MY ASS!
Избори!
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Ида, съзнаваш колко малоумно е това, нали? Ако още народ си каже така, бат ти Бойко нема да го бъде. Не, че го подкрепям, но, когато имаш позиция - защити я.PluSHeNa PanDA написа:Е добре де аз като бях за Бат Бойко и не гласувах какво...че той и с моя глас и без него пак печели и то със значителна преднина..няма за кво да съжалявам,че предпочитох да се видя с фр на кафе вместо да гласувам
-
zabludi_com
- В началото бе словото
Kakto vinagi zabludi
Много мъка има на тоя свят.
Ако някой от вас мисли, че неговия глас влияе на 'изборите' - нещо не е наред. Ако си студент и учиш история и натова отгоре мислиш, че изборите са 'свободни и демократични' - значи нищо не учиш.
Ако някой от вас мисли, че неговия глас влияе на 'изборите' - нещо не е наред. Ако си студент и учиш история и натова отгоре мислиш, че изборите са 'свободни и демократични' - значи нищо не учиш.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Подкрепям Цинди.
И преди всичко бат Бойко е мъж. Колко сега плюят избирателите на Бойко Борисов, като преди това сигурно са гласували за хюмнета като Иван Соколов, педали разни и прочие.
За район Студентски ще има белотажче. Тъкмо си помислих или по-точно колегата ми каза, че няма да има шанс, тъй като Дудоленски купи бедните студенти за по мизерните 10 лева, като мангалския глас варира от 30 до 100 лв в зависимост от района, в Несебър до 300лв!!!!!!!! Та в неделя ще бъде заедно с Дилчев от Герб. Според мен доста трябва да се озори с подкупите, защото има да стопява почти 20%.
И преди всичко бат Бойко е мъж. Колко сега плюят избирателите на Бойко Борисов, като преди това сигурно са гласували за хюмнета като Иван Соколов, педали разни и прочие.
За район Студентски ще има белотажче. Тъкмо си помислих или по-точно колегата ми каза, че няма да има шанс, тъй като Дудоленски купи бедните студенти за по мизерните 10 лева, като мангалския глас варира от 30 до 100 лв в зависимост от района, в Несебър до 300лв!!!!!!!! Та в неделя ще бъде заедно с Дилчев от Герб. Според мен доста трябва да се озори с подкупите, защото има да стопява почти 20%.
Последно промяна от Бeтон на 30 Окт 2007, 19:24, променено общо 2 пъти.

- Ira_dei
- Драскач
Хаха,кое му било популисткото изби рибата с този въпросЦиндил-Пиндил написа:Не че нещо, ама... кое точно му е популисткото на Бойко Борисов?![]()
Аз само от него не чух празни обещания и уверения, че като го изберат всичко ще се оправи като с магическа пръчица. Напротив - човекът си казва съвсем конкретно какво има да се върши и че това няма да е никак лесно, но поне вече се работи по решаването на най-наболелите проблеми. И какъв популист би могъл да бъде, при положение, че май е единственият, който е готов да си навлече гнева на цели групи (спомнете си събитията от Суходол), за да прокара политиката си?
Той, ако се не лъжа, беше и единственият, който заяви, че е готов (и той, и партията му) да понесе отговорност при евентуален неуспех. Някой друг от кандидатите да е споменал случайно думата "оставка" по свой адрес?
Пък ако ви притеснява това, че обича камерата (или тя него) и търси медийна изява... ами значи съм абсолютно За популизма в политиката, щото досега винаги са ни управлявали разни хора-сенки, дето им виждахме ухилените муцуни само покрай избори и разследвания от криминален тип.
Д'еба, знаех си, че трябва да гласувам вчера.
бтв, стихчето ти е много добро иначе, Джеймс Маньо.
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Еее, пич. С кой бил обвързан Бойко Борисов... за изборите има регистрирани 88 партии в ЦИКМИ, половината от които се получават с пермутации от предишната.
БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
СЪЮЗ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ
КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ
ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ
БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ
ПАРТИЯ БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ
ДВИЖЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ "ОБОРИЩЕ"
само липсва Национално Оборище Възраждане Движение За
и така го обвърза със всички.
предполагам има и индиректна връзка със "Северна лига" и "Българе за Хасково"
БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
СЪЮЗ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ
КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ
ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ
БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ
ПАРТИЯ БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ
ДВИЖЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ "ОБОРИЩЕ"
само липсва Национално Оборище Възраждане Движение За
и така го обвърза със всички.
предполагам има и индиректна връзка със "Северна лига" и "Българе за Хасково"

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
С кого е имал връзки и кой му е помогнал да стигне дотук ми е все тая. Няма политик с чисти ръце и съвест, това и децата го знаят 
Слави не гледам, неприятен ми е, а пристрастията му (или по-скоро тези на сценаристите му, щото не вярвам да казва и 5 думи на ден, без те да са минали през зоркия поглед на Росен Петров и ко. преди това) никога не биха ми повлияли по някакъв начин. Най-много да се получи обратен ефект и да ме настрои "против"
Аз казах само, че пред мръсния комунист Бриго, наркомана Заимов (също син на комунисти, предполагам) и комедианти като Тити и Слави Бинев, предпочитам бате ти Бойко. И това ти го казвам на свършен факт, без да съм ходил да гласувам в неделя.
Слави не гледам, неприятен ми е, а пристрастията му (или по-скоро тези на сценаристите му, щото не вярвам да казва и 5 думи на ден, без те да са минали през зоркия поглед на Росен Петров и ко. преди това) никога не биха ми повлияли по някакъв начин. Най-много да се получи обратен ефект и да ме настрои "против"
Аз казах само, че пред мръсния комунист Бриго, наркомана Заимов (също син на комунисти, предполагам) и комедианти като Тити и Слави Бинев, предпочитам бате ти Бойко. И това ти го казвам на свършен факт, без да съм ходил да гласувам в неделя.
- Ira_dei
- Драскач
наркомана Мартин...тц тц тц
Човека поне не бяга от въпроси,а си отговаря и направи добра кампания,а Бойко благодарение на имиджа си само самодоволно се подхилваше и казваше "Ще видите",не представи реален план за това как ще управлява...освен това съм сигурен че има пръст в стачката на учителите 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Е дай по-задълбочена логика. Има, защото осигури терен за стачки и тем подобни простотии.
Естествено, има полза от предсрочни парламентарни, както доста смятат, защото герб още не са си оцапали задника и по-скорошни избори, по-добре за тях и бат Бойко премиер или в другия случай - Цветан Цветанов.
Но това е повърхностно. Както и че бил обвързан с едва ли не всички партии в България.
Ами по тая логика, всеки е обвързан с всеки. Я питай рекурсивно, кои са приятелите на твоите приятели и виж докъде ще те закара верижката. Може да отидеш и където въобще не си и предполагал.
Естествено, има полза от предсрочни парламентарни, както доста смятат, защото герб още не са си оцапали задника и по-скорошни избори, по-добре за тях и бат Бойко премиер или в другия случай - Цветан Цветанов.
Но това е повърхностно. Както и че бил обвързан с едва ли не всички партии в България.
Ами по тая логика, всеки е обвързан с всеки. Я питай рекурсивно, кои са приятелите на твоите приятели и виж докъде ще те закара верижката. Може да отидеш и където въобще не си и предполагал.

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Заимов наркоман? Моля те, недей да говориш глупости.Циндил-Пиндил написа:Аз казах само, че пред мръсния комунист Бриго, наркомана Заимов (също син на комунисти, предполагам) и комедианти като Тити и Слави Бинев, предпочитам бате ти Бойко. И това ти го казвам на свършен факт, без да съм ходил да гласувам в неделя.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Ira_dei
- Драскач
Партията на Бойко е свързана с комунистите малко или много,не съм казал че е свързана с много партииБeтон написа:Е дай по-задълбочена логика. Има, защото осигури терен за стачки и тем подобни простотии.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
А усетихте ли, че Бойко спечели след като всички го обвиняваха за това и онова...
Изявите на кандидат-кметовете започваха с "Бойко това" и завършваха с "Бойко онова"...Вместо да се занимават със себе си, те бяха по-заети да го плюят нон-стоп...
Не че го защитавам, аз в неделя не гласувах...просто споделям възглед.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
нормално е при положение, че на такива избори не се противопоставят идеологии...feichka написа:А усетихте ли, че Бойко спечели след като всички го обвиняваха за това и онова...Изявите на кандидат-кметовете започваха с "Бойко това" и завършваха с "Бойко онова"...Вместо да се занимават със себе си, те бяха по-заети да го плюят нон-стоп...
-
Disasterpiece
http://www.youtube.com/watch?v=s_bn1dqhnWs - ето кой идва да гласува по избори
неканени гости от една южна съседка