Какво ви натъжи днес?, номер 8
Re: Какво ви натъжи днес?, номер 8
Вчера ме натъжи факта, че отново нямам почивен ден... но нямах време да го напиша... ибахти!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
егати, да искам да похарча малко пари и три тъпи и злобни продавачки да ме откажат. Аз не си позволявам да се държа така на работа, откъде на къде ще ги търпя тях?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
перманентният мензис е нещо страшноМила написа:егати, да искам да похарча малко пари и три тъпи и злобни продавачки да ме откажат. Аз не си позволявам да се държа така на работа, откъде на къде ще ги търпя тях?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Мда, една приятелка като отивала да си купи обувки за бала си отделила няква цифра пари (не малка) и продавачът в един от магазините за обувки като я видял и казал: "Очи пълни, ръце празни." И тя не си взела естествено от там...Мила написа:егати, да искам да похарча малко пари и три тъпи и злобни продавачки да ме откажат. Аз не си позволявам да се държа така на работа, откъде на къде ще ги търпя тях?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ооооо, защо никой не е имал късмета да ми го каже това на мене? По принцип съм спокойна, но при подобно отношение паля на четвърт. Ще съжали, че си е отворил устата.
Мен, както сами можете да предположите, ме натъжи часът, в който публикувам това. Събота сутрин е, а аз съм будна от 6:40.
Ама времето е хубаво, тъй че ще офейквам към Аязмото - то иначе е нечовешко.
Мен, както сами можете да предположите, ме натъжи часът, в който публикувам това. Събота сутрин е, а аз съм будна от 6:40.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Аз също се събудих рано - 7:25. Сутрин взеха да ме хващат нервите и да не мога да спя.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
И аз се събудих рано и трябваше да изтърча навън, за да купя храна на котето. Интересното обаче е, че междувременно сънувах ужасяващи кошмари: денонощният магазин изглеждаше сякаш в него е паднала бомба, нямаше нито пакетче котешка храна (само кучешка, егати!), имаше разсипани гранули и странно-опаковани 5-грамови паучове с изтекъл срок на годност... 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Кристо ми е адвал всичките приятели от фейсбук. Защо бе човек 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Преди 30 мин се прибрах от село и не мога да намеря ни един приятел, с който да изляза. А времето е супер готино. Някой навит?
Само не знам какво ще прави, когато достигне лимита от 5к приятели... Ще си направи фен-страницаallshallperish написа:Кристо ми е адвал всичките приятели от фейсбук. Защо бе човек
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
вече никой не продава сладолед от сладоледените машини по центъра на Благоевград
всички минаха на Рафи
, който хич не ме кефи
всички минаха на Рафи
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Мила написа:Само не знам какво ще прави, когато достигне лимита от 5к приятели... Ще си направи фен-страницаallshallperish написа:Кристо ми е адвал всичките приятели от фейсбук. Защо бе човек
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Грешиш! Мен не ме е аднал! Току що проверих... Явно се уплашил от лулата. Тя е "Ваймар"... а имам и оригинален "Герог Янсен". Но Кристо едва ли разбира от маркови лули...allshallperish написа:Кристо ми е адвал всичките приятели от фейсбук. Защо бе човек
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
тоя фейсбук е битер като някав сайт за запознанстваallshallperish написа:Мила написа:Само не знам какво ще прави, когато достигне лимита от 5к приятели... Ще си направи фен-страницаallshallperish написа:Кристо ми е адвал всичките приятели от фейсбук. Защо бе човек![]()
Don't look back, 'cause you know what you might see