Заведения и клубове,които посещавате.

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: Заведения и клубове,които посещавате.

Мнение от Бeтон »

ники написа:Имаше ли този път много пишлемета, които "влизат с придружител"? Иначе добре сте си изкарали, в което аз силно се съмнявах на тая селяния Амор.
Имаше. Игнорирахме ги.
Да не забравя едно силно фенско присъствие - Весо Лудия със сестра си - пайнер, ФЕН - не признава. Ако не го знаете, певиците го знаят много добре :lol: :lol: :lol: Колко е млад, а вече - легендарен. Ако на концерт на Пайнер на стадиона не отидете с чувал списания, тътрузйеки го по тревата (понеже е натъпкан с повече, отколкото може да носите), значи не сте никакви фенове. Питайте Ивана, как се разписват списания и постери от чувал. :lol: :lol: :lol: :lol: На 5-тата, 6-тата бройка се отказала.
ники написа:Те половината бакшиши са така. Сигурен ли си, че доакто вие сте се опитвали да завържете някакъв разговор на пияна глава, оня не ви е помпил сметката най-безочливо.
Честно да ти кажа - не знам. :shock: Минахме през "Иван Вазов" да оставим по-трезвения "придружител". Така че дотам ще е било ОК, ама после до Христо Ботев (малко под Син Сити)... Бог знае - откъде, че що.
ники написа:За телефона много щях да се изнерва, ама бързо щях да осъзная ситуацията.
Да, супер гадно е. Посред нощта :shock: Вече ще си заключвам клавиатурата. :!:
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Абе тва Fans е голяма дупка! :evil: Супер тясно, ниско, няма въздух, когато е по-пълно, няма и никакво пространство за движение...Чудя се как въобще се канят да наемат толкова често групи :?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Аз по цял ден си стоя у нас.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Снощи малко поразпуснах. Инцидентно го решихме. Това четене по цял ден ме сдуха адски. Не бях пил от 24-ти, т.е. 10 дена!!! Адски много време. Губи се форма :lol:
Та отидохме на участието на Теди в Биад. Като че ли примоцийка имаше. Вход 5 лв. за мъжагите и свободен за жените. Посещаемостта беше учудващо малка! В Биад сесии няма... Предната седмица в Дай Дай за участието на Румина е имало цифром и словом 5-ма човека, всичките наши познати, но не отидохме, защото на мен ми беше баш предизпитно и нямаше да ме питат познавам ли Руми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Между другото тя не е пяла. Както и да е.
Снощи бяхме в състава от Амор и направихме обзор на събитието от 17-ти.
Спомените са били на 20%. Какви идиотии чух... Най-колоритната и най-веселата: Излизаме от Амор, аз държа траетория тип 6-ца, даже и 8-ца, обаче до Джена съм направил права отсечка и съм се събрал с цялата си сериозност, която избила на момента. Спомням си, че се снимахме с нея и си поговорихме, обаче... Некви възторжени възгласи придружени с недвусмислена жестомимика са били: "Браво, Джена! Страхотно шоу. Моите поздравления!", приятелката ме бута - "Стига ме излага, бе!" (вметка от разказвача - "това трябваше да ви го каже някой на двамата още преди Амор") Аз - "Еееее, нали ще се снимаме?"
Джена гледала умно, озвучителя й се наакал от смях.
Весело да става!
Снощи пак подгряхме за отскок, че аз да суична от механика на поп-фолк не е лека работа. Днес правя обратното. Но пийването беше умерено, за Биад идеше реч, не за Амор. Разликата е мноооооого голяма.
Както казах нямаше много хора, Теди уважи абсолютно всички и шоуто с нея продължи извън редовното участие до и аз не знам колко си часа. :bounce: :bounce:
Оффф, яка работа, ама сега съм отново в жестоката сесийна реалност и да продължавам по конспекта, че в петък със сигурност няма да ми се падне въпроса "Биад - 03.02".
Изображение
pagan_spirit
В началото бе словото
Специалност: arheolog

Мнение от pagan_spirit »

Оф абе ора аре направете си тема за чалга паритата.
Иначе аз ходя по Строежа, Адамса, Black Lodge
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Какво ти пречат чалга партитата.

ПП: Аз не съм стъпил на културно място откакато почна сесията. Да мине и тоя изпит на 11ти и в БИАД.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Аа, хъм.
`Петък` знаете ли го? Мнооого добро място, а лафът `в петък в Петък` вече ни е редовен :lol:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

Петък не е ли бившия... Ъъ нещо бившо беше ;)
Но се сещам къде е :)
medicate, medicate
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Да, нещо бивше е , ама и аз не знам кво точно :mrgreen:
Иначе е към спортната палата преди спирката на тролеите за към Попа ,супер яко място с добра музика, обстановка ,барче... якото е че отваря в 18.00 и като заседнеш да пиеш до 23 часа вече си си у вас и пиян :lol:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от Бeтон »

ники написа:Какво ти пречат чалга партитата.

ПП: Аз не съм стъпил на културно място откакато почна сесията. Да мине и тоя изпит на 11ти и в БИАД.
Почти сигурно ще съм там на 10-ти.
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

ПетЪк, преди беше Faces, а още по- преди Sax.
малко ми е претъпкано на мен и затова рядко се мяркам, но иначе момчетата, които държат местенцето са симпатяги(=

другото, което ме радва е, че се събират половината от наборите, които едно време ходеха в Билката...

ениуей, аз не съм привърженик на едрия господин, който все държи да се местя нанякъде, когато говоря по телефона...:)

Габата е доста по-добро местенце, макар че последния път така ме напиха там, че не знам дали черният ми дроб ще понесе скорощно посещение..
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ааа допреди малко бех там , мн пих и ми е много некво лежерно и искам още ама на домашно
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Снощи бях на рожден ден в Inside. За пръв път го посещавам и съм мнооого доволна. Толкова яко местенце и аз да не знам...срамота :drunken:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

Че е добро Inside, така е. (А и добре изкарахме :) ) Аз все пак от клубовете в центъра, предпочитам Алкохол. И там сервират текилата с портокали и канела ^^, обикновено можеш да си уредиш масичка без проблеми; ходят млади хора, но 18 + . Ликьор нещо много черно пускат напоследък все като се случи да ида там... Иначе задушевните малки рок барчета и клубчета са ми най на сърце. Тукана ми е слабост. Ама не ми се мъкне после по 100 часа до нас на др край на София. Абе, колкото по-неугледно, закътанко и уютно е мястото, толкова по-добре.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Като се изсипем в Тукана, после ще се прибираме толкова часа заедно, нали ще ти ставам съсед :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”