Трябва да си направим купон преди много да са ни засилили с учене
Компютърни науки 1 курс
Модератори: Methuselah, thegirl
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ако е с чалгийки и жени, няма ли да се сетите за батковцитеMethuselah написа:Трябва да си направим купон
Между другото ФСС поздравява КН 1 курс за това, че си взеха всички книжки още вчера. Бравооооо!!! Никой други зайци все още не са успели да сторят този подвиг!
Измъкнахме още брошурки на СУ, така че трябва да се стреснат някои, преди да спомена за уважаваната госпожа Харизанова.
Ако някой няма, може да мине да си вземе съвсем спокойно.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Ако е с чалгийка няма да съм особено очарован.
Батковците винаги са добре дошли. На първокурсниците обаче ни е все още малко неясно за някой неща (ФСС къде са какво правят за какво се борят и т.н. ; има ли отговорници на групата и на потока; каква е тази интернет система за студентите от фми, как се логвам, какъв ми е юзера, паса и т.н. ; на някой не им е ясно с избираемите предмети как стои въпроса, кое могат и кое не могат да запишат ; как стои въпроса с библиотеката - кога работи, кога не, как се регистрирам ; има ли wi-fi - към кого да се обърна за да се свържа, има ли интернет клубче; как да получавам някой продукти на майкрософт...) сигурно ни е малко рано де, ама питам все пак. Ако някой обясни ще го черпя
п.п. абе няма да ви карам да слушате подписа ми в мат10. Аз не слушам само тва ама на тва се кефя
Stone cold crazy YEAH!
Батковците винаги са добре дошли. На първокурсниците обаче ни е все още малко неясно за някой неща (ФСС къде са какво правят за какво се борят и т.н. ; има ли отговорници на групата и на потока; каква е тази интернет система за студентите от фми, как се логвам, какъв ми е юзера, паса и т.н. ; на някой не им е ясно с избираемите предмети как стои въпроса, кое могат и кое не могат да запишат ; как стои въпроса с библиотеката - кога работи, кога не, как се регистрирам ; има ли wi-fi - към кого да се обърна за да се свържа, има ли интернет клубче; как да получавам някой продукти на майкрософт...) сигурно ни е малко рано де, ама питам все пак. Ако някой обясни ще го черпя
п.п. абе няма да ви карам да слушате подписа ми в мат10. Аз не слушам само тва ама на тва се кефя
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Бате, ела сутринта в понеделник с водкатаMethuselah написа:Ако някой обясни ще го черпя
Сега трябва да се качвам на упражнение.
Иначе за купона свиркайте. Гледайте да е във време, когато не съм във ФМИ, т.е. в оставащите 13-14 часа от денонощието или в неделя.
Последно промяна от Бeтон на 05 Окт 2007, 15:09, променено общо 1 път.

- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
user: fn*****, където ***** е фак. номера ти.Methuselah написа:...как се логвам, какъв ми е юзера, паса...
pass: ЕГН
Това е, но не знам дали ще проработи сега.
Само се пошегувах.Methuselah написа:п.п. абе няма да ви карам да слушате подписа ми в мат10. Аз не слушам само тва ама на тва се кефяStone cold crazy YEAH!
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Crescent
- От дъжд на вятър
http://www.fmi.uni-sofia.bg/login_form
Може да пробваш това, въпреки че още не са ни готови регистрациите...
Може да пробваш това, въпреки че още не са ни готови регистрациите...
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
А за тези от информатика - аз мога да отговоря и помогна за всякакви въпроси.
добрев контролните и изпитите му са супер ..извратени
Все дава някакви по-особени случаи. Напишете функция без дап олзвате If и switch или подобни неща. имам 3 при него
А после при Магда 5
А за купонче - ей ако правите пишете тук, или в скайпа (има го в подписа ми). Че откога не съм бил на купон не е истина.
Само да има 1вокурснички
)
добрев контролните и изпитите му са супер ..извратени
А за купонче - ей ако правите пишете тук, или в скайпа (има го в подписа ми). Че откога не съм бил на купон не е истина.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Не ми предава такъв човек и повечето въпроси си остават със повече от 1 отговор.liq написа:е там има мн теми и нещо не се ориентирах къде и кого да питам![]()
а иначе да ви преподава гено николов
и в този сайт повечето въпроси са си останали без отговор
Ето тук питай: http://www.math10.com/forumbg/viewforum.php?f=55
хората освен мен са добри и отговарят
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.