И на мен това са ми първите желания, всъщност имам само едно желание КН ама нали трябва и още нещо да пиша...КН
СИ
Информатика
А относно подготовката - много зле, не ми се вярва повече от 4-4.20 да изкарам
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
И на мен това са ми първите желания, всъщност имам само едно желание КН ама нали трябва и още нещо да пиша...КН
СИ
Информатика
А така, Васе! Я съм чувал, че бирата помага на умствената дейност!жълтия сняг написа:и аз тоя месец няма да ходя на училище. Ще си пия вкъщи
А аз се чудя, защо миналата година и на предварителния, и на редовния изпит имаше младежи във видимо нетрезво състояние...morfei написа: А така, Васе! Я съм чувал, че бирата помага на умствената дейност!
Полят изпит, взет изпит !вечен студент написа:А аз се чудя, защо миналата година и на предварителния, и на редовния изпит имаше младежи във видимо нетрезво състояние...morfei написа: А така, Васе! Я съм чувал, че бирата помага на умствената дейност!
Ето. Отрано се учат от доцентите да се явяват на публични места през деня в нетрезво състояние. В комбинация с неизпрани дрехи или последна баня отпреди седмица и повече... чудо.вечен студент написа:А аз се чудя, защо миналата година и на предварителния, и на редовния изпит имаше младежи във видимо нетрезво състояние...

И девойките не падат по-долу. Някои бяха като дошли направо от околовръстното. Една беше дошла с нещо, за което явно мислеше, че са къси панталонки, но то си бяха баш долни гащи. Поне да имаше стегнати бедра, а то... И се беше наклепала с три пръста грим. Виждаш ли, Бетоне, това е резултат от чалга културата, която ти така яросно защитаваш!Бeтон написа:В комбинация с неизпрани дрехи или последна баня отпреди седмица и повече... чудо.
Истински кандидати за ФМИ.
Не отговарям, че нек'ва скучубра решила да се прави секс бомба.вечен студент написа:И девойките не падат по-долу. Някои бяха като дошли направо от околовръстното. Една беше дошла с нещо, за което явно мислеше, че са къси панталонки, но то си бяха баш долни гащи. Поне да имаше стегнати бедра, а то... И се беше наклепала с три пръста грим. Виждаш ли, Бетоне, това е резултат от чалга културата, която ти така яросно защитаваш!Бeтон написа:В комбинация с неизпрани дрехи или последна баня отпреди седмица и повече... чудо.
Истински кандидати за ФМИ.
P.S. На тая тема май офф-топикът и идва в повече. Я, кажете: ще ходили някой изобщо на изпит януари, да знам дали ще ме викат за квестор, защото наш'та секретарка ни праща позивните винаги в последния момент.

Ходиш ли на курсовете им?morfei написа:И аз ще ходя. Аз ще съм доволен на 5,20+