Социалната държава е форма на расизъм
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Социалната държава е форма на расизъм
Обичам ви, животни 
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не само съществува термин християнски фанатизъм, а именно примерните на такъв са изписали най-черните страници от човешката история. Всеизвестено е обстоятелството, че нацистите в издевателствата си омразата към моя народ са били подкрепяни дейно от католическата църква. Така, че само за миналия век на кървавите плещи на християнските фанатици лежат 6 млн. невинни жертви.Бавария написа:Затова се учудих на определението Християнски фанатизъм.Don Horhe написа:То оставяше и това да започнат да правят.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Мен пък изобщо не ме бърка кой кого колко и защо е убил преди 50 години. Било то християни, пеленачета, едноръки, кучета или негри. Просто се разхождам в парка и си свиркам 
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
А пък мен въобще не ме интересува нито кой си , нито какви са интересите тиMethuselah написа:Мен пък изобщо не ме бърка кой кого колко и защо е убил преди 50 години. Било то християни, пеленачета, едноръки, кучета или негри. Просто се разхождам в парка и си свиркам
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Постигнахме желания ефект. Сега насочи последното ти изречение към себе си 
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не си ми интересен. Обаче ако продължаваш да спамиш ще се наложи с няколко енергични шута да премахна твърде неприятната воня, която разнасяш из тематаMethuselah написа:Постигнахме желания ефект. Сега насочи последното ти изречение към себе си
- BolgAryan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Семитска гад.A.Levi написа:ФашагаBolgAryan написа:Че то е вярно, драги ми еврейчо, Леви. Вие сте диваци-фанатици, следващи религия, натякваща извращение и омраза. Тората и Талмуда - всеки може да се увери в цитатите от тях, колкото и да ги криете, те не са неоткриваеми. Чудно защо ли ги криете де...
Някой да изтрие тези еврейски пропаганди от форума!![]()
![]()
П.П.: Фашизмът е друго бе, простьо.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Интересно. Може ли да гледам?A.Levi написа:Не си ми интересен. Обаче ако продължаваш да спамиш ще се наложи с няколко енергични шута да премахна твърде неприятната воня, която разнасяш из тематаMethuselah написа:Постигнахме желания ефект. Сега насочи последното ти изречение към себе си
Освен това първо лице множествено число в общия случай се ползва, когато говорещият поставя себе си в една група с някои други хора и цели да обозначи едновременно себе си и тях. А в българския език (в иврита може и да не е така
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Расизма е измислен от малцинствата с цел повече права... така шефа на Спартак Малко Търново иска БФС да забрани или ограничи вноса на чужди футболист в първеството... не защото Спартак или този футболен бос искат да дадат шанс на повече българи, а защото нямат пари да купуват чужденци и искат всички да нямат това преимущество...
Истината е че малцинствата ни дърпат назад като общество - не защото съм расист, а защото държавата не ги интегрира. Замислете се - кому са нужни многоетническите държави? Русия, ехо! Бивша Югославия... това говорили ви нещо?
Дайте шанс да не се усещат разликите в религията, културата и расата и всичко ще върви по мед и масло... говоря за мнозинството... ако то прави всичко за социалното равенство, тогава малцинствата няма да има за какво да се оплакват. Ако те търсят права без да имат причина за това, се получава ситуация като тази с футболния бос...
Специално, аз съм фен на евреите, ровил съм се за различни информации за тяхната история и култура. Но не мисля, че в България те се третират като хора от по-ниска категория.
А да забравих християнски фанатизъм - Бавария не може да се сети за определението, най-малкото защото такова няма. Самата религия не е насочена срещу другите религии, а срещу безбожието... в смисъл ако си християнски фанатик, би следвало да не правиш атентати срещу иноверците, а да седиш у манастира и да се молиш....
Истината е че малцинствата ни дърпат назад като общество - не защото съм расист, а защото държавата не ги интегрира. Замислете се - кому са нужни многоетническите държави? Русия, ехо! Бивша Югославия... това говорили ви нещо?
Дайте шанс да не се усещат разликите в религията, културата и расата и всичко ще върви по мед и масло... говоря за мнозинството... ако то прави всичко за социалното равенство, тогава малцинствата няма да има за какво да се оплакват. Ако те търсят права без да имат причина за това, се получава ситуация като тази с футболния бос...
Специално, аз съм фен на евреите, ровил съм се за различни информации за тяхната история и култура. Но не мисля, че в България те се третират като хора от по-ниска категория.
А да забравих християнски фанатизъм - Бавария не може да се сети за определението, най-малкото защото такова няма. Самата религия не е насочена срещу другите религии, а срещу безбожието... в смисъл ако си християнски фанатик, би следвало да не правиш атентати срещу иноверците, а да седиш у манастира и да се молиш....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- BolgAryan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Едно е вярно: никой народ не иска малцинства от изостанали племена. А за евреите - много хора са чели. Но нечелите техните пропаганди не са им "фенове", а напротив. Хора като теб са вредни.Kristo написа:Расизма е измислен от малцинствата с цел повече права... така шефа на Спартак Малко Търново иска БФС да забрани или ограничи вноса на чужди футболист в първеството... не защото Спартак или този футболен бос искат да дадат шанс на повече българи, а защото нямат пари да купуват чужденци и искат всички да нямат това преимущество...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Нека позная, Леви: постоянно си бил отритван и си решил, че това е така, защото си евреин и сега си се захванал да защитиш всички евреи по света, пишейки в разни форуми ( по този начин се опитваш да помогнеш на себе си ).
Обаче грешиш: не дразниш хората защото си евреин, а просто защото си тъп.

- renesanz
- Легендарен флуудър
я престанете да се обиждате! с какво си мислите,че сте повече един от друг ??? етноса и цвета на кожата не правят човека! има човеци,има и фанатици,старайте се да сте от първите!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
За идиотите няма етнически граници
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Точно това твърдя и аз в темата - т.нар "социална политика", или политиката на подпомагане на определени групи от "държавата"е в основата на невъзможността различните етноси да се интегрират.. Затова единственият изход е когато и конституционно(в повечето европейски конституции "държавата" е обявена за "социална", вкл. и българската т.е тази "груповост" е заложена в основния закон) и социално-икономически гражданите не са обединени в групи, а са равнопоставени като индивиди.Kristo написа:Расизма е измислен от малцинствата с цел повече права... така шефа на Спартак Малко Търново иска БФС да забрани или ограничи вноса на чужди футболист в първеството... не защото Спартак или този футболен бос искат да дадат шанс на повече българи, а защото нямат пари да купуват чужденци и искат всички да нямат това преимущество...
И относно религията изхождаш от погрешна предпоставка, твърдейки че едва ли не всички разбират религията по начина, по който я разбираш ти. Религията е това, каквото е индивидуалното разбиране за нея от индивида, защото няма универсално такова.Нещо повече, християнството ,в частност, се противопоставя на такова.
А за глистите се пошегувах
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Methuselah написа:Нека позная, Леви: постоянно си бил отритван и си решил, че това е така, защото си евреин и сега си се захванал да защитиш всички евреи по света, пишейки в разни форуми ( по този начин се опитваш да помогнеш на себе си ).