РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
kapac
Пишете, о, братя

Re: РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ

Мнение от kapac »

Някоя шпионка няма ли информацията за резултатите от факаната история :)
Аватар
lusence
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от lusence »

...и за журналистиката...
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence

Do not disturb .
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Историята не я чакай преди петък вечер, да има какво да преживяваш през уикенда... :mrgreen:
Аватар
Freckles
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Freckles »

По някакво невероятно стечение на обстоятелствата имам 5.75 по литература :bounce: Вазов не ми беше в топ 10, Епопеята още по-малко... anyway - не се оплаквам :D
На предварителния по история имам 5.50 - още една бъдеща правистка...
Честито на всички с хубави оценки :D
You know when you're a kid and catch bugs and put them
in a jar, you poke breather holes in the lid...
So I figured that maybe the stars above us in the darkness
aren't stars but breather holes in a much larger jar...

Право, 2-ри курс, 13-та група
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Freckles , супер !
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

six_sense написа:Абе какво ви става, хора. Исках само да кажа, че е възможно да изкараш без да зубриш и без да си платиш. Съжалявам за тези, които не са успели, но има и такъв начин!
Определено съм съгласен! Аз съм такъв случай - едно редче не съм зазубрил през цялата КСК по литература. Разчитал съм на познанията, които съм си трупал в училище 7-12 клас. Литературата не се учи за една година, според мен се изисква човек да се научи да мисли по нея. Аз с гордост мога да кажа, че си сътворих темата "на място" и си подбрах материала съгласно поставените проблеми. Не мисля, че мога да се оплача с 5,38, така че искам да кажа, че ако човек има желанието и нагласата да интерпретира литературен текст, определено може да го направи самостоятелно ;) Иначе и от мен имате един сигурен правист :lol: (5,25 история предварителен (на редовен не съм и ходил) и 5,38 БЕЛ = 27,88 БАЛ :P )
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

Е според зависи, ако си в техникум по слаботокова елекротехника (където бях аз)повярвайте ми на литературата не се гледа като на предмет ,а като на свободен час.никога не съм учила по литература от 10 до 12 клас ,пък и в 13клас също .Всичките тези амплитуди,честоти,напрежение,ток и схеми ти е****** м****** буквално, особено ако си момиче в "мъжки" техникум :lol: :lol: :lol: :lol: .След това тръгнах на уроци по литература и започнах от НУЛАТА. Нищичко не знаех дори най-елементарните неща като как се прави теза например. Винаги съм харесвала предметите ,в които можеш да се проявиш творчески и не питайте как завърших училище,в което се учи предимно физика,фимия и математика :roll: Трудно ,но човек се учи.Та мисълта ми беше ,че хора като мен не могат да разчитах на наученото в училище и да се втурнат да пишат тема в СУ. подготовката ми беше 7 месеца ,за да стигна до оценка от изпита ,която надвиши моите очаквания. Все пак успехи на тези,които мислят ,че могат да се справят сами..... :wink: :bounce:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
Amaranth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Amaranth »

charming написа:Е според зависи, ако си в техникум по слаботокова елекротехника (където бях аз)повярвайте ми на литературата не се гледа като на предмет ,а като на свободен час.никога не съм учила по литература от 10 до 12 клас ,пък и в 13клас също .Всичките тези амплитуди,честоти,напрежение,ток и схеми ти е****** м****** буквално, особено ако си момиче в "мъжки" техникум :lol: :lol: :lol: :lol: .След това тръгнах на уроци по литература и започнах от НУЛАТА. Нищичко не знаех дори най-елементарните неща като как се прави теза например. Винаги съм харесвала предметите ,в които можеш да се проявиш творчески и не питайте как завърших училище,в което се учи предимно физика,фимия и математика :roll: Трудно ,но човек се учи.Та мисълта ми беше ,че хора като мен не могат да разчитах на наученото в училище и да се втурнат да пишат тема в СУ. подготовката ми беше 7 месеца ,за да стигна до оценка от изпита ,която надвиши моите очаквания. Все пак успехи на тези,които мислят ,че могат да се справят сами..... :wink: :bounce:
Като изключим , че съм момче, мога да кажа, че положението ми е същото. Едно е да си в някаква лигава гимназийка, съвсем друго е да си в техникум...
But You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Аватар
charming
Драскач

Мнение от charming »

Ем така си е . в техникума не те оценяват по знания ,когато става дума за литература .там само гледат да те избутат ,защото знаят ,че всички там са достатъчно застрашени от поправки .... :lol: :lol:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
lusence
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от lusence »

Мари написа:Аз пък мисля, че не е така.Почти съм сигурна, че няма значение къде точно си държал изпита, можеш да си видиш работата само в Ректората.Поне за предварителния по история беше така, а доколкото ми е известно, и за всички останали изпити сега е същото.

Аз по журналистика си я гледах във ФЖМК .
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence

Do not disturb .
Мари
В началото бе словото

Мнение от Мари »

Излезли са резултатите по история, имам 5.38.
stella
В началото бе словото

Мнение от stella »

имам 5.50 по история и много се кефя.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Направо не мога да повярвам- 5,25
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

imam 5.00 po istoriq :mrgreen:
Pak gluposti.....
Аватар
charming
Драскач