изпит по немски КСК2008
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: изпит по немски КСК2008
Да,rkk ...и онзи някой,който даде не само въпросите,пресъздадени по спомен,но според мое скромно мнение и абсолютно верните отговори,но всеки пък си има мнение,аз не мога да го оспорвам,камо ли да убеждавам някого в нещо,в което сам не иска да повярва.Желая на всички успех и дано предположенията ни се окажат правилни...Успех!
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
отговорите бяха абсолютно верни и според мен, само че 4-ият и 5-ият въпрос бяха разменени - 4-ият беше за хората като вредители на природата, а 5-ият за местенето на животните 
- krissy
- В началото бе словото
хора успокойте се малко с тоя LV!
всеки казва някви различни отговори! така и така сега нищо не може да се направи освен да чакаме.......
а иначе и аз съм за стопанско с немски! дано да сме колеги
а иначе и аз съм за стопанско с немски! дано да сме колеги
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
Спокойни сме си с LV-то, обсъждаме го само защото е единственият елемент от изпита/заедно с тестовете/, върху който можем да си сверим отговорите. Нормално е да има различни мнения, както е нормално всеки да аргументира своето, въпросът е всичко да става без напрежение. Форум е все пак, ако на хората им се говори за амфибии, те имат това право.
Абе, тук май почти всички сте за стопанско управление? Има ли кандидат-филолози?
Абе, тук май почти всички сте за стопанско управление? Има ли кандидат-филолози?
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
A turisti...??? =]
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
- krissy
- В началото бе словото
просто според мен с цялото това обсъждане напрежението става все по-голямоstillsinnend написа:въпросът е всичко да става без напрежени
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
- Курс: първи
При мен не става по-голямо, не мисля, че едните амфибии ще са решаващите дали да уча в СУ или не.
Просто най-после се объсжда нещо, цяла година темата стоя пуста и най-после се оживи. 
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ако беше така,едва ли форумите щяха да съществуват...аз пък си мислих,че те са именно за разтуха,за освобождаване от излишното напрежение и за обмяна на информация...но нека не се терзаем...скоро всичко ще е ясно... успех за пореден път на всички....=]
- krissy
- В началото бе словото
успех!!!
Оо Криси привет! Как мина? С теб на 1 изпит не се засякохме значи... 
- sandinmyshoes
- В началото бе словото
Аз писах само филологии. Май не са много като мен. Ти?stillsinnend написа: Абе, тук май почти всички сте за стопанско управление? Има ли кандидат-филолози?
Don't .... with me lest you get fucked up yourself!
-
Lama
- Пишете, о, братя
Просто сме малко хората, които пишем тук. Пък и с другите езици са доста хората за филологии, а вие ще се състезавате с тях наравно, което за мен не е много честно, де, защото по някой от езиците може да дадат по-лесен езпит и така да ви избутат, както е станало 2006 с немския.
и на мен ми е интересно кой за какво се бори и щях да попитам тук но сте прави че малко хора пишат. а и от су не си направиха труда да направят някаква статистика...
-
Lama
- Пишете, о, братя
Единственото, което се знае е, че сме около 440 кандидатите. Броих ги по разпределението в залите, но пък по в моята зала не дойдоха 3 от 20 общо
Като се сложи и процента двойки /в които може и да съм аз
/ и се раздели на момичета и момчета не остават толкова много кандидати 
Аз ги броих около 480, не не разчитай много на това, че някои не са дошли защото имаше много грешки - имам предвид, че мен примерно ме бяха записали на френски и после ме дописваха на мяасто. Така че може някои които са били записани на немски всъщност да са се явили на друг език и обратното. А иначе на мне ми е инт не само колко са кандидатите за немски или за мат, а колко са хората, които кандидатстват и с двата предмета, колко човека са написали еди коя си специалност на първо място и т.н