Поемате ли инициативата ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Не е като трофей. Той може и да се ожени за нея, ако има тази възможност. Но това не означава, че я обича. Просто е решил, че е подходяща и за него това означава, че тя е длъжна да се съгласи, защото е жена, а всички жени са му в краката по принцип, според него. Ако наистина го игнорира и не се хаби да му обяснява нищо в един момент ще се откаже, според мен. Поне при мен стана така. Но правя уговорката, че не мога да гарантирам на 100%, че става въпрос за същия тип човек.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Такива хора не се женят :wink:
Toto-I will remember
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Не е като трофей. Той може и да се ожени за нея, ако има тази възможност. Но това не означава, че я обича. Просто е решил, че е подходяща и за него това означава, че тя е длъжна да се съгласи, защото е жена, а всички жени са му в краката по принцип, според него. Ако наистина го игнорира и не се хаби да му обяснява нищо в един момент ще се откаже, според мен. Поне при мен стана така. Но правя уговорката, че не мога да гарантирам на 100%, че става въпрос за същия тип човек.
Когато искаш да притежаваш някого против волята му, едва ли не като вещ, спокойно може да се изполва думата трофей според мен. Сега дано наистина в нейният случай не стоят така нещата, защото много трудно става. Ако искаш да си с някого истинското щастие трябва да идва от това и че правиш щаслив с пресъствието си човека който харесваш, и че той също те иска. Ако го няма този момент, се стига точно до такива изменени и гадни ситуации в които само нараняваш и най-тъпото е че явно не се усещаш по ред причини, една от които може да е тази която ти предполагаш!
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ice_Spirit написа:Такива хора не се женят :wink:
Грешиш, женят се. Друг е въпросът доколко са верни.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Мда тука си много права за съжаление. Женят се и после става по-лошо в зависимост от случаят. :?
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Xin написа:Не е като трофей. Той може и да се ожени за нея, ако има тази възможност. Но това не означава, че я обича. Просто е решил, че е подходяща и за него това означава, че тя е длъжна да се съгласи, защото е жена, а всички жени са му в краката по принцип, според него. Ако наистина го игнорира и не се хаби да му обяснява нищо в един момент ще се откаже, според мен. Поне при мен стана така. Но правя уговорката, че не мога да гарантирам на 100%, че става въпрос за същия тип човек.
Може би неуспехите му го тласкат към тази крайност, за която може по-късно и той самият да съжалява. От твоята гледна точка може би излиза дори че не я обича, а чувствата му просто са се самоиндуцирали (баси думата) от многократните й откази, така че сега дори сам се заблуждава, че е толкова влюбен в нея.
Разбира се, това е само едната възможност, но ако е така Коктейлът трябва да не се поддава, нито пък да изпитва такава мъка, защото това е по-добро дори за него самия, а може да му даде и един твърде ценнен урок.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Кофти ситуацуя.
Наскоро и аз така направих, обаче приех това, което ми казаха, и си казах че хубост насила не става.
Иначе Hazel- това за stalking-a е нож с двойно острие.
Значи в САЩ съм чувал за случаи в които разглезено мамино и татино момиченце обвинява някой в подобни действия и изнасилване на базата личностен конфликт. Също трябва да се вземат предвид някой териториални особености на населението, не е тъй лесно, закон- и хайде.
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Много ясно, че не е толкова просто некви 240 кратуни да гласуват закона и после да го оставят на самотек, прав си и за тези разглезени момичета, които само защото някой им отказал се правят на жертви, но тук говорим за точно обратната страна - некъв мачо (както Мол сама го представи) си мисли, че е влюбен в нея (а реално е влюбен май в огледалото) и едва ли не счита Мол за своя собственост и като Мол му казва "няма да я бъде, сорка", вместо да напусне с поне малко достойнство, той я почва да я бомбардира. Тука народа си го е казал "на сила хубост не става". И в случаи като този си мисля, че хората, които са на мястото на Мол (независимо момиче или момче), трябва да имат шанс за законова защита от подобен вид тормоз. Ограничителна заповед (както е в Европа, макар че в БГ май-май няма да е много приложимо) също би свършила работа.
ИзображениеИзображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ми не е само това...то е възпитание, образование, социална атмосфера.
Виж ББ например. Събрали се някакви идиоти там които трябва да представляват населението и най-голямата интрига е как и кои ще си легнат първи. И това насажда една представа за тези отношения, за секса и изобщо сваля нивото на общуването между един мъж и една жена. Това е един вид резултата от гореспоменатите фактори.
И какво става- затъпява населението, връзките са с изчерпателен характер- секс, секс и секс докато не им омръзне и накрая се стига до такива ситуации, каквата е с Мол.
Ще кажете че едно време секса не е бил толкова на показ заради някакви табута и не знам си какво. Не е бил на показ, защото не е най-важното нещо(макар че е неизменна част от една връзка) и защото хората са знаели какво търсят и как да го търсят.
Лично за мене мъж който не може да приеме нещата такива, каквито са, е един лигльо. Или просто няма подход за да привлече ответната страна...
Както и да е, това са неща в които играят много фактори и всичко си е строго индивидуално, като може да се приеме групиране на определен вид хора по начина им на поведение в определени ситуации.

Та, това беше от Др. Флайхаус, остатъка на ЛС, за цената ще се договориме, който иска да пита 8)
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Батка, с тази снимчица за аватарче не Др.Флайхаус, ми на Др.Менгеле ми напомняш малко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (да не го вземеш лично, само се майтапя. Съгласен съм с мнението ти, макар че си мисля, че и преди ги е имало такива субекти, само дето сега ценностите са се изменили и явно за да си мъж трябва да си водиш тефтер за бройките, а не да показваш някви качества. А иначе по повод ББ - това пък ако е представителната извадка на БГ обществото, значи сме на дъното, поне по мое мнение)
ИзображениеИзображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

hazel написа: А иначе по повод ББ - това пък ако е представителната извадка на БГ обществото, значи сме на дъното, поне по мое мнение)
Нали това го обсъждахме вече в друга тема :wink:
Toto-I will remember
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Е, нали беше спонета тука...абе дай да не се отплесваме от темата тука :D :D :D
ИзображениеИзображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Вижте. Значи ако една жена преспи с еди-колко-си там мачота, е к**ва. А един мачо е голям пичага като оправи половин квартал.

Но има си логично обяснение. Затъпяването на тълпата означава че става по-лесна за контролиране....
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Вижте. Значи ако една жена преспи с еди-колко-си там мачота, е к**ва. А един мачо е голям пичага като оправи половин квартал.

Но има си логично обяснение. Затъпяването на тълпата означава че става по-лесна за контролиране....
E да това е напълно правилно, но няма общо много с темата, не че се придържаме по темата по принцип ма все пак. Иначе това за жените че като спят с много мъже са курви, а за мъжете това не въжи, имаше едно пърче на Кристина Агилера по повода. Какво да се прави такива отношения, жените са винаги ущетени и обиждани много повече. Абе изтъпяване или не това е днешната ни действителност и всеки ден много хора стават нейна жертва, по един или друг начин!
Изображение
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Силвър, никога не е имало период в историята, когато жена, която е спала с бая народ, да е приемана за голям пич. Това е тъжното - двойния стандарт, който направо дискриминира и ощетява. Иначе като Флайхаус спомена за това и на мен ми дойде на ум песента на Кристинчето - "Can't hold us down" си мисля че се казваше.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”