Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
b_estranged
В началото бе словото

Мнение от b_estranged »

какво те интересува какво мисли въпросния учител? ако смяташ че начинът на преподаване не е подходящ за теб, мести се докато е време;)
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Знам, че по бел в София има някаква супер добра учителка :) която била мнг млада итн, а учениците и мин. година изкарали супер, ама наистина супер високи оценки :)
maxi

Мнение от maxi »

Ми да,що пък да не реагираш като си плащаш?Плюс това тук се дадоха някои инфо-жокери - възползвай се овреме!
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Аз от няколко месеца хода на уроци по история в ОТ и ми дадоха някакъв номер, с който влизаш в собствен профил в сайта на фирмата. Казаха ми също, че скоро щели да пуснат тестове по история, но засега няма нищо. При вас как е ?
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Искам да попитам тези, които ходят на ОТ, ще ви организират ли пробни изпити и разрешено ли е и за външни лица? Миналата година мисля, че даваха такава възможност срещу 6 лв. :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Доколкото аз знам май месец целия ще правим пробни изпити. Една приятелка ме попита същото, дали е разрешено за външни хора. Ще попитам във вторник и ще ти кажа. Предполагам, че няма да има проблем... :roll:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Благодаря! :) Не че е толкова фатално, ако не е позволено, но все пак да добиваме опит... :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Друго си е да седнеш и да пишеш в изпитна обстановка :wink: Аз вкъщи трудно пиша. Все някой влиза и илиза в стаята... Поне там може на спокойствие да се съсредоточиш :roll:
maxi

Мнение от maxi »

Попитах и да,може и външни хора да се явят на всички пробни изпити по всички предмети.(каза ми го мениджърка)
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

CooL^GirL^^^ написа:Аз от няколко месеца хода на уроци по история в ОТ и ми дадоха някакъв номер, с който влизаш в собствен профил в сайта на фирмата. Казаха ми също, че скоро щели да пуснат тестове по история, но засега няма нищо. При вас как е ?
И аз имам номер. На страницата пише плащанията и текущите оценки , но засега няма тестове , въпреки че и на мен ми казаха , че щяло да има :roll:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

b_estranged написа:Тази година ходя на курсове при Киро по литература (реклама :lol: ), (не знам дали той е "снажният хубавец с убийствено зелени очи" за когото се говори вече няколко страници, защото не съм обръщала внимание на физическите му данни :lol: )...:)
Той е. Същият хубавец. Единственият кадърен, който ми е преподавал там.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
maxi

Мнение от maxi »

Та колко са ти преподавали?
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

b_estranged написа:Попрочетох туй-онуй по темата и реших да се включа: аз имам опит и с лошото и хубавото в тази фирма и искам да ви кажа, че ако сте случили на лош учител, ваше право си е да го смените, защото вие си давате парите все пак... Миналата година се сетих по никое време че ще кандидатствам с литература, записах се на курсове в ОТ и попаднах на учителка, която ми танцуваше по нервите: четеше произведения, четеше от учебника, подчертавахме като малоумни(тук искам да отбележа че макетирането за мен също е добре, защото имам зрителна памет, но не мога и думичка да запомня, когато някой ми го чете). Дори понякога въпросната оставяше на едно момиче да чете, а тя излизаше да си пуши... Аз въобще се отказах, защото така или иначе кандидатстването ми беше обречено... Тази година ходя на курсове при Киро по литература (реклама :lol: ), (не знам дали той е "снажният хубавец с убийствено зелени очи" за когото се говори вече няколко страници, защото не съм обръщала внимание на физическите му данни :lol: ), но съм страшно доволна от начина на преподаване: никой нищо не подчертава и чете, ние мислим и той ни стимулира да мислим, мотивиран е да ни подготви повече от нас самите, правим контролни в началото на всяко занятие, абе въобще много съм доволна. Така че, има и добри учители в тази фирма, разбира се всичко си зависи от нас, от една страна да учим, от друга да търсим най-доброто, 'щото да се оставиш в ръцете на безхаберен преподавател и после да го плюеш е малко безхарактерно;) С най добри чувства:)

е човек да знаеш че си случила на най готиният даскал в ОТ поне за мен де а ги понаучих доста .. Истина е че те стимулира а ще видиш къв е пич малко по късничко като приближат изпитите :) не дава да се коркаш и се държи супер яко :) Нищо че аз се изложих като кифла с мойто 3.50 на Далчев, но все пак да знаеш че при него имаше най-много успешни кандидати
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Проблем ли ще бъде да споделите фамилията на въпросния господин...(може и на лична) :)
b_estranged
В началото бе словото

Мнение от b_estranged »

Въпросният господин се казва Кирил Величков, но ако мислиш да ходиш в ОТ на курсове, като отидеш и им кажеш: "Искам да уча при Киро" ще те разберат, там всички учители са на малки имена;)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”