За кандидатстващите с география:)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Еиии малко късно,ама.. честито на всички,които имат хубави оценки по география, честито и на всички приети в УНСС, а за тези които искат СУ- много успех :wink: Понеделник е близо хора :P
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

ООООООЛе Ани:) А дали ще излезнат резултатите в понеделник??!:)) Това е големият въпрос:)))))))))))

Много се надявам да ме приемат социални дейности в СУ:)

АМаааааааааааааааааааааа дали:))

Знаете ли в персоналната информация са дадени местата за отделните специалности за които кандидатстваме. Но това са местата отпуснати само за изпит География или като цяло?! Някой знае ли!?
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

Незнам какво мислите вие,но моето мнение е-СУ са нещастници,една смотана статистика не могат да изкарат 2 дни вече...а да не говорим какво ще стане с класиранията в понеделник :!: :!: :!:
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Да така е:)

Но има ли университет с повече от 16 000 кандидата?! НЕ:)))

И аз искам статистиката, ама кой ме пита мене :)
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

Nikince написа:Да така е:)

никой не те пита,но е твое право да знаеш на какво да се надяваш и на какво не,а те направо се подиграват.На мен специално ми е все едно,защото знам че в СУ няма да ме приемат,въпроса е принципен
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Junona написа:
Nikince написа:Да така е:)

никой не те пита,но е твое право да знаеш на какво да се надяваш и на какво не,а те направо се подиграват.На мен специално ми е все едно,защото знам че в СУ няма да ме приемат,въпроса е принципен

Колко имаш ?!
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

и затова ли се изказваш толкова крайно Junona???????????
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

3.50 :( а балообразуващата ми за география и история е 12,но вече не се и натискам да съм там
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

Jolly
за кое се изказвам крайно?за статистиката ли?
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

За да те успокоя ще ти кажа,че въпреки добрия ми резултат на изпита, балообразуващите ми специално за География и история са......История 4.50 География 6........10.50.......доста по малко от твоя.....
имаш шансове...

Изпита по 3 ти прави 10.5 + 12...........22.5 :) На фона на слабите оценки според мен Имаш реални шансове! :) Изчакай класиранията ...
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

Nikince написа:ООООООЛе Ани:) А дали ще излезнат резултатите в понеделник??!:)) Това е големият въпрос:)))))))))))

Много се надявам да ме приемат социални дейности в СУ:)

АМаааааааааааааааааааааа дали:))

Знаете ли в персоналната информация са дадени местата за отделните специалности за които кандидатстваме. Но това са местата отпуснати само за изпит География или като цяло?! Някой знае ли!?
мисля 4е местата се отнасят за жени кандидатсващи в тези специалности... ина4е аз мисля 4е 6е те приемат социални дейности-ти има6 висок бал и тва 5.50... какви са балообразува65ти за тая специалност/
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Там ми е проблемааааааааааа
Български и История...по Български ми е 5.70 амаааааа тая история... 4.50 ми разваля работата или 4.33 то се същото......... става ми 10.50
а местата за социални дейности са само 40!
И да опровергая това че е педагогическа, с родителите ми се поинтересувахме и запознати ни казаха,че не е педагогическа независимо от факултета, била нова и модерна специалност, и взеха да ме разобеждават да уча това...ама ще се знае в Понеделник сигурно:)
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

Nikince написа:За да те успокоя ще ти кажа,че въпреки добрия ми резултат на изпита, балообразуващите ми специално за География и история са......История 4.50 География 6........10.50.......доста по малко от твоя.....
имаш шансове...

Изпита по 3 ти прави 10.5 + 12...........22.5 :) На фона на слабите оценки според мен Имаш реални шансове! :) Изчакай класиранията ...
мерси че се опита да ме успокоиш :),но и да стане сигурно ще си остана във Варна,учи ми се икономика :),а на вас ви пожелавам да ви приемат където искате,каквото искате ;)
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

Junona написа:-СУ са нещастници :!: :!: :!:
за това въпреки това се надявам да успееш където искаш::::):):)
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

Jolly
че ме е яд,яд ме е,но незнам на кой да се сърдя :) .Причината да кажа това обаче не е оценката ми в СУ,просто наистина имам чувството че нищо не правт там.Колкото до това,което ми се учи...-туризъм-може и да не успея тази година,но за това пък със сигурност ще го работя,така че ще потърпя малко :).и мерси за пожеланието,да ти се връща :) :nike:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”