Възмутен съм (от СУЮФ)!

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

ако беше толкова лесно щяхме да сринем университета :wink:
Аватар
Shemyaza
В началото бе словото

Мнение от Shemyaza »

Не е нужно, трябва като мен да се процедира. Веднъж направих голям скандал на секретарката, чак охрана с един професор викнаха и сега всеки път като вляза с усмивка ме посреща и отговаря като редник в казармата :lol:
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

got написа:Мисля, че не се подава молба, ако запишеш с един условен,но по-добре да не става така.Изчакай да ти нанесат оценката в департамента, досега е нямало проблем... :? А какво може да се направи- не знам, освен да се говори със съответния преподавател по спорт, че има проблеми и да не бавят протокола...Лошото е,че тва е дребна гавра в сравнение с другите, а там нещата са по-сложни. :(
А как се процедира, когато спортът ти е записан като условен изпит? Аз така или иначе ще отида до департамента да разпитам, но ако някой знае, да казва, моля. :)
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ами не знам как се процедира, просто се водиш условно записан, пише ти в книжката"условен", мисля, и нямаш право на стипендия... :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”