Снощи малко поразпуснах. Инцидентно го решихме. Това четене по цял ден ме сдуха адски. Не бях пил от 24-ти, т.е. 10 дена!!! Адски много време. Губи се форма
Та отидохме на участието на Теди в Биад. Като че ли примоцийка имаше. Вход 5 лв. за мъжагите и свободен за жените. Посещаемостта беше учудващо малка! В Биад сесии няма... Предната седмица в Дай Дай за участието на Румина е имало цифром и словом 5-ма човека, всичките наши познати, но не отидохме, защото на мен ми беше баш предизпитно и нямаше да ме питат познавам ли Руми

Между другото тя не е пяла. Както и да е.
Снощи бяхме в състава от Амор и направихме обзор на събитието от 17-ти.
Спомените са били на 20%. Какви идиотии чух... Най-колоритната и най-веселата: Излизаме от Амор, аз държа траетория тип 6-ца, даже и 8-ца, обаче до Джена съм направил права отсечка и съм се събрал с цялата си сериозност, която избила на момента. Спомням си, че се снимахме с нея и си поговорихме, обаче... Некви възторжени възгласи придружени с недвусмислена жестомимика са били: "Браво, Джена! Страхотно шоу. Моите поздравления!", приятелката ме бута - "Стига ме излага, бе!" (вметка от разказвача - "това трябваше да ви го каже някой на двамата още преди Амор") Аз - "Еееее, нали ще се снимаме?"
Джена гледала умно, озвучителя й се наакал от смях.
Весело да става!
Снощи пак подгряхме за отскок, че аз да суична от механика на поп-фолк не е лека работа. Днес правя обратното. Но пийването беше умерено, за Биад идеше реч, не за Амор. Разликата е мноооооого голяма.
Както казах нямаше много хора, Теди уважи абсолютно всички и шоуто с нея продължи извън редовното участие до и аз не знам колко си часа.
Оффф, яка работа, ама сега съм отново в жестоката сесийна реалност и да продължавам по конспекта, че в петък със сигурност няма да ми се падне въпроса "Биад - 03.02".