Ислямистките забрадки в Университета!?

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Re: Ислямистките забрадки в Университета!?

Мнение от THE_PARASITE »

БЕЗ ЗАБРАДКИ! Точка на спора.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Boromir написа:Анархистите винаги са държали ключа към бъдещето. И никога умението да го използват. Аксиома.
Сега трябва да отговоря с нещо за върлите фенове на "Властелина" ли, що ли :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Jeuelle
В началото бе словото

Мнение от Jeuelle »

Прекланям се пред вашата либералност...
Да гледаш новините и да псуваш от дивана е най , ама най-лесно.
...ама да си се сблъскал с тая наглост ( за която споменах) , хич няма да ти е до съобразяване с прекалено начетеното форумно общество....
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Сега ще съм 1ви курс и още докато се мотках по университета преди изпитите ми напраиха впечатление 2 забрадки как се разхождаха по коридорите. :shock: . Аз по принцип трудно ги гледам как ходят по улиците на София, камо ли в Ректората. Тва определено не е правилно и дразнещо! Парадоксално е как в Турция си пазят светските устои и не разрешават забрадки в университетите(въпреки че са мюсюлманска страна), а тука в България (и в Европа) им даваме повече права отколкото в родината им. :shock: . Мисля си, че въпросът трябва да се повдигне и съм почти убеден, че повечето от студентите са ЗА. Друг е въпросът дали няма да се намери някой депесарски гъз, който да окаже натиск. Поне доколкото съм запознат такава инициатива би трябвало да дойде от СС.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

То вероятно и баба ти носи забрадка, що не отидеш да й набиеш два патриотични шамара?
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Еми не, не са от малцинствата. 8)
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Не си и нобелов лауреат, очевидно...
Изображение
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Искам просто да се знае, че не може с фередже в СУ и за това не ми трябва да съм нобелов лауреат. :lol: Извинявай, но ти защо си толкова против?
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Против съм някакви хорица с елементарно и първосигнално мислене да казват кой как трябва или не трябва да е облечен, как трябва да мисли и т.н. Особено е противно, когато представят малоумните си заключения като израз на някакъв висш морал и дълбоки общонародни ценности.
Изображение
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Заради такива псевдоморалисти рязаните си правят квото искат по цяла Европа и им е невъзможно да се интегрират в общността. Стремежът ти към оригиналност да защитаваш човешките права не би трябвало да се сблъсква с очевидната истина за светското образование и най-вече с общото мнение, че хората не ги възприемат.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

На тези байганьовски клишета вече съм отговорил нагоре. Човечета като теб хем са елементарни като едноклетъчен организъм, хем са безкрайно горди с простотията си - вероятно щото няма с какво друго. А това, трябва да се признае е непоклатима комбинация. Който не обича да си напъва мозъчето намира упование в мисловния мързел на мнозинството и се чувства прав и силен :roll:
Изображение
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Доста смели дума за човек, който не познаваш. :lol: Усещам, че си живееш в свой свят и сигурно ти е добре така. :lol: На тебе не ти трябва мнозинството; сам си си достатъчен. :lol:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

G__ написа:Доста смели дума за човек, който не познаваш. :lol: Усещам, че си живееш в свой свят и сигурно ти е добре така. :lol: На тебе не ти трябва мнозинството; сам си си достатъчен. :lol:
Но пък ти познаваш всички "рязани", а? Същевременно явно не познаваш достатъчно възрастни българки, иначе щеше да схванеш забележката ми за баба си. Ама нищо - работи над себе си, белким някой ден се издигнеш до амеба.
Изображение
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Изглежда не си толкова начетен на тема фолклор, колкото смяташ, щом не правиш разлика между шамията на баба ти и забрадката на Айшето. :lol: Когато баба ти е носила забрадка, която покрива само косата й, нейната приятелка Айше се е увивала цялата от глава до пети и са й се виждали само зениците на очите. Разбра ли сега къде е разликата между двете понятия, а. С цел да напредне още малко модернизацията на облеклото на мюсюлманките аз предлагам щом вече са свалили фереджето, да свалят и забрадката, като влязат в СУ. ;)
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

И кога ще са достатъчно модернизирани според изтънчените ти представи? Когато почнат да се носят като магистралки и да се предлагат по дискотеките из студентски град, подобно на доста от модерните ни сънароднички? Дори да се случи, разни коне с капаци като твоя милост няма да се почувстват по-комфортно, просто ще си намерят кого друг да обвиняват за световните неправди, докато си бъркат в носа.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “България”