Ааааааа, не си прав! Аз не си сипвам "едно".Smoking Mirror написа:javortomov написа:Боже, депресии.
Прибирам се в нас, сипвам си едно голямо с лед и другото е самовнушение.
Колко съм безсърдечен.
почваш да говориш като иво. Недей така, един ни стига
Какво правим когато той/тя си отиде...?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Какво правим когато той/тя си отиде...?
напиваме се като пандиДъждът върху лицето написа:Как преживявате края на една връзка? Не излизате, алкохол, цигари, депресия? Или пък се впускате в нови приключение в стремеж да забравите?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: Какво правим когато той/тя си отиде...?
засядам някъде, пия и си мисля. после само пия.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Какво правим, а? Ами много неща!
Като за начало, казвам му всичко което имам да му кажа, казвам му всичко което ми идва на устата и в главата точно в този момент, искам да сме си наясно и искам да сме с чисти сметки, искам да ме запомни и дори той да не иска ще го принудя и ще стане така както аз искам! Т.е. казвам му няколко мили думички от сорта на "гори в Ада", проклинам го, разказвам му колко голяяям тъпанар и лъжец е бил и му пожелавам да отиде да залъгва поредната си жертва, която едва ли може и на малкия ми пръст да стъпи, защото в най-добрия случай ще е проста селска курва. След тези сладки мой проклятия, се заемам с изгарянето на всичко което може да гори... да гори хубаво! Снимки, хартишки, споменчета, каквото и да е... снимка най-удачния и най-добрия избор /защото, разбира се, носи най-голямо удоволствие/!
След това пристъпваме към триене на всичко което някога е било в човешката и компютърна памет, всичко от сорта на скайпове, телефони, имена и номера - всичко това - на боклука!
И като за завършек го оставям да гние сам и да се разлага, наслаждавам се на физическата и психическата болка, която причинявам и си излизам с най-добрата приятелката на баро-кръчма за да се насладя на големия бирено-ромен кеф!
Като за начало, казвам му всичко което имам да му кажа, казвам му всичко което ми идва на устата и в главата точно в този момент, искам да сме си наясно и искам да сме с чисти сметки, искам да ме запомни и дори той да не иска ще го принудя и ще стане така както аз искам! Т.е. казвам му няколко мили думички от сорта на "гори в Ада", проклинам го, разказвам му колко голяяям тъпанар и лъжец е бил и му пожелавам да отиде да залъгва поредната си жертва, която едва ли може и на малкия ми пръст да стъпи, защото в най-добрия случай ще е проста селска курва. След тези сладки мой проклятия, се заемам с изгарянето на всичко което може да гори... да гори хубаво! Снимки, хартишки, споменчета, каквото и да е... снимка най-удачния и най-добрия избор /защото, разбира се, носи най-голямо удоволствие/!
След това пристъпваме към триене на всичко което някога е било в човешката и компютърна памет, всичко от сорта на скайпове, телефони, имена и номера - всичко това - на боклука!
И като за завършек го оставям да гние сам и да се разлага, наслаждавам се на физическата и психическата болка, която причинявам и си излизам с най-добрата приятелката на баро-кръчма за да се насладя на големия бирено-ромен кеф!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
аз преминавам през няколко етапа:
1. Жертва- общо взето преминава в рев и самоосъжаление, търсейки го напрекъснато и обвинявайки го за всичко
2. Депресия- припомняне на всеки хубав спомен, музика която сме слушали заедно, снимки и мнооооого рев
3. Опит за забрава- преставам да го търся и чакам той да ме търси, като постоянно си мисля за него, но постоянно си повтарям, че не мисля за него.
4. Запой- напивам се една нощ безпаметно, на следващия ден рев два часа... след това спирам да рева и се примирявам като преминавам към етап 5
5. Отмъщение- лягам си с някой приятел/колега
случвало ми се е само веднъж да бъда зарязана от човек, който найстина обичам... много трудно беше
1. Жертва- общо взето преминава в рев и самоосъжаление, търсейки го напрекъснато и обвинявайки го за всичко
2. Депресия- припомняне на всеки хубав спомен, музика която сме слушали заедно, снимки и мнооооого рев
3. Опит за забрава- преставам да го търся и чакам той да ме търси, като постоянно си мисля за него, но постоянно си повтарям, че не мисля за него.
4. Запой- напивам се една нощ безпаметно, на следващия ден рев два часа... след това спирам да рева и се примирявам като преминавам към етап 5
5. Отмъщение- лягам си с някой приятел/колега
случвало ми се е само веднъж да бъда зарязана от човек, който найстина обичам... много трудно беше
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аха-ха-ха-хаДичоу написа:ъъъъъъ...като ти се доотмъщаваДъждът върху лицето написа: 5. Отмъщение- лягам си с някой приятел/колега
Аз съм available![]()
![]()
За един свадба, за друг брадва.
Don't look back, 'cause you know what you might see
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Няма да коментирам, само искам да го повторя. Ще го пускам пак от време на време...Nemesis написа:Какво правим, а? Ами много неща!![]()
След това пристъпваме към триене на всичко което някога е било в човешката и компютърна памет, всичко от сорта на скайпове, телефони, имена и номера - всичко това - на боклука!![]()
![]()
И като за завършек го оставям да гние сам и да се разлага, наслаждавам се на физическата и психическата болка, която причинявам и си излизам с най-добрата приятелката на баро-кръчма за да се насладя на големия бирено-ромен кеф!![]()
![]()
- crazy kaio
- От дъжд на вятър