Много са били очаровани от теб, случва се. И аз така съм бил няколко пъти, един път даже ми се молеха да ми пишат 3 (Андрейчин), но твърде малко знаехrogertaylor написа:Ся дЪ ви местЪ ли?![]()
П.П.Забравих да се похваля
АГ(писмен) - толкова ме обичат, че ме искат и есента пак
.::Сесия::. (отзиви от изпитите) ФМИ онли :)
Модератори: Methuselah, thegirl
-
barbarian
- В началото бе словото
Re: .::Сесия::. (отзиви от изпитите) ФМИ онли :)
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Каква поредна сесийна драма... (малко да плагиатствам от Петела)
Какви, какви задачи се паднаха на изпита по Терия на числата. Смърт!
Отказах се от освобождаването от писмен с 5, отидох за 6, обаче след писмения бях доволен и на 3
Нещата в живота се обръщат. Постъпих мъжки. Две седмици, че даже и отгоре тръбих, че 5-цата не ме оправя, ще ходя на писмен и нямаше как да не отида. След писмения асистентката ми каза - "ако не си доволен, не предавай, остава оценката от контролното." Е това щеше да бъде еба ти курванлъка. Аз съм човек, който винаги си носи последствията!!! И от 5 става 3...
Започна устния, даже потреперих малко, да си призная, докато асистентката ми провери работата. Минаха още 10 минути, за да разбера къде се намирам и тогава започнах да пиша. Писах и по двата въпроса уж, надявам се да съм минал. Много ще се радвам на 3.
А задачите бяха супер яки. Като за студенти от ФМИ. Може да са смърт, ама поне не се подигравки от сорта - човек от пътя да назубри алгоритъма и ще ги реши. Доц. Тонов е майстор на тея неща - да поставя уловки, дребни неща за сещане, ако не ги намериш - край, ако ги намериш другата крайност. От "разпни го" до "осанна". На контролното открих малките нещица, забравих да препиша всичко от черновата от разсеяност, а за мен това е по-големия срам и затова реших да отида на писмен. (А не за успехи, стипендии и бла бла разни други измислици. Стипендия не мога да взимам, защото съм записал условно.) Обаче там се случи друго... Едната задача ми взе здравето с еба ти дългото решение, реших я, другата си измислих моя хипотеза, изкарах отговора, но вероятно това работи само в частния случай, третата - мъгла, ама толкова лесна, ако се сетиш за една "дребна" работа...
Аз обаче ще трябва да проверя моята хипотеза за общия случай. Ако е вярна, значи е теорема и направо ще искам да ми я публикуват. Толкова истински ми изглеждаше всичко, че нямаше и накъде. А то истинско се оказало, ама зад стъкло. Сега следобед ще счупя стъклото, да видя каква е тая работа
п.п. не ми е за другото, ама колежките ми яко ще ме гаврят. Това по-трудно понасям. А щеше да бъде обратното.
В хубавия смисъл на думата. Даже започнаха. Като предавахме работите една "я да предам зад шестицата, защото съм на ръба." Ехееей... много смешно, няма що. Оценям чувството й за хумор. Всичко живо с 2 и 3, един колега има най-високата 3.50 и не се прави на голяма работа, а друг решава да се прави...
Или пък две седмици откъде ли не чух, че не бях добре, а сега явно съм добре, защото 3 и 3 няма разлика.
Какви, какви задачи се паднаха на изпита по Терия на числата. Смърт!
Отказах се от освобождаването от писмен с 5, отидох за 6, обаче след писмения бях доволен и на 3
Започна устния, даже потреперих малко, да си призная, докато асистентката ми провери работата. Минаха още 10 минути, за да разбера къде се намирам и тогава започнах да пиша. Писах и по двата въпроса уж, надявам се да съм минал. Много ще се радвам на 3.
А задачите бяха супер яки. Като за студенти от ФМИ. Може да са смърт, ама поне не се подигравки от сорта - човек от пътя да назубри алгоритъма и ще ги реши. Доц. Тонов е майстор на тея неща - да поставя уловки, дребни неща за сещане, ако не ги намериш - край, ако ги намериш другата крайност. От "разпни го" до "осанна". На контролното открих малките нещица, забравих да препиша всичко от черновата от разсеяност, а за мен това е по-големия срам и затова реших да отида на писмен. (А не за успехи, стипендии и бла бла разни други измислици. Стипендия не мога да взимам, защото съм записал условно.) Обаче там се случи друго... Едната задача ми взе здравето с еба ти дългото решение, реших я, другата си измислих моя хипотеза, изкарах отговора, но вероятно това работи само в частния случай, третата - мъгла, ама толкова лесна, ако се сетиш за една "дребна" работа...
Аз обаче ще трябва да проверя моята хипотеза за общия случай. Ако е вярна, значи е теорема и направо ще искам да ми я публикуват. Толкова истински ми изглеждаше всичко, че нямаше и накъде. А то истинско се оказало, ама зад стъкло. Сега следобед ще счупя стъклото, да видя каква е тая работа
п.п. не ми е за другото, ама колежките ми яко ще ме гаврят. Това по-трудно понасям. А щеше да бъде обратното.
Или пък две седмици откъде ли не чух, че не бях добре, а сега явно съм добре, защото 3 и 3 няма разлика.

- MyMoon
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
О, вожде ... дай ми сили и познания достатъчни да се преборя с тоя дзвер....barbarian написа:... И аз така съм бил няколко пъти, един път даже ми се молеха да ми пишат 3 (Андрейчин), но твърде малко знаех
Младу зайк съм да мра още ... с каква отвара да я полея тая, че да пусне 3?
"......But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams. "
--W.B. Yeats
/*KEEP IT REAL! */
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams. "
--W.B. Yeats
/*KEEP IT REAL! */
- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Пъври курс, СИ, 2 от не знам колко изпита минаха
Моят кошмар - Алгебрата - избутано.
Днешните Дискретни структури май също ще бъдат избутани. 
Моят кошмар - Алгебрата - избутано.
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
//offtopicTanparmaiel написа:Пъври курс, СИ, 2 от не знам колко изпита минаха![]()
Моят кошмар - Алгебрата - избутано.Днешните Дискретни структури май също ще бъдат избутани.
Я, Tanparmaiel била колежка
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Tanparmaiel
- Обратна връзка:
В същия дух: Я! rogertaylor бил колега
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Оххххххх... Да си отдъхна. 3Бeтон написа:Много ще се радвам на 3.
Доцента ми предложи вариант септември, защото знаеше мераците ми за висока оценка, обаче те умряха точно вчера и този път учтиво му отказах, защото задачите... аййй сънувах ги цяла нощ. Какво сънувах... не можах да спя. Вчера на теорията не можах да си събера мислите сума време и към края нахвърлих некви формули там, които попадат в графата, да цитирам доцента - "шизофрении".
От съквартиранта чух, че имало отзиви около моя пост горе. Не се кефете, защото не знам каква бройка дори нищо да не бяха направили, щяха да предадат листа си.
Честитя шестицата на една колежка. Евала. Имаше си 5 от контролното, прецени че й стига и на устния си написа всичко. Да използвам клише от родните коментатори - избра правилната тактика.
Това е драмата - как 5 може да стане 6 и как 5 може да стане 3.
Живота е хубаво нещо.
Айде със здраве и успех с Андрейчин. Ще ви трябва

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Тъкмо се бях надъхал след 2 дни да пиша в тая тема а то се оказа че и УП-то съм освободил 
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Пиши, пиши. Яко е.
Другата седмица да се надявам, че няма да бъда в минорно настроение след Г2-то. Който вземе тая изродия, направо ще се дипломира. Нищо сложно не ни остава до края.
Виж, писах в другата тема.
Другата седмица да се надявам, че няма да бъда в минорно настроение след Г2-то. Който вземе тая изродия, направо ще се дипломира. Нищо сложно не ни остава до края.
Виж, писах в другата тема.

- Tanparmaiel
- Обратна връзка:
Добре бе, ти изобщо някакви зипити ще имаш ли тази сесия?!Methuselah написа:Тъкмо се бях надъхал след 2 дни да пиша в тая тема а то се оказа че и УП-то съм освободил
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Алгебра - устен /освободих писмен с 5/, Анализ - устен /освободих писмен с 6+ / 
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Tanparmaiel
- Обратна връзка:
Само 2 изпита?!
Добре, на мен ми остават още УП писмен+устен наведнъж + 3 пъти Анализ - писмен, устен писане и устен устно препитване.
егати!
А до тука 3 изпита са ми минали на практика и съм освободила едни Дискретни - писмен!
Еебаси!
Добре, на мен ми остават още УП писмен+устен наведнъж + 3 пъти Анализ - писмен, устен писане и устен устно препитване.
егати!
А до тука 3 изпита са ми минали на практика и съм освободила едни Дискретни - писмен!
Еебаси!
Тря'а някой ден да ми обясниш как да си уча, че да изкарвам резултати като теб.Methuselah написа:Алгебра - устен /освободих писмен с 5/, Анализ - устен /освободих писмен с 6+ /

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
два - два, ама какви.. Великова е резачка, нас ни омаза направо 1-ви курс, на мен едвам ми писа 3.. пък Александров нещо чух че напоследък късал доста, заяждал се, не знам си какво - а при нас беше много добичък, само че анализа като цяло си е таковал таковата. абе с една дума, минеш ли при Великова, смятай че си направо 3-ти курс вече.. макар че 2-ри курс пак ще я видишMethuselah написа:Алгебра - устен /освободих писмен с 5/, Анализ - устен /освободих писмен с 6+ /
мен пък на 2-ри сега ще ме гъзят, по логическо.. стискайте палци, аз ще стискам всичко останало
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Еееее, не може ли да мине изпит по произволна геометрия без да видя Андрейчин или Замковой. Днес и двамата дойдоха. Айййй.
Тъкмо задачките ги разцепвахме и влезе Андрейчин тоя път без бялата си престилка, ами наистина църна като чума. Колежките до мен направо си затвориха очите да не я гледат, аз се прекръстих два пъти против уроки от дявола. Дяволът след 5 минути излезе.
След час дойде и Замковой. Какво повече? Бира и чипс нищо не е.
Довечера след 8 часа Ася Русева ще изнесе съобщението с кой не минал или може би - с кой минал и предупреди, че ако някой влезе да я безпокои, ще го изнесе в понеделник.
Тъкмо задачките ги разцепвахме и влезе Андрейчин тоя път без бялата си престилка, ами наистина църна като чума. Колежките до мен направо си затвориха очите да не я гледат, аз се прекръстих два пъти против уроки от дявола. Дяволът след 5 минути излезе.
След час дойде и Замковой. Какво повече? Бира и чипс нищо не е.
Довечера след 8 часа Ася Русева ще изнесе съобщението с кой не минал или може би - с кой минал и предупреди, че ако някой влезе да я безпокои, ще го изнесе в понеделник.