[КСК 2010] Немски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
- Курс: втори
Re: [КСК 2010] Немски език
Скандинавистиката също има квоти за английски и немски. 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
добре де, изяжте ме
просто написах няколко, съжалявам за грешната информация, но понеже не съм заинтересувана от тези специалности и не съм мн наясно, но има такива, при които не са разделени и някой със сравнително труден изпит по немски се състезава с някого, който е имал лесен изпит по еди какво си....
- muligan-cho
иначе си права, аз затва преди реших да кандидатствам с италиански китаистика, шото няма квоти (то как да има, като местата за момчета са по-малко от езиците, с които можеш да кандидатстваш) иии изпитът по италиански е значително по-лесен от изпити по други езици..
Има за Международни отношения и поради този изпит се сбогувах вече с тази специалност, а момичето, което е изтеглило варианта не е виновновно за нищо..Eleanor написа:добре де, изяжте ме![]()
просто написах няколко, съжалявам за грешната информация, но понеже не съм заинтересувана от тези специалности и не съм мн наясно, но има такива, при които не са разделени и някой със сравнително труден изпит по немски се състезава с някого, който е имал лесен изпит по еди какво си....
- Eleanor
- Летящите Пръсти
и аз се ебавах за "вината" й относно варианта, просто съм на мнение, че 1я винаги е най- труден, на 2ри и 3ти вече се отказват да мислят толкова и почват да се питат дали ще можем да го направим като хората

П.П. открих закономерност... На всички, дето кандидатствате японистика и прочие, аватарите са ви от някви анимета
П.П. открих закономерност... На всички, дето кандидатствате японистика и прочие, аватарите са ви от някви анимета
Сега нещо не разбрах...Политологията не е ли като Европеистиката? Тоест толкова и толкова места с немски, толкова и толкова с английски и тн?
Аз имам един въпрос. Когато се образува бала можем ли да избираме дали да ни вземат оценката от матурата или тази от дипломата?
Ако имаш държана матура по предмета, ще ти вземат оценката от нея и няма друг вариант.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- muligan-cho
Eleanor написа:и аз се ебавах за "вината" й относно варианта, просто съм на мнение, че 1я винаги е най- труден, на 2ри и 3ти вече се отказват да мислят толкова и почват да се питат дали ще можем да го направим като хората![]()
Mulder, при Политологията няма разделение на езици. Освен това за тази специалност се кандидатства с език или история, докато за Европеистиката се изискват и история, и език.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Jackie
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Май че и днес няма да дочакаме резултати
Язък за напразното очакване
Язък за напразното очакване
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
- Eleanor
- Летящите Пръсти
добре, че станах чак сега, та да не се потя цяла сутрин дали ще ги изнесат или не

не бързайте в понеделник
))
-
cherry_kiss
- В началото бе словото
хахах дано казаното от професора относно лезена да е толкова вярно,колкото резултатите излязоха вчера 
Коментирай бе .. как може така .. "някви" .. това да не е турски сериалmuligan-cho написа:Eleanor написа:и аз се ебавах за "вината" й относно варианта, просто съм на мнение, че 1я винаги е най- труден, на 2ри и 3ти вече се отказват да мислят толкова и почват да се питат дали ще можем да го направим като хората![]()
П.П. открих закономерност... На всички, дето кандидатствате японистика и прочие, аватарите са ви от някви анимета![]()
не желая да коментирам хахах
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te