Онзи ден бях го Ректората и питах в департамента по спорт, лелката ми каза, че записването е от 1 до 10 Октомври и става на обявените на таблото за съобщения места, не в самия отдел в Ректората.orion_elira написа:кога започва записването?monique написа:само имайте предвид, че местата за спортовете бързо свършват и още като обявят кое къде и кога се записва, тръгвайте по базите
Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
МерсиDon Horhe написа:Онзи ден бях го Ректората и питах в департамента по спорт, лелката ми каза, че записването е от 1 до 10 Октомври и става на обявените на таблото за съобщения места, не в самия отдел в Ректората.orion_elira написа:кога започва записването?monique написа:само имайте предвид, че местата за спортовете бързо свършват и още като обявят кое къде и кога се записва, тръгвайте по базите
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз лично още на 1ви ще отида, че местата наистина много бързо се запълват, особено ако е някой по-привлекателен спорт.

- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
е на първи малко трудно .. все пак тогава ще се празнуваDon Horhe написа:Аз лично още на 1ви ще отида, че местата наистина много бързо се запълват, особено ако е някой по-привлекателен спорт.
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
А ти видя ли къде са тези въпросни места ?Don Horhe написа:Онзи ден бях го Ректората и питах в департамента по спорт, лелката ми каза, че записването е от 1 до 10 Октомври и става на обявените на таблото за съобщения места, не в самия отдел в Ректората.orion_elira написа:кога започва записването?monique написа:само имайте предвид, че местата за спортовете бързо свършват и още като обявят кое къде и кога се записва, тръгвайте по базите
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами за всеки спорт е различно. За плуването например май беше на басейна на стадион Академик, не големия, а онзи малкия, който е зад стопанския факултет, където има и басейн. За джудо май беше в големия Академик, до който се стига с 72 от Плиска за 3 спирки, стрелбата с лък някъде на гъза на георграфиата и тн... не можах да ги запомня всичките.

-
кой повика кой почука
- Драскач
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами горе долу така излиза. По-лекия вариант е да се запишеш на желания от теб спорт, но в нежелано от теб време, както беше с катеренето при мен.

-
кой повика кой почука
- Драскач
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За какво да плащам? Спорта е безплатен, иначе нямаше да бъде задължителен.