КАК ПРАЗНУВАХТЕ 8-ми декември?

Къде да празнуваме студентския празник? Как прекарахме на последния 8-ми? Място за оферти от фирми и студенти. Спазвайте добрия тон и не прекалявайте, защото ще бъдете баннати
Аватар
Veles
В началото бе словото

Мнение от Veles »

Да. Ние поръчвахме за София от горния етаж. :)
Те затова се качваха постоянно нагоре кам нас :) .Предполагам че сте минавали покрай нас но като не сме се виждали нямаше как да се познаем ;)

А на 8-ми куверта в Даун Таун беше 10 лв. Тия не познават парите. Едни колеги ходиха до там ама не са стояли. Те едни колеги слизаха надолу към вас по някое време да викат оркестара и като го видях как изглежда бих ги застрелял с чиста съвест :)
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Ние бяхме в О!Шипка на "Будапеща" и беше супер. По едно време обаче тръгнаха да затварят и няколко часа сме търсели заведение, където да отидем. А проблемът беше, не че са пълни, а че навсякъде затваряха! Wtf?! Накрая свършихме в квартирата на един приятел, където допивахме до 7:30 сутринта. Стандартно. Най-якото беше, че май за пръв път се събрахме толкова много колеги заедно (което пак не беше много - някъде към 2/5 от цялата група).
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Аз и съквартиранта дигнАхме купонЯ в стаята. В тесен кръг бяхме, 8 човека, защото аз не можах да намеря хора, всичките се изнесоха в последния момент към Дупници, Гъзници и не знам си къде.
Иначе добре стана. Пиене да има, музиката (и чалгийката) да гърми, какво му трябва на човек?
В съседната стая също имаше купон и едно хомосексуалистче с оранжева вратовръзка и черни нокти гепи тоалетната хартия на съквартиранта. Влезе си като у тях си в нашата тоалетна. :evil: По едно време съквартиранта се усети, че рулото с хартията го няма. Блъскахме на вратата им, онея вътре се скатаваха. После им отворих прозореца, да им кажа, че да не правят такива мизерии и тн... онея хвърлиха една хартия, ама не беше като на съквартиранта. През прозореца им я върнах. На сутринта гледаме :shock: :shock: тоалетната хартия под масата, като напълно сигурен бях, че докато заспя, я нямаше!!! Към 3 часа основната група се заклатушка към тях си, колежката на съквартиранта легна да си поспи, съквартиранта и той талпа... бях свършил с водчицата и като най-трезвен останах да си допия биричката с фъстъчки, музичката съвсем тихичко монотонно думти - леко приспивателно и към 5 без нещо изпратих колежката до 42Б по джапанките от банята и по къс ръкав. Това няма значение, яко бях подгрял, но тоалетната хартия я нямаше под масата. Като станах по обед :shock: :shock: я видях отдолу масичката до прозореца. Сто на сто онея мизерници я бутнали през прозореца.
Последно промяна от Бeтон на 10 Дек 2007, 13:55, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

аз на 8-ми не бях с колегите,а с приятели в софия.на 9-ти отидохме в пловдив за няколко часа и това беше :) нищо особено
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Vaskes, a какво да кажем ние долу :) Там пяха почти през цялото време. Бяха 2ма! Единия.. особено изпотен :x
Изображение
Аватар
Veles
В началото бе словото

Мнение от Veles »

Е на вас никак не ви е било уюто с тях. Ние поне от време на време ги викахме :)
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Хотел "Панорама" в Пампорово е #1 :P :lol: Просто беше невероятно :!: :!: :!: Следващата година ПАК...ако съм все още студент,ако не...пак съм там :D
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

Никога повече Банско ! егати скапаното отношение, гонят си те с чиста съвест. :evil: Хотела...най-напред за да стигнеш до него, минаваш през кална нива (строят на поразия хотели, а инфраструктурата я няма никаква), за първи път виждам хотел без камериерки, мръсни стаи, на които вратите посмъртно не се затварят... Някакъв измекиар диджей, на който най-новият му хит беше от зимата на 69'та... :evil: Селенията на МАКС... мизерия... И за капак се скарахме с пияните девойки, от групата ни...
Тва на 8-ми... Иначе на 9ти вечерта останахме няколо човека от СУ в целия хотел, на бара и на рецепцията две мацки, на около 22-23 години, на които им се качихме на главата общо взето, пускайки си наша музика, на уредбата на хотела... Имаше яко жици от 7 вечерта до 6:30 сутринта ! :headbang: Целия хотел кънтеше от Iron Maden, Metallica, Nightwish, Whitesnake, Deep Purple, Rainbow, Pantera, разбира се Мanowar, както и малко руски военни песни за цвят нали. :lol: Малко ги подлудихме хорицата, но това вече беше яко. 8)
Аватар
Sasko™
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

amdor написа:Iron Maden, Metallica, Nightwish, Whitesnake, Deep Purple, Rainbow, Pantera, разбира се Мanowar, както и малко руски военни песни за цвят нали. Laughing Малко ги подлудихме хорицата, но това вече беше яко. Cool
Хмм това го разбрах и от брат ми за жицата :D
Аз иначе бях в някакъв комплекс до Априлци, който беше мизерен и ние направихме мизерията още по-голяма :D
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Просто сте били в грешния хотел. Ние бяхма в едно чисто ново хотелче, няма такъв лукс вътре, а пък не беше и много скъпо. :wink:
Бест 8ми декември евър ! :lol:
Изображение Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

В Радуил беше супер готино, размазахме се една компанийка две вечери подред... само дето пускаха прекалено много чалга в механата, ама по едно време си се изнесохме в една от стаите и продължихме купона
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Хижа "Рилски езера" на 2200 м. височина.Беше зъззз..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Нестандартно добро прекарване на Доспат,8 часа път,яко тръпка,в селото още по-голяма тръпка и довършване две вечери подред 8)
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

след работа -> вкъщи... :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Най-незабравимото изкарване в Пампорово . Имаше си от всичко , ама от абсолютно всичко по много :)
In vino verittas
Заключено

Обратно към “8-ми декември”