3 КЛАСИРАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Re: 3 КЛАСИРАНЕ

Мнение от FMI »

Бeтон написа:
FMI написа:А ако бях жена...
Това не е проблем. Гърди много лесно можеш да си направиш.
Е аз си имам вече :) Ама има един проблем, хем са малки, хем гръдната ми обиколка е над 120 :) Ако си сложа по 300 кубика ще стане няматакъвсутиен :) Пък и си има мсамо една дупка, трябва втора да пробивам, тва не е шега работа :) Но както казах, не ме влече нещо...

Но от друга страна може да мина и тънко. Косата ми е прекалено хубава за момче, да хвана да я пусна и да мина за много грозна тетка и това е :) Ще кажа че съм бивша спортистка дето си е била венозно тестостерон всеки ден :) Такива жени съм виждал, че мога да мина и без кола маска на брадата :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Lama написа:Егати проблемът направихте. Момичето просто е предпочело ТУ. Явно СУ й е бил резервен вариант. Аз като писах КН на трето място сигурно съм за разстрел...
Иначе и според мен, ако в ТУ избрала някоя компйтърна специалност там е напарвила голяма грешка, когаот ходих да се записвам, някакви се смееха, че не знаят какво е Питаговора теарема, а са с бал 24...
Всеки си подржда както иска желанията, мен пък СИ също не ме кефи и затова Информатика ми е второ желание дори ПМ ми е 4-то преди ИС. Обаче какво ми се оправдова че колегите и били с нисък бал. Ми като иска по снобарска специалност да е писала КН, ама за нея с 29.70 и КН не е достойно, трябва да е с минимален бал 29.70 за да е достойно за нея, пък това че е от преписана матура няма значение, важното е че не е под 29, колкото аз не мога да имам дори с 6 на изпита

АХ КАК МЕ ДРАЗНЯТ ТЪПИТЕ СНОБИ - А ПРИЯТЕЛКАТА И Е ТОЧНО ТАКАВА

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ама ти стига си си псувал положението.
Край на играта. Всичко е решено! Радвай се и на това. Като се има предвид, че никак не е малко. Във ФМИ си. Почини си до първи и после си гледай сериозно на нещата.
При повече желание ще си наваксаш средношколската математика. Без нея няма как. Мен някой да ме е видял грам да псувам тук? Напротив - наваксах си средношколския материал.

Забравих да те питам, записа ли се вече?
Честито!
Изображение
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

И как разбра, че е снобарка като се е отказала на първо класиране и въобще както всички нас, не е очаквала, че ще паднат толкова много баловете. Успокой се малко. :)
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Lama написа:И как разбра, че е снобарка като се е отказала на първо класиране и въобще както всички нас, не е очаквала, че ще паднат толкова много баловете. Успокой се малко. :)
Тя е имала бал 29.70 какво значи нма да падне толкова?! Тя тъпа ли е или ДА или е СНОБ. А ето и как разбрах кое от двете със сигурност е :)
nadejdichka написа:...с бал 29.70 как щеще да се чувства в СИ до някоя с 22? (не целя да обиждам никого)
СНОБ
nadejdichka написа:...Момичето е много умно даже...
Не била тъпа.

Значи е сноб.

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Други въпроси :) С парцалките ще я изям заради тази глупост дето е направила. А само да е записала по лоша специалност при матурките. Не казвам че ТУ не е добре, дори последните години каточели е по добре от СУ. Но не защото нещо са напреднали, а защото СУ сериозно назадва. Иначе ТУ също винаги си е било добре, поне доколкото аз знам. Но решиха че трябва да се осерат и те и да приемат всички специалности с матури, следователно ТУ от тази година е пълен боклук. И евала на СУ(и всички последвали неговия пример) че направи минималния компромис и му показа един среден пръст на вълчев, като допусна с матури само най умрелите специалности в които иначе никой не влиза(те дори бяха предупредили че въобще няма да се навият да приемат с матури, но явно онзи умреляк нещо ги е натиснал, но понеже е тъп, знаят как дамузамажат очите)... Но във ФМИ с матура не се влиза! Затова тази година ФМИ е Nо.1 за математиците, ако греша ме поправи :)

Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Имаш пропуски в наблюденията си. ТУ са си били бошлаф работа. И по-точно ТУ София.
А ФМИ винаги си е било номер едно за математиците.
Ако беше Биолчев нямаше дори в една специалност да се влиза с матура.

п.п. СУ просто бавно напредва и затова наззадва.
Изображение
Lama
Пишете, о, братя

Мнение от Lama »

То не можеш да кажеш, че СУ е номер едно за математиците, защото СУ принципно предлага само информатика и икономика.
Но за мен лично ТУ е доста назад... На предварителния чакахме час и нещо да разпечатат задачите, накаря не се четяха и ни предупредиха да не решаваме еди кои си задачи и че след поолвин час ще дойдат да ни кажат какво пише. :lol: Да им имам "техническия" университет :)
За мен лично УНСС напредва. КСК-то им беше доста добре направено. Това с преписването е доста зле, де, но все пак има там напредък поне за мен :)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Lama написа:То не можеш да кажеш, че СУ е номер едно за математиците, защото СУ принципно предлага само информатика и икономика.
:?:
Lama написа:Но за мен лично ТУ е доста назад... На предварителния чакахме час и нещо да разпечатат задачите, накаря не се четяха и ни предупредиха да не решаваме еди кои си задачи и че след поолвин час ще дойдат да ни кажат какво пише. :lol: Да им имам "техническия" университет :)
Нищо не е това.
Lama написа:За мен лично УНСС напредва.
Да. И аз ги мислех за заблудени, но това са хора които знаят как да си живеят живота.

То проституция, проституция, ама трябва да знаеш къде да се предложиш. Не от всяка трънка излиза хубав чеп :lol: :lol:
Изображение
Lama
Пишете, о, братя

Мнение от Lama »

Какво не схвана относно първия цитат. ТУ предлага специлансти, които тук не се предлагат. Май само КСТ, стопанско управление и публична администрация се припокриват и относно еквивалетните в СУ, определено СУ е доста по-добрият избор, но пък от друга страна ТУ предлага още много специалности, които в СУ ги няма. От моето училище има поне трима избрали електроника и да би ми се искало да я има тази специалност тук, но я няма.
И затова не може да се каже, че "СУ е номер едно за математиците", защото за някои УАСГ е номер едно, защото искат архитерктура. Вече може да с еизказва мнение къде администрацията е по-добра, къде преподавателите и тн., но пък не можеш да ограничиш всеки, обичащ математиката да учи компютри, икономика или социология.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Аз подчертах не един път, че съм теоретик и дори само заради това само СУ е за мен. Освен това искам да се занимавам с програмиране, а СУ мисля са най добри точно там. Освен това не искам да ставам "жичкар" и ТУ щеимат много здраве за електрониката, а УНСС където решените задачи струват 20-50 лева, айде няма нужда да влзиам там. То ако става въпрос на НБУ КСК-то им е още по добро, но и корупцията им не е по малка...

И искам да подчертая че СУ като цяло май отдавна не е номер 1, но ФМИ все още е, поне за мойте нужди :)

Lama
Пишете, о, братя

Мнение от Lama »

Много ме кефи ФМИ :) Това е единственият факултет, който е така хвален и то така масово :)

Надявам се да остана с добри впечатления и от СтФ :)
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

То всичко е супер, ама аз утре(днес-след малко) как ще стана :) 5 години как ще ставам... :shock:

Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи

Мнение от quanchi »

FMI написа:То всичко е супер, ама аз утре(днес-след малко) как ще стана :) 5 години как ще ставам... :shock:
Хич не си лягай, след 2 часа почва волейбола :P Аз ще го изгледам, залепвам си снимките на документите и тръгвам към ФМИ :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

quanchi написа:
FMI написа:То всичко е супер, ама аз утре(днес-след малко) как ще стана :) 5 години как ще ставам... :shock:
Хич не си лягай, след 2 часа почва волейбола :P Аз ще го изгледам, залепвам си снимките на документите и тръгвам към ФМИ :lol:
Е гледай какъв си лош :) Защо ми каза, сега и аз няма да спя... А гаджето колко ще те псува ако знаеш...

Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”