Българска филология 07/08

Подфорум към Факултета по славянски филологии

Модератор: mebbeth

Публикувай отговор
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: няма заглавие ...

Мнение от kRiss »

renn_g написа:Колеги от БГ филология / задочно/, моля HELP!
Моля кажете ми варху какво ще изпитва по БГ фолколор и Увод в лит. теория и дали мога да си намеря от някъде лекциите /имам предвид някъде в нета/. Имах сериозен проблем и неможах да присъсрвам.
МОЛЯ ви, който знае нещо да ми пише!!! Даже ще му платя, само кажете! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Да, услужливи сме, но нямаме много време ;)
По БГ Фолклор ни е дала книгите - върху тях ще изпитва и конспекта, който имаме. Мисля, че доста дълго ни обяснява кое как и откъде да четем... Увод в литературната теория... там не питай, мазало ще е :roll:
Никой не иска да му плащаш ;) довечера ще ти пиша на ЛС горе долу какво да четеш, щом не си била на лекциите - всички книги ги има в читалнята на СУ, оттам можеш да ползваш материалите, ако си извадиш карта /става с 5 лв. и снимка/.
За информация /лекции/ в нета не съм чула и надали можеш да намериш нещо, което да ти свърши работа.
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

как сте колеги? имам въпросче към тези които са 2ри курс(ако влизат тука де) - какво ще посъветвате за Миланов(Филологически практикум)?! какви са му критериите му за оценяване и вярно ли е че не допуска до изпит ако имаш повече от 3 двойки през семестъра в който се правят всяка седмица контролни?!PLS HELP!!!!!!!!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
alabalanica
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: трети

Мнение от alabalanica »

nellliii, няма основателна причина да се притесняваш.Ас. Миланов е много целенасочен в преподаването се, не бива да изпускате упражнение (не само, защото правите тестове постоянно), а защото всичко, което ти е нужно като основни умения по ФП, и изобщо по езикова култура, ас. Миланов го преподава и обяснява чудесно .Това с двойките е всяка година и се възхищавам как този човек успява да уплаши всички първокурсниници, те питат втори курс - те им казват, че няма нищо такова,а те ПАК не спират да се спичат... това си е талант ....Та така.Купи си граматиката на Петър Пашов, също така Нов правописен речник на БАН (мисля, че проф. Мурдаров е в екипа) -там в приложенията има чудесни неща.Като цяло можеш и без тях, но... зависи колко си заинтересована ...мисля, че ме разбираш ...
Ако имате въпроси винаги можете да ме питате тук или лично (казвам се Мария и съм първа група, втори курс)...и много харесвам това,което уча... хахаха:)
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология

Мнение от Fervourrr »

има ли тук колеги 1,2,3,4 курс или магистрати на бг филология? Моля да си признае поне по един представител :) предварително благодаря
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
O!IvkA
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от O!IvkA »

Първи курс БФ...признавам, виноват :roll:
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

признавам- и аз съм 1ви курс :lol:
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
alabalanica
В началото бе словото
Специалност: Българска филология

Мнение от alabalanica »

Мислех си, че от предния ми пост ще си проличи, но явно...Fervourrr, аз съм втори...
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

А пък на задочниците първокурсници утре ни почва сесията... тъй че стискайте палци - ще се борим с литературната теория и глупостите (лично мнение) на Платон и още 1001 мумифицирали се "светила"... :evil: Толкова имена не съм виждала на едно място... а дано да имаме късмет с рецензиите, че иначе сме го закъсали ;)
Ще клюкарствавме след изпита... ако има оцелели :lol:
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

izvinqvam se 4e ne pi6a na bg,no kompa mi ne6to se e bugnal!!! YSPEH na kolegite zado4nici i im stiskam palci i na krakata!!!!
Аватар
Shockwave
В началото бе словото

Мнение от Shockwave »

Аз Ви пожелавам късмет, защото само той не зависи от Вас. 8)
You just lost the game. U jelly?
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Еми бързо свършихме, за 40 минути време ;)
Теста е дълъг и не много лесен, но ако имаш достатъчно време за четене на лекциите, проблемите ти ще бъдат почти нулеви. С "общи усилия" скалъпихме няколко верни отговори... останалото налучквахме според това кой отговор ни е "най-симпатичен" :lol:
В четвъртък в 14.00 ще ни разлепят резултатите - така че нека замълчим и не предизвикваме съдбата :lol: :wink:
Имаме една утеха - ако не издържим теста, отиваме на устен през януари... и все пак се надявам всичко да е свършило благополучно днес... :roll:
Ха, още нещо да не забравя - благодарим за съпричастността ;)
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

хехе....няма проблем-за колеги-винаги :wink:
Аватар
maidy
В началото бе словото

Мнение от maidy »

Здравейте, колеги :D
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Айде сега да се хвалим... че имаме 5чки по Литературна теория =)
Но предстоят цели 2 изпита събота и неделя - по БГ Фолклор и Старогръцки.. така че ужасът е пълен :roll:
Не изпускайте палците, ей - май носят късмет ;) :lol:
nellliii
Пишете, о, братя

браво!!!

Мнение от nellliii »

ооооо...отличници! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! редовниците се гордеем с вас! и не се притеснявайте,палците са все още стиснати :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “ФСлФ”