Въпрос на принципи

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Въпрос на принципи

Мнение от FloWersOfEviL »

Предпочитам сама да узнавам подобни неща, именно опознавайки го.

Иначе точно за условие става дума така, както го е задал Асолта.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Ти няма да му кажеш директно "Абе, ако ми изневериш, чао!, ами в разговор, който е свързан с изневерите, ще му кажеш, че според твоите принципи "изневярата=край на връзката с човека, който го е направил". Не знам какво плашещо има в това. Много по-добре е да знаеш каква стока си си взел, отколкото да я опознаваш от грешки.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Разликата е, че в общия случай "взимам стоката" след като я опозная, а не обратното : )
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

FloWersOfEviL написа:Кхъм. Разликата е, че в общия случай "взимам стоката" след като я опозная, а не обратното : )
И ти откъде знаеш дали изневерява, или не?! :roll: Това или го научаваш във връзката, или при директен разговор. Но при директния разговор, когато не сте във връзка, ти не можеш да получиш истинския отговор. Ако питаш някого какво мисли изневярата, това вече е съвсем очеваден знак, че си клъвнала по него. Освен това всеки се старае да се представи в максимално добра светлина. И дори и да изневерява, той няма да ти кажа директно, че редовно има сексуални контакти и с други освен с официалната си половинка по време на връзка, щото все пак вижда, че имаш интерес и ще си резне шансовете, ако ти каже истината. :lol:
А това, че така ти показвал, че ти няма доверие. Доверието се печели с времето. Не виждам как може да се обидиш, че някой ти нямал доверие, когато имате връзка от 2-3 седмици. :shock:
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от california »

Е, добре де?А, нормално ли е да започнеш връзка и същевременно с това да имаш няколко паралелни връзки?
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

california написа:Е, добре де?А, нормално ли е да започнеш връзка и същевременно с това да имаш няколко паралелни връзки?
А нормално ли е да почваш връзка, изпитвайки чувства към някой неосъществен евентуален или недостъпен бивш?

- всъщност защо питам теб, това се случва по-скоро на момичетата да го сторят, мъжете разлюбваме по-бързо.

Та, момичета - как почвате връзки, като мислите ви и оргазмите ви са посветени на друг?
Или да изпреваря събитията и да поправя въпроса с... "посветени на ДРУГИ"
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Чакаме нашите отговори, дами....започвайте ! :D
ORIGINAL FORUM PROFILE
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Ще говоря от името на приятелки.Правят го, защото си мислят, че така по-лесно ще забравят бившия.Тоест, ако вие , скъпи мъже, успеете да се конкурирате с него по оргазми, обменени чувства и емоции, то бившия ще бъде заличен от паметта ни много бързо и вие ще бъдете издигнат на своеобразен пиедестал :mrgreen: :mrgreen:

Аз лично докато не се отърся от стара връзка не почвам нова.Предния път ми отне 2 години.С това темпо до към пенсия вече ще съм готова за нови изживявания. :roll:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

assault написа:
FloWersOfEviL написа:Кхъм. Разликата е, че в общия случай "взимам стоката" след като я опозная, а не обратното : )
И ти откъде знаеш дали изневерява, или не?! :roll: Това или го научаваш във връзката, или при директен разговор. Но при директния разговор, когато не сте във връзка, ти не можеш да получиш истинския отговор...
Ми.. не. Предпочитам да няма подобни директни разговори. Ако някой е с мен, за мен е ясно, че да ми изневерява (примерно) е немислимо. Ако не е - значи не съм го опознала достатъчно преди това. Тези разговори са вид подсигуряване, от което аз не желая да имам нужда, както и насрещната страна : )

Но.. наистина рядко съм получавала разбиране, когато съм опитвала да го обясня : )
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Ди е права.В крайна сметка това не е сделка, за да водиш преговори.
точка 1.Изневери
точка 2.Майка ти
точка 3.Другия/другата
точка 4.Кой ще готви ?
.......В крайна сметка Е ЛОГИЧНО, при започване на самата връзка, а и в процеса на съзряването й, да няма изневери.
ORIGINAL FORUM PROFILE
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Kristo написа: Та, момичета - как почвате връзки, като мислите ви и оргазмите ви са посветени на друг?
Ако са, много просто - не почваме. Иначе става много драма.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

The_iMMortal_f написа:Ще говоря от името на приятелки.Правят го, защото си мислят, че така по-лесно ще забравят бившия.Тоест, ако вие , скъпи мъже, успеете да се конкурирате с него по оргазми, обменени чувства и емоции, то бившия ще бъде заличен от паметта ни много бързо и вие ще бъдете издигнат на своеобразен пиедестал :mrgreen: :mrgreen:
Мъжете, които могат да се конкурират по емоции, а и по оргазми, се уважават достатъчно, че да не се занимават с такива женки, докато вторите са под въздействието на трети лица, бивши такива. Което оставя женките да избират между мъже, които никак не могат да заменят бившите им и това вместо да ги лекува, ги разболява и отчайва още повече, засилвайки носталгията им. Съответно тези жени, ако не си помогнат сами, няма как да разчитат на мъже да го сторят. В ДНК-то на мъжете е да се искат сношение с жена, която БИ РОДИЛА деца от тях. Естествено това става несъзнателно - ако я усетят в жестовете, миризмите и дори погледите и, че тя иска деца от друг, те автоматично правят обратното на секс - отеб@ват я... Съответно тези жени имат избор:
- нещастен брак, нещастни връзки
- стара мома
- лесбийка

Честито!
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

FloWersOfEviL написа:
assault написа:
И ти откъде знаеш дали изневерява, или не?! :roll: Това или го научаваш във връзката, или при директен разговор. Но при директния разговор, когато не сте във връзка, ти не можеш да получиш истинския отговор...
Ми.. не. Предпочитам да няма подобни директни разговори. Ако някой е с мен, за мен е ясно, че да ми изневерява (примерно) е немислимо. Ако не е - значи не съм го опознала достатъчно преди това. Тези разговори са вид подсигуряване, от което аз не желая да имам нужда, както и насрещната страна : )

Но.. наистина рядко съм получавала разбиране, когато съм опитвала да го обясня : )
Хем искаш да не ти изневерява, хем не искаш и подобен разговор да водиш и да му кажеш, че не обичаш. Твоите ценности в тоя свят са си чисто твои и не могат да бъдат еднакви за всички. Центърът на вселената не си ти. Ти може и да си мислиш, че не е нормално да изневеряваш, но не за всички е така. И най-лесният начин да го знае човека отсреща е да му го кажеш.
Ако някой е с мен, за мен е ясно, че да ми изневерява (примерно) е немислимо.
Това го осмисли :idea:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Какво си ми зачеститил- не съм от тези девойки и второ- това с децата дето го обясняваш е просто абсурдно.Ама няма да ти споря... :roll: :roll:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

The_iMMortal_f написа:Какво си ми зачеститил- не съм от тези девойки и второ- това с децата дето го обясняваш е просто абсурдно.Ама няма да ти споря... :roll: :roll:
Как ти личи, че не разбираш мъжката психология. Но ако ти я издам, ще я използваш за да подчиниш някой невинен мъж, да го оплетеш в мрежите си и т.н. За това по-добре стой невежа и избирай кофти мъже за връзки. Нека ти. :king:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”