ръцете на безхаберен преподавател и после да го плюеш е малко безхарактерно;) С най добри чувства:)
е човек да знаеш че си случила на най готиният даскал в ОТ поне за мен де а ги понаучих доста .. Истина е че те стимулира а ще видиш къв е пич малко по късничко като приближат изпитите
-
b_estranged
- В началото бе словото