Иначе мен ми разправяха съвсем скоро, че в Бургас татусите били около два пъти по-евтини отколкото тука. Но ако отидеш в На Тъмно, където поне ще я направят добре и аз подозирам, че едва ли ще е под 100 кинта...
Препоръчайте ми!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Аз си бях татуирал преди няколко лета числото "Пи" на рамото с къна и доста добре се беше получило... като изключим това, че художникът се обърка и го нарисува наобратно, всички приятели ме питаха "Какво е това Пъ?" и че получих алергична реакция и целият се обринах 
Но иначе препоръчвам!
Но иначе препоръчвам!
Последно промяна от Arti на 30 Окт 2007, 17:41, променено общо 1 път.
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
Сам си нарисувах аватара!
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Все едно да ме питаш защо имам около 30 чифта обеци.
Татуировката е изразно средство. Добре направена тя е не просто аксесоар. Има хора, които възприемат татуировките си като талисман. Честно казано, не знам как ще я възпиремам аз, докато не я направя, но я искам.
Татуировката е изразно средство. Добре направена тя е не просто аксесоар. Има хора, които възприемат татуировките си като талисман. Честно казано, не знам как ще я възпиремам аз, докато не я направя, но я искам.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Ъйджа
- Драскач
- Обратна връзка:
На Орлов Мост има едно магазинче, където със сигурност има.wwayfarer написа:тва с каната е много идейно! Аз си го мисля от бая време ама все не се наканвам да си издиря. Ей така, за да видя дали мога да го понеса на така желаното място да имам татус (вътрешната страна на ръката,където сигурно боли!!!!!!!).

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Не е все едно.Мила написа:Все едно да ме питаш защо имам около 30 чифта обеци.
Добре. А защо смяташ че имаш проблем с израза.Татуировката е изразно средство.
Талисман? Да я духна ли три пъти ако я пипна? Не подкрепям хората да си повдигат изкуствено волята чрез разни недуховни неща. (примерно да си нарисувам йероглиф който значи "сила" за да се чувствам по-силен).Добре направена тя е не просто аксесоар. Има хора, които възприемат татуировките си като талисман.
Жена...Честно казано, не знам как ще я възпиремам аз, докато не я направя, но я искам.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
на мен ми харесват татуси, стига да не са прекалено големи и прекалено много. Аз за малко да си татуйрам един вълк, като бях в чужбина, но се отказах, защото не знаех къде точно го искам.. хем да мога да си го виждам, хем да мога да не го виждам... даже майка ми ми разправяше да си направя, че съм била млада и така нататък... абе с една дума и аз ще си направя някой ден една мъничка...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.