Проблема по скоро е ,че проверяващите си мислят ,че проверяват обективно. Ама така е в литературата няма и не може да има критерии относно стила ,в който пише кандидата...Ironman написа:май точно в субективизма е проблемаeveryday_ написа:никой не може да кажесубективизма при оценяването пречи..може и да е висока, но може и да не е
Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Ironman
- В началото бе словото
Проблема по скоро е ,че проверяващите си мислят ,че проверяват обективно. Ама така е в литературата няма и не може да има критерии относно стила ,в който пише кандидата...[/quote]
Не е само до стила на писане.Не може да се очаква,че кандидатстващ за специалист ще пише като завършен литературовед.
След катастрофата в Търново оставам с впечатлението,че каквото и да се пише,от значение е само каква е нагласата на проверяващите
Само се моля в СУ да не стане така.
Не е само до стила на писане.Не може да се очаква,че кандидатстващ за специалист ще пише като завършен литературовед.
След катастрофата в Търново оставам с впечатлението,че каквото и да се пише,от значение е само каква е нагласата на проверяващите
Само се моля в СУ да не стане така.
Наведената глава сабя не я сече.
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
Абе хора номерирах страниците на изпита по следния начин - 1 - . Мислите ли, че ще го счетат за знак това. Не че съм искал да поставям, но се притеснявам. А пък и по принсип съм сигурен, че това е правилното графическо номериране на страници или поне така са ме учили. Ако някои е номерирал по подобен начин да каже, че поне да знам, че не съм единствен.
Успех на всички!

Успех на всички!
Всичко е преходно, освен смъртта.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Точно така се номерират,споко...to6o`we написа:Абе хора номерирах страниците на изпита по следния начин - 1 - . Мислите ли, че ще го счетат за знак това. Не че съм искал да поставям, но се притеснявам. А пък и по принсип съм сигурен, че това е правилното графическо номериране на страници или поне така са ме учили. Ако някои е номерирал по подобен начин да каже, че поне да знам, че не съм единствен.
Успех на всички!![]()
![]()
Абе аз все се чудя ,защо ги номерирате тия страници. Проверяващите не са малоумници и четат подред...
Да не би да пишете отзад напред или пък само на четните страници
хахахаххахахаххаха
Номерирах страниците, защото използвах допълнително листи, които не бяха към прикрепените. И за да им е по-лесно на ,,светилата" трагнах да ги номерирам и то както си знам. Чак след изпита се сетих че може и да съм объркал. Но сега се успокоих.
:whdat:
Номерирах страниците, защото използвах допълнително листи, които не бяха към прикрепените. И за да им е по-лесно на ,,светилата" трагнах да ги номерирам и то както си знам. Чак след изпита се сетих че може и да съм объркал. Но сега се успокоих.
Всичко е преходно, освен смъртта.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ако ги номерираш както тоя пич от поста ти, маже да ти го счетат и за знак...to6o`we написа:хахахаххахахаххаха
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
манииииииииии кви сте зли
то ни така, ни инак
А забелязхте ли, че много се тръби из медиите за граматическите и пунктуационните грешки и колко щели да обръщат внимание на това дали пишем правино. Дори за изпита по история изрично се наблегна на това, че ще смъкват оценки заради правописа..
А сега вижте малко по-надолу как си допускаме безцеремонно грешчици без да се усещаме

то ни така, ни инак
А забелязхте ли, че много се тръби из медиите за граматическите и пунктуационните грешки и колко щели да обръщат внимание на това дали пишем правино. Дори за изпита по история изрично се наблегна на това, че ще смъкват оценки заради правописа..
А сега вижте малко по-надолу как си допускаме безцеремонно грешчици без да се усещаме
"Лудите, лудите, те да са живи!"