Правете квото знаете в тая тема, през ******* ми е

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Re: 17 мига от пролетта...

Мнение от Дъждът върху лицето »

coolman написа:
Дъждът върху лицето написа:Еми на който не му харесва да не чете. Или просто да не влиза тук. На мен ми е приятно да чета такива неща повече от някои други, защо не?
Някои хора просто имат нужда да споделят. Както и правото да го правят във форума. "Разни хора, ..."
Ами и аз това казвам, на човек му е по- лесно когато името му е друго, според мен форумът е едно място където можеш да бъдеш себе си без да очакваш някой да те гледа накриво... освободен от името си, говориш това което искаш и си този който си... не разбирам, защо някои хора това ги дразни...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Moriarty написа:пу да му се..... викам си аз, ето една сериозна темичка.....за Щирлиц ! :D :D :D а то какво се оказа..."същото като предишното"...
Мачкаш, мачкаш! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Дъждът върху лицето написа:
Ами и аз това казвам, на човек му е по- лесно когато името му е друго, според мен форумът е едно място където можеш да бъдеш себе си без да очакваш някой да те гледа накриво... освободен от името си, говориш това което искаш и си този който си...
Номерът е името ти да не ти пречи да го правиш... :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

^PrincessA^ написа:
Дъждът върху лицето написа:
Ами и аз това казвам, на човек му е по- лесно когато името му е друго, според мен форумът е едно място където можеш да бъдеш себе си без да очакваш някой да те гледа накриво... освободен от името си, говориш това което искаш и си този който си...
Номерът е името ти да не ти пречи да го правиш... :)
Не много ясно, просто така е по- лесно. Аз лично не съм много по- различна отколкото тук, но все пак анонимността помага доста, да се отпуснеш. Спирам да пиша не по темата.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

MERCES_LETIFER написа:Да, да... аз това имах предвид, когато казах, че сме малки и незряли :)
Не сме преживели (*повечето от нас*) големите събития СВАТБА, ДЕТЕ и т.н., които наистина помнят и белязват... А те (и последвалите ги) със сигурност са най-хубави :-)
Е, все пак(не че аз съм гледала филма,де) говорим за 17 мига от "пролетта" на нашия живот, а сватбата и децата не са част от нея, поне за повечето хора,де. Колкото до самата тема, аз мисля, че е чудесна и не я възприемам като място където да "излееш" неща, които иначе трудно би споделил на някого (всъщност някои от нещата са си дори и повод за гордост и хвалби), а един добър "индикатор" за това какво смятаме за стойностно в живота. А какъв по-добър начин да се разбере що за хора сме...
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

1. Около 4 годишна. Бях болна от бронхопневмония и ми слагаха инжекции. По това време ми купиха надуваем Пинко и аз реших, че и той е болен. Та, му поставих няколко ижекции с топлийки. След такова лечение замина направо в кофата за боклук :x .
2.На 10. Пред блока имаме лост на който си тупаме килимите. До него малък трасформатор. От него скачахме върху лоста. Ха, скачам веднъж и не успях да се хвана с ръце за лоста и ЧЕЛЕН УДАР в земята от около 180 см. Първоначално не ме заболя, но после получих огромни хематоми около очите и си имам пукнато чело :mrgreen: .
3.Гледах рибки. Бях им сменила водата и нося аквариума да го оставя на мястото му. Но нещо става и го изпускам на мокета. Водата се разлива, рибките миииии из мокетааа, а те бяха бебета-рибки. Нищо не можех да направя. Загинаха. Реших да ги изчистя с прахосмукачката и ХА, понеже беше мокър мокета и тя изгоря :? .
4.Пробвах да видя една пуканка доколко дълбоко може да стигне в носа. Тиках, бутах, не успя да влезе колкото ми се искаше. Показах се на баба ми, тя като ме видя щеше да полудее, хихиииии.
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Аахахахахахаха, не, това последното е...... :lol: :lol: :lol:
Изображение

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Копи от бг-мама, а?
Не ми казвай, че заглавието и сравнението, както и идеята, са по случайност :lol:
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Crematory написа:Копи от бг-мама, а?
Не ми казвай, че заглавието и сравнението, както и идеята, са по случайност :lol:
Разбира се, че не са...
Цвети ми даде линка :)
Но съгласи се... ТУК никога няма да се получи такава хубава тема, каквато се получи ТАМ...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

MERCES_LETIFER написа: Но съгласи се... ТУК никога няма да се получи такава хубава тема, каквато се получи ТАМ...
Ау, как ни обиди!!! :cry:
Изображение

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

fuksia, май с горчив опит откриваш законите на бита... :?
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

Jamesmagno написа:fuksia, май с горчив опит откриваш законите на бита... :?
Дам, прав си .:|

Сега се сещам и друго. Имах едно голямо плюшено прасе което хранех с брашно разтворено във вода. Така му наливах с една лъжица в муцуната и разтвора попиваше в прасето. :mrgreen:
И Палячо от онези големите, мекички, но с гумено лице. Та и него трябваше да храня и се наложи да му изрежа гумената уста и език, за да може да си изяжда кашата с брашното. :mrgreen:
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

MERCES_LETIFER написа:
Crematory написа:Копи от бг-мама, а?
Разбира се, че не са...
Цвети ми даде линка :)
Но съгласи се... ТУК никога няма да се получи такава хубава тема, каквато се получи ТАМ...
Защото там количеството на мъже, участващи в форума, клони към 0 :)
Пиши си в Бгмамма или емо-бг, тук не мисля, че ще срещнеш особенна подкрепа за такива теми :)
medicate, medicate
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

fuksia, радваш!!! :D
Изображение

Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Като заговорихме за детски изродщини...като малка имах много барбита.Само някои от тях,обаче имаха пъп.Един ден реших,че това не е справедливо,взех един нож и направих на всички пъпове.Приличаха повече на опит за изкормване. :D обаче бях доволна
Сетих се и за друго...Обожавах да копая дупки в двора..един ден бях изкопала една много дълбока дупка..и реших да видя как изглежда небето,погледнато с главата надолу...така най-целенасочено си напъхах главата в дупката,но нищо не успях да видя..не можех да се изправя,защото краката ми жяха във въздуха..започнах да крещя,но устата ми се пълнеше с пясък.Добре,че дойде баба,за да ме издърпа.Иначе можех да се удуша.
Един друг път наще бяха легнали да спят на обяд,а аз си играех в двора.Пак съвсем нарочно исках да видя какво е да висиш във въздуха и си закачих панталона на един чвор на черешата.После обаче,естествено,не можах да се откача.Пак започнах да викам,но никой не дойде.Накрая съседа ме чул,и дойде да ме освободи.После наще много се смяха.
Имам купища с подобни олигофрении като малка....Помня също как веднъж играехме на стражари и апаши и случайно попаднах в един изкоп за канал,пълен с тиня и ужаасно дълбок.Отгоре имаше чакъл и не знаех,че е дупка...нагазих и потънах до кръста,добре,че едно момче ме измъкна,иначе можеше да си потъна в калта.Така си изгубих едни много сладки джапанки със слончета....

Леле как се сещам сега за някакви случки като малка и ми става смешно..

П.С.:fuksia, имала си много весело детство :D
ИзображениеИзображениеИзображение
Заключено

Обратно към “Потребители”