Те хората са измислили телефони за тая работаeveryday_ написа:може ли някой по-информиран от мен да ми каже - ВКЛЮЧИТЕЛНО и 21 може да стане настаняването или без него
Настаняваане в общежитие
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Знам само,че цените са различни и най-добре да отскочиш до близката железария и сам да си харесаш ... и модел и ценаBeyonder написа:И мен туй живо ме интересува, не смятам да се разделям скоропостижно с половината си принадлежности...ugly_girl написа:Някой от вече миналите по нашия път знае ли колко струва желязна решетка за вратата??
....
Някой от вече миналите по нашия път знае ли колко струва броня за прозорци и шумоизолация на стаята
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ако не се лъжа, бях чела някъде, че железните врати вече не може да си ги правиш по този начин - довеждаш някой и той ти я поставя...а се заявява при докаминката и майсторите на блока май ти я поставят и на тях им се плаща...пише го някъде във форума на СБОjantex написа:Знам само,че цените са различни и най-добре да отскочиш до близката железария и сам да си харесаш ... и модел и цена![]()
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
не, jantex. за металните врати не е така. не можеш " да отскочиш до коя да е железария". общежитието... е там администрацията му, са сключили явно някакъв договор с фирма за метални врати. резултатът от това е, че само тази фирма може да слага метални врати! поне в 42б е така. но си мисля, че вероятно и в другите блокчета. това разбира се е тъпо- ти можеш да си имаш врата от друго място, просто не можеш да я сложиш 
иначе има 2 чешита врати- само решетка и такава цялата метална. мисля, че домакинката ни беше дала офертата и пишеше коя колко струва, но аз естествено съм забравила
единственият начин да ви излезе "по-тънко" е практиката студенти, които вече завършват и се изнасят от стаята си, да продават металните си врати. така само се сменя мястото й
бтв.... НЯКОЙ ДА СИ ПРОДАВА ВРАТАТА в 42б???

п.п. горното е съвсем сериозно
иначе има 2 чешита врати- само решетка и такава цялата метална. мисля, че домакинката ни беше дала офертата и пишеше коя колко струва, но аз естествено съм забравила
единственият начин да ви излезе "по-тънко" е практиката студенти, които вече завършват и се изнасят от стаята си, да продават металните си врати. така само се сменя мястото й
бтв.... НЯКОЙ ДА СИ ПРОДАВА ВРАТАТА в 42б???
п.п. горното е съвсем сериозно
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Колкото до инвентара в стаите-винаги можете да си поискате каквото и да било от домакинката(друг е въпросът къде ще го сложите:)).Някои беше казал,че само едно бюро имало в стаята му-в нашата вече има 3 бюра и една маса.Поискахме си нощни лампи-вече имаме 3-много свежи и удобни.
Когато аз се нанесох миналата година,дори ремонт не съм си правила,само основно почистване.Е,сега ще се наложи,ама то си е от нас
Когато аз се нанесох миналата година,дори ремонт не съм си правила,само основно почистване.Е,сега ще се наложи,ама то си е от нас
Дид_Мисс, сигурно се шегуваш за 50А! аз бях настанена първоначално там, но в момента, в който видях стаичката си... осъзнах, че не мога да живея там! беше меко казано ужасна!!!!!!!! и до сега не съм виждала по-изоставена стая. мисля, че беше.....209... ама не съм сигурна. нямаше ток, лампата представляваше една крушчица, висяща на усукан на възел кабел, прозорците бяха уплътнени с тиксо, тапетите буквално висяха от стените, друг е въпросът, че даже не можах да разбера какъв цвят са. а банята ... 100% е била отвратителна..но не можахме да я видим хубаво, защото както казах нямаше ток
но помня, че нямаше вода.... в общи линии беше много мизерно... радвам се, че се махнах от там.. Но не твърдя, че всички стаи са такива! просто оспорвам пост-а на Дид_Мисс, че няма мизерни стаички в 50А:) макар че може да са я ремонтирали вече...не знам
а иначе навсякъде има и хубави и мизерни стаи. зависи много от обитателите им, е изисква се и минимална помощ по поддръжката от страна на домакинката и майсторите.
Изненада ме,честно....Казах,че не съм виждала...,но явно има такива стаи.Все пак предполагам,че ако се поговори с г-жа Жейнова,нещата поне малко ще се подобрят.Колкото за тока и водата-или е нямало в целия блок,или нещо с инсталацията е станало.Ако е второто-100% ще се оправи.На мен ми се е случвало да ми се развалят разни работи-например кранчето за пускане на водата(щото не сме с казанче)-до 2 дни беше оправено.А да,и душът ни капеше по едно време-и пак до 2 дни го оправиха майсторите...
Идеята ми е,че в началото може и да има кофти преживявания,но по време на годината не съм имала проблеми със стаята си.В това отношение съм много доволна от работата,която се върши,защото честно казано не очаквах...
Идеята ми е,че в началото може и да има кофти преживявания,но по време на годината не съм имала проблеми със стаята си.В това отношение съм много доволна от работата,която се върши,защото честно казано не очаквах...
аз също съм доволна от стаята си, с разликата, че е в 42б 
майсторите са отзивчиви... поправят почти всичко, само на цената на една бира
единстваното, че се примолих на домакинката да направят ремонт в стаята, ама тя си прави оглушки нещо
и май аз ще трябва да го правя. иначе в другата стая са правили ремонт, но момичетата в моята стая тогава не са искали нови тапети... тъпо
иначе е правен ремонт и в коридорчето, а тая година ни ремонтираха банята 
майсторите са отзивчиви... поправят почти всичко, само на цената на една бира
И моята стая в 50А като цяло не е лоша-едно основно почистване и леко рамонтче и ще светне.А някой може ли да ми каже дали ремонтите сами трябва да си ги правим,ако решим, или просто изявяваме желание и те ни ги правят,а ние си плащаме съответно? И колко време,приблизително, отнема?
everyday,аз малко съседка ти се падам,защото и аз съм на 4 етаж.Дано твоята стая да е хубава.
DID_miss,ти на кой етаж си?
everyday,аз малко съседка ти се падам,защото и аз съм на 4 етаж.Дано твоята стая да е хубава.
DID_miss,ти на кой етаж си?