nrggirl написа:не знам, на мен ми е трудно да кажа. имам чувството че отвсякъде ме лазиват с внушението, че мъжете не могат да бъдат верни, че рано или късно нещо им прищраква, и понеже са дечковци, няма да седнат да говорят, а ще ходят да е*ат с извинение наляво и надясно. така че просто се опитвам да свикна с тази мисъл. иначе ми е супер противно, представата че този човек е правил с друга нещата, които аз възприемам като толкова интимни и уязвявящи, и романтични, просто няма как да не го почувствам като предателство... но и не разбирам честно казано, как може да обичаш един човек и без да ти пука да го лъжеш, без да ти мигне окото, без да се почувстваш гузен, и после пак да си с него, просто не разбирам, имам чувствто, че трябва да е абсолютно безсъвесестен човек, не знам...
ми ели ай донт ноу, ама от това което съм виждал жените повече "прищракват", така де, може пък да познавам единствените мъже които н еси падат по изневерите и единствените жени които си падат, ама хич не вярват да е такава ситуацията
иначе за това че не можеш да обичаш и да лъжеш на поразия си права