Арабистика
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Набарах нет, моята крадлива родителница!
Виктор сподЕли, ма вече късно, късно... 2 компонента красоти и прелести под формата на тест и превод.
Абре, дЕца, има ли някой от вас учебниците по езикознание другите/другият освен синият с буквенцето. За в петък имам да пиша и говоря за май нигга Сосюр. Та ниийдвам инфо.
Таскете онегай шимасу!
(Като го не знам на арабски как ще стане... "Моля, помогнете ми!")
Направо примъкнете към ЦИЕК-а утре - др ден.
Виктор сподЕли, ма вече късно, късно... 2 компонента красоти и прелести под формата на тест и превод.
Абре, дЕца, има ли някой от вас учебниците по езикознание другите/другият освен синият с буквенцето. За в петък имам да пиша и говоря за май нигга Сосюр. Та ниийдвам инфо.
Таскете онегай шимасу!
(Като го не знам на арабски как ще стане... "Моля, помогнете ми!")
Направо примъкнете към ЦИЕК-а утре - др ден.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Като ви чета писанията за теста на Виктор, се сещам за един лаф, който пускаше миналата година.
На въпроса :"Има ли уловки в теста?", той отговоря:"Уловките в теста са много и различни за всеки!"

На въпроса :"Има ли уловки в теста?", той отговоря:"Уловките в теста са много и различни за всеки!"
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ахахха, грубо- грубо.
аз викам да направим темата малко по-полезна и да въведем нещо, което засяга по-скоро АРАБИСТИКАТА отколкото нас самите, нищожни сукууни пред величието на АРАБСКИЯ
и.... ще да го обобщя в най-полезния от полезните линкове, репликата, която всеки трябва да знае:
имате ли бира
аз викам да направим темата малко по-полезна и да въведем нещо, което засяга по-скоро АРАБИСТИКАТА отколкото нас самите, нищожни сукууни пред величието на АРАБСКИЯ
и.... ще да го обобщя в най-полезния от полезните линкове, репликата, която всеки трябва да знае:
имате ли бира