До пушачите!!!!! - Volume 2
- Ira_dei
- Драскач
Всеки си имал бели дробове,той си решава.За жалост цигарите вредят и на околните,които не пушат(не че пушещите ги интересува)
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
-
smeshko
- Паисий
И като не си дори и помислял да си пробваш какво толкова се обясняваш !?!? Нали се сещаш и аз споделям мнението ти за наркотиците и по-вредните неща не споря въобще ... и цигарите са вредни и това не го оспорвам ... но като толкова убиват и така нататък погледни последния репортаж на бнт за столетниците като човекът там не може да живее и ден без да е изпил чаша ракия и да е изпушил 5 цигари ...Cosa~Nostra написа:Чудя се.. как за близо 19 години нито веднъж не пожелах дори да си дръпна, ей така - от чисто любопитство.
Ужасно мразя дрехите и косата ми да смърдят на цигари.
Супер тъпо се чувствам в разни кафенета, когато на моята маса има табелка "Маса за непушачи", а на метър от мен има такава за пушачи.![]()
Не, димът изобщо не отива отгоре ти, хах..
Не споря , че трябва да има салони пушачи и непушачи , но чак такива тиради като на Джеймс са доста излишни
In vino verittas
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Аз също пуша, но от скоро и гледам да го крия ... просто не знам как ще го п риемат хората които не са ме виждали така и като ме видят за пръв път очаквам едни романи едни душевни излияния...едни ококорени очи..а това не ми се гледа! просто ми е писнало от такива преправени пренасации и предпочитам да си пуша когато съм сама и коагто съм навън с онези които са ми свикнали вече... лошото е че са 50/50 - едната половина знаят другата половина не знаят и с тях не знам какво ще правя

For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
За к'во изобщо ми цитираш поста, бе?! Не съм седнала да обяснявам колко вредни са цигарите, всеки решава сам какво да прави със здравето си. Дразни ме шибаният дим, мразя косата ми да смърди на цигари, но никой не се съобразява с непушачите!smeshko написа:И като не си дори и помислял да си пробваш какво толкова се обясняваш !?!? Нали се сещаш и аз споделям мнението ти за наркотиците и по-вредните неща не споря въобще ... и цигарите са вредни и това не го оспорвам ... но като толкова убиват и така нататък погледни последния репортаж на бнт за столетниците като човекът там не може да живее и ден без да е изпил чаша ракия и да е изпушил 5 цигари ...
Не споря , че трябва да има салони пушачи и непушачи , но чак такива тиради като на Джеймс са доста излишни
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Абе... Питам се - вие нормални ли сте, бе??? За кой пъти вече го чувам тва: "Има хора, които живеят по сто и кусур години и всеки ден пушат по сто цигари и са си живи и здрави!", но любимото ми е: "Знаеш ли, че супер много хора умират от рак на белите дробове, без да са запалили нито една цигара през живота си!"И като не си дори и помислял да си пробваш какво толкова се обясняваш !?!? Нали се сещаш и аз споделям мнението ти за наркотиците и по-вредните неща не споря въобще ... и цигарите са вредни и това не го оспорвам ... но като толкова убиват и така нататък погледни последния репортаж на бнт за столетниците като човекът там не може да живее и ден без да е изпил чаша ракия и да е изпушил 5 цигари ...
Стой, братче, в една вестникарска редакция 24/7 примерно 15 години, да видим дали всичко ще ти бъде наред с дробчетата!
моля не ме убивайте, но все пак темата е адресирана до пушачите и мисля че трябва и някой заклет пушач да се изкаже
съгласна съм с Мила, че това къде ще пушиш и къде ще си хвърлиш фаса е въпрос на лична култура.
пасивното пушене е много голяма глупост според мен! замислете се само - умирали непушачи, щото гълтали чуждия дим.........и ако се вярва на статистиките, излиза че повече хора умират от пасиво, отколкото от активно пушене
а цигарения дим толкова отровен ли е, колкото например изпаренията от автомобилите, които дишаме всеки ден??????
съгласна съм с Мила, че това къде ще пушиш и къде ще си хвърлиш фаса е въпрос на лична култура.
пасивното пушене е много голяма глупост според мен! замислете се само - умирали непушачи, щото гълтали чуждия дим.........и ако се вярва на статистиките, излиза че повече хора умират от пасиво, отколкото от активно пушене
Nie aufgeben!