Права си... не се бях замисляла, че редовните изпити са един час по-рано... Та? В 13:00ч. май е по-добре? Да си редактирам всички пост-ове тогаваautomobiliste написа:Добре за мястото на срещата,но нали изпитът е от 8ч до 13.00,айде ако сме разпределени да го държим в СУ всички,да се чакаме по-рано,например в 13.00...
Среща на журналистите!!! :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Re: Среща на журналистите!!! :)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
А защо не направим срещата преди изпита?jolly_f написа:Права си... не се бях замисляла, че редовните изпити са един час по-рано... Та? В 13:00ч. май е по-добре? Да си редактирам всички пост-ове тогаваautomobiliste написа:Добре за мястото на срещата,но нали изпитът е от 8ч до 13.00,айде ако сме разпределени да го държим в СУ всички,да се чакаме по-рано,например в 13.00...
Все пак не всички ще пишат 5 часа, някои ще излязат по-рано и трябва да висят до 13.00 часа. Докато всички ще бъдат там преди началото на изпита...
Ако искате примерно в 7.30 пред входа да се видим набързо. А?
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
да бе така цялата романтика се губи
а и 7.30 си е късничко

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Еми има и трети вариант тогава- една бърза среща преди изпита, и после една нормална, романтична, среща в 13.00. Едното не пречи на другото.bubbly_water написа:да бе така цялата романтика се губиа и 7.30 си е късничко
![]()
Аз лично бих искала да ви видя на живо, но повече от 2 часа няма да пиша, и съответно не мога да ви чакам за обяд, защото съм и на работа след изпита... Затова предложих ранния вариант.
Ако сте съгласни добре, ако ли не- здраве да е. Евентуално на есен ще ви видя отново.
п.п. Може и точно в 7.00.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
За мен някой писа, че не е разбрал съвсем ще се появя ли или не. Моята причина е като на Фифоза. На работа съм вечерта и трябва да успея да се дотътря до Дупница. Тъй че и аз не мога да обещая на 100%. Но ако не се изнижа след втория час и пиша повечко ще остана поне да ви видя, а събличането
ще го пропусна със сигурност.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
еххх...абе защо работите бе хорааа... вие почивка не познавате ли... 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Ами давайте да си направим тогава и двете срещи. Кво толкова!?di_snooker написа:За мен някой писа, че не е разбрал съвсем ще се появя ли или не. Моята причина е като на Фифоза. На работа съм вечерта и трябва да успея да се дотътря до Дупница. Тъй че и аз не мога да обещая на 100%. Но ако не се изнижа след втория час и пиша повечко ще остана поне да ви видя, а събличанетоще го пропусна със сигурност.
Който е съгласен, да дойде в градинката пред библиотеката /зад кафето/ на първата или втората пейка в 7.00 часа, и готово. Пък който не сколаса да дойде толкова рано, да остане после за срещата в 13.00.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Не. Работохолик до мозъка на костите си. Е нямаше да мисля така ако бях шлосер, ама...
Аз гласувам за предложението на Фифоза.
Аз гласувам за предложението на Фифоза.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- jolly_f
- Да живей словото
Лошото е, че има хора, които излизат след втория, третия, четвъртия час, а някои си остават и до края... затова или се разбираме в точен час и някои ще трябва да почакат, или кой когато излезе се опитва да намери другите... в този случай по-добре да си разменим телефони на ЛС... Аз бих се навила и за среща в 7 часа 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Добре. Аз ще отида към 7.00, ще погледна дали има някой в градинката и ако се съберем - хубаво, ако ли пък не- вие ще се видите на обяд.
За сведение на останалите - кльощаво момиче с черна дълга коса, това съм аз.
За сведение на останалите - кльощаво момиче с черна дълга коса, това съм аз.
- jolly_f
- Да живей словото
Дайте да си разменим снимки тогава... 
-
lafonten
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А освен третото зърно, да си взема ли китарта? Щото бира и парк не вървят без китара!
И няма да е лошо да има някои друг с китара освен мен, защото се чувствам много прецакан когато пея и свиря, а другите пият и се забавляват!
Гориво си трябва...
И няма да е лошо да има някои друг с китара освен мен, защото се чувствам много прецакан когато пея и свиря, а другите пият и се забавляват!
Гориво си трябва...

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Aз съм човекът, когото търсиш, обаче имам два разумни довода да не откликна на примамливата оферта: не съм кандидат-журналист, пък и не се виждам в столицата на 17.lafonten написа:И няма да е лошо да има някои друг с китара освен мен, защото
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ти вземи китарите или кажи на нешо да дойде след това с 2 китари, пък аз ще си намеря на какво да барабаняlafonten написа:А освен третото зърно, да си взема ли китарта? Щото бира и парк не вървят без китара!
Гориво си трябва...
Show me the way to the next little girl...

-
lafonten
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
уважавам само 2рият довод!pink floyd написа:Aз съм човекът, когото търсиш, обаче имам два разумни довода да не откликна на примамливата оферта: не съм кандидат-журналист, пък и не се виждам в столицата на 17.lafonten написа:И няма да е лошо да има някои друг с китара освен мен, защотоиначе на есен може да си спретнем една група
а за другото - само казваш!
The Wall - Alan Parker - N1
Бу, ти си вземи палките, пък ще използваме някой на когото бирата не понася и се размаже на някоя пейка!