Аз като се записвах ми казаха, че не мога да присъствам на броенето, но не можаха да ми изтъкнат причина. Ако някой все пак намери правилник на СС - нека споделиCheery написа:
А знаеш ли къде ще бъде ЦСИК на 2 дек? Иска ми се освен на броенето в моята секция да присъствам и на окончателното броене и вписване на резултатите в "централната". Не ми е известно някъде да пише, че не може. Но ако намериш такъв текст в правилника на СС - моля те, пиши.
Мерси
ИЗБОРИ за Студентски съвет и ръководството му
Модератори: svetlio.varna, peterdi, agenta
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: ИЗБОРИ за Студентски съвет - 2.12.2009
Представяте ли си, ако тези в Студентския съвет наистина се опитват да ограничат достъпа на заинтересованите /в т.ч. и наблюдатели-доброволци/ до процедурите и документите за провеждане на изборите? Какво означава това?
- instinct
- Да живей словото
- Специалност: АФ
Че всичко е пълен та*ак. Изненадан ли си?
МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА,
ДОПУСКАТЕ ОГРОМНА ГРЕШКА!!!
ИЗБОРИТЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ОБЕКТИВНОСТТА НА КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ!!!
ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ КОНТРОЛНИЯ СЪВЕТ НА УНИВЕРСИТЕТА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ!!!
ДОПУСКАТЕ ОГРОМНА ГРЕШКА!!!
ИЗБОРИТЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ОБЕКТИВНОСТТА НА КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ!!!
ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ КОНТРОЛНИЯ СЪВЕТ НА УНИВЕРСИТЕТА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ!!!
-
Христо-Димитров-ИФ
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: втори
Що се отнася до ИФ аз и още 2 кандидата за СС ще бдим през целия изборен ден до урната в която се подават гласовете за да съблюдаваме честността. Също и после ще присъстваме на броенето или поне ще се опитаме. Май трябва наистина радикални мерки да предприемем за да успеем да опазим вота от подменяне и опорочаване.
Дерзайте!
Дерзайте!
член на Алтернативното студентско представителство - който се интересува от идеята и структурата му да ми пише ЛС
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
ЦСИК трябва да е в офиса на СС след 5 часа. Там ще станат известни и официалните резултати. Преди това не знам къде ще са.Cheery написа:А знаеш ли къде ще бъде ЦСИК на 2 дек? Иска ми се освен на броенето в моята секция да присъствам и на окончателното броене и вписване на резултатите в "централната". Не ми е известно някъде да пише, че не може. Но ако намериш такъв текст в правилника на СС - моля те, пиши.
Мерси
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- zvezdichka
- В началото бе словото
Относно моята кампания, мисля, че направих каквото можах, като се има предвид, че колегите от Португалска филология, всички курсове са всичко на всичко 30 човека (а на лекции идват не повече от половината), а всичките ми приятели, които ме познават добре и биха гласували за мен са в други факултети. Явно, че тук вече участва донякъде и факторът "късмет" 
Няма невъзможни неща!
- Ratnik
- В началото бе словото
- Специалност: Археология
За нихилистите и самата идея за свободна и просперираща България е глупост. За национализма няма ляво, дясно, умерено, широко и т.н., или имаш българско самосъзнание, или не.Zahariev написа:Оф, Миро т'ва да не си ти, бе ?
Те са глупост, с която България не трябва да си има вземане - даване.Хитлеро-фашисти, национализмът и социализмът не са политика, те са общонационално самосъзнание.
А иначе те СА политика, защото политиката сформира общонационалното самосъзнание.Самосъзнанието е РЕЗУЛТАТ от политиката.
Кандидатите имат право на застъпници, които ще се запишат при изборната комисия.Митре_Влаха написа:Аз като се записвах ми казаха, че не мога да присъствам на броенето, но не можаха да ми изтъкнат причина. Ако някой все пак намери правилник на СС - нека споделиCheery написа:
А знаеш ли къде ще бъде ЦСИК на 2 дек? Иска ми се освен на броенето в моята секция да присъствам и на окончателното броене и вписване на резултатите в "централната". Не ми е известно някъде да пише, че не може. Но ако намериш такъв текст в правилника на СС - моля те, пиши.
Мерси
- LillyD
- В началото бе словото
- Специалност: Индология
Далеч не си го представям, направо го виждам, както и всички ние! Не е адекватно да няма никъде достъпна информация за СС - на сайта на СУ думичка няма, те самите нямат сайт, нямат брошури, нямат листовки, нямат плакати, нищо няма! Ако shayne не беше сложил на подписа си, че ще има избори и че е кандидат, аз нямаше да знам, а оттам - вероятно и цял ЦИЕК, защото никой не се беше сетил (в офиса на СС дори не знаеха, че има ЦИЕК и какво е това) да разлепи плакати при нас. Явно наистина им е удобно да има максимално малко запознати с нещата, за да няма кой да се кандидатира и респективно да има и по-ниска избирателна активност. Затова през последните дни апелирам всички познати просто да гласуват, да се види, че студентите имат отношение към СС. И искрено се надявам нещата след тези избори да се променят, защото сегашната ситуацията не изглежда никак добреLeom написа:Представяте ли си, ако тези в Студентския съвет наистина се опитват да ограничат достъпа на заинтересованите /в т.ч. и наблюдатели-доброволци/ до процедурите и документите за провеждане на изборите? Какво означава това?
Лилия Драгоева
кандитат за член на СС
I курс, спец. Индология, ФКНФ, ЦИЕК
Избори - 02.12.2009г.
кандитат за член на СС
I курс, спец. Индология, ФКНФ, ЦИЕК
Избори - 02.12.2009г.
Когато се записвах за кандидат в офиса на СС ми казаха, че аз не мога да присъстват на броенето и вписването на изборните резултати, защото съм кандидат. Попитах ги кой може и откровено агресивният им отговор беше, че това трябва да е мой застъпник, който аз съм посочил в деня на изборите пред комисията, която оглавява секцията на моя факултет. И все пак мисля, че това не е редно, никъде не е упоменато такова нещо и ще нахалствам да гледам какво става. Съветвам ви и вие да дойдете в 5 пред офиса на СС и най-добре да проследите къде отиват урните, защото като нищо може да решат да провеждат броенето другате. Ххаха в къв свят живеем само...
Успех !
- instinct
- Да живей словото
- Специалност: АФ
Ха дано, ма надалиLillyD написа:И искрено се надявам нещата след тези избори да се променят, защото сегашната ситуацията не изглежда никак добре
Иска ми се да ми отговориш с "да". Сериозно. Няма да го приема, че искаш да докопаш кокала на всяка цена.
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
Колега, аз ще дебна цял ден долу тия льольовци да не направят някоя шмекерия - ела да ми прави компанияG__ написа:Когато се записвах за кандидат в офиса на СС ми казаха, че аз не мога да присъстват на броенето и вписването на изборните резултати, защото съм кандидат. Попитах ги кой може и откровено агресивният им отговор беше, че това трябва да е мой застъпник, който аз съм посочил в деня на изборите пред комисията, която оглавява секцията на моя факултет. И все пак мисля, че това не е редно, никъде не е упоменато такова нещо и ще нахалствам да гледам какво става. Съветвам ви и вие да дойдете в 5 пред офиса на СС и най-добре да проследите къде отиват урните, защото като нищо може да решат да провеждат броенето другате. Ххаха в къв свят живеем само...Успех !
-
Ваня Чукова
- В началото бе словото
- Специалност: химия
- Курс: четвърти
Днес – 01.12.09 г., от Студентски съвет ми се обадиха и ми казаха че в моя факултет (Химическия) няма да се проведат избори, понеже аз съм единствен кандидат. За да се проведат избори в химическия факултет (ХФ), според тях трябва да има поне трима кандидати. От Студентския съвет ми казаха още, че като представители от ХФ ще останат предишните, чиито мандати са вече изтекли. Аз попитах дали не може все пак и аз да стана представител. Получих отговор, че през март 2010 г. месец ще има частични избори, и тогава евентуално мога пак да се кандидатирам.
Но би трябвало след като има по-малък брой желаещи, да влазат всички кандидати и в последствие влизат и допълваща квота, която е добавена на следващи частични избори.
Не могат да ми откажат участие в СС, само защото няма с кого да се съревновавам.
Ако има хора от други факултети със същия проблем нека ми пишат лично!
hipnotick (a) gmail.com
Но би трябвало след като има по-малък брой желаещи, да влазат всички кандидати и в последствие влизат и допълваща квота, която е добавена на следващи частични избори.
Не могат да ми откажат участие в СС, само защото няма с кого да се съревновавам.
Ако има хора от други факултети със същия проблем нека ми пишат лично!
hipnotick (a) gmail.com
Последно промяна от Ваня Чукова на 02 Дек 2009, 00:49, променено общо 2 пъти.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Това е абсурдно!
Даже нямам думи да го опиша. Оплачи се навсякъде, където можеш, докато е време. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Директно на Ректора. Утре има и АС! Разбишкайте ги тези негодници! 
Into the endless we ride...