географията-24ти юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
що бе - темата беше много лесна. Написах я супер ма и 6.00 да имам няма значение - аз искам УНСС и мисля че го постигнах. Успех на вас, не се знае нищо докато не излязат резултатите. Мен ще ме резнат де те в СУ не обичат дългите теми, което е супер тупо - как да характеризирам населението в 19 странички?!
помните ли какво предрекох
помните ли какво предрекох
хехе и после не съм пророкtreisy написа:население
хахах тия квесторките са уникални В СУ няма никаква организация - исках отделен лист още в началото да си надраскам цифрите - "Ми то листа нямаме...", ай хубаво драсках по средата и си прекъснах темата. Но това, че ме накараха да чакам 15 минути за допълнителни листи, ми изби балансите. Добре че писах като печатна машина и ми стигна времето, та и 1 час по-рано излязох 
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
dkny написа:Rysef написа:Да ти кажа ли пак какво сънувахPicklenose написа:Но все пак остават зърнени и технически![]()
ха-ха ... колко пъти ги сънуваштоя път кво беше ? !:) в Събота нали сте на изпит , в смисал има ли някой, който няма да ходи
Rysef написа:Няма да ходя в събота за УНСС. Иска ми се да се падне лесна тема и стискам палци да успеетеdkny написа: ха-ха ... колко пъти ги сънуваштоя път кво беше ? !:) в Събота нали сте на изпит , в смисал има ли някой, който няма да ходи
. Само веднъж сънувах населението,ама от форума ми забраниха след тва повече да сънувам...
П.С. Joanna_87 гууд лък
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Пиклноуз, ти не беше ли тоя дето сдъвкал целия учебник по география и се оплакваше след предварителния от 4,60
За туризъм дето искаше,а?? Е ко стана е , нали всичко си беше научил??? Човек не тряа да се предава така лесно според мен... аз в унсс не знех добре темата по история, но стоях до последно и написах, каквото помнех. Слава богу не съм от ония 76%, дето са ги скъсали. Просто не се предавайте без бой.