поправителни изпити за Българска филология-І курс

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Тъй, за старобългарската литература ОТНОВО няма дата :evil:
За лексикологията - пише само "В. Радева 18.IX", но не пише час и място.
Валерия
В началото бе словото

Мнение от Валерия »

Благодаря, Т1000! Успех на всички и късмет най-вече!
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

И аз ти благодаря Марти :P А отностно старобългарска литература...тази неориентираност се очакваше от мен лично :twisted: тя мисли да сподели намеренията си за дата към септември другата година ли?
Аватар
базалт
В началото бе словото

Мнение от базалт »

господа и дами присъединявам се към вашите септемврийски несгоди.Мен ме интересува руски и антична литература.За руски вече разбрах,но за античната не съм сигурен.ако някой знае да казва
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Аз мисля да се обаждам в понеделник(ясно защо) в отдел студенти...и ще ти споделя това което са ми казали :lol: става ли така Веско мм?
carrion
В началото бе словото

Мнение от carrion »

Проф. Хаджикосев (Антична л-ра)ще изпитва на 15.09.
Каде и в колко часа не е ясно.
Дадени са и дати за асистентите, но не съм сигурен дали може да се явяваме при тях.
Незнам как е в другите факултети, но аз съм изумен от липсата на информация във ФСФ.Сяла седмица обикалям като луд Ректората и не мога да открия никой, който да отговори на въпроса: Кога са ми изпитите... по дяволите ?!?
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Kleo »

И аз така и вече започвам жестоко да се изнервям! :x Нищо,че съм от Славянска филология,и мен ме дразни липсата на иформация. :o Обаждах се в Секретариата и ми казаха,че всички дати са обявени на таблото пред Деканата,а никъде няма нищо!!! :evil: После как ще и обяснявам на Петя Асенова,че не съм си пропуснала поправката нарочно?!!!! :cry:
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
T1000
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Има изнесени дати за много изпити. Пред 230 каб. Мисля, че имаше и Петя Асенова, но не съм напълно сигурен. Утре ако можеш провери. Тамън да видиш и за старобългарската евентуално :oops: :)
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие

Мнение от Kleo »

Нямаш грижи,T1000! :wink: Ауу,имам лошото предчувствие,че изпитът ми ще е по-скоро,отколкото очаквах! :cry: А нямам никакво време да преговарям! :?
Къде се намираше 230-ти? На кой етаж беше,че ми се губи? :oops: :roll:
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
T1000
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

На първия етаж. Само, че не коридорът, с канцеларията, където се записвахме, ами другият. Един вид като влизаш от централния вход на Ректората, свиваш в ляво и там вече ще го видиш, все има хора пред таблата :lol:
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие

Мнение от Kleo »

Ясно,благодаря ти за търпеливото обяснение! :D
Cvetinka
В началото бе словото

Мнение от Cvetinka »

Здравейте на всички!Ще бъда втори курс,българска филология и имам общо три поправчици- по антропология,руски и лексикология!Струва ми се,че няма да ми стигне времето да се подготвя както трябва и за трите изпита,но все пак стискайте палци,колеги,4е никак не е лесно да си студент! :D сигурна съм,че сте съгласни с мен!Моля да ми отговорите на един въпрос-с колко невзети изпити можеш да запишеш следващата година и трябва ли да се подава молба за явяване на поправителни изпити?Благодаря ви предварително и много късмет на всички! :)
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Можеш да запишеш 2-ри курс с 2 невзети изпита...аз понеже съм специална мога да си избера 2, за които да се подготвям :lol: та..относно молбата-не съм чувала да има такова нещо и по мое мнение не трябва, но няма да е излишно утре и това да питам за всеки случай :roll:
Teo_dora
В началото бе словото

Мнение от Teo_dora »

Не сте ли по кредитна система? Мисля, че с най-малко 40 кредита може да се запише 2-ри курс.
carrion
В началото бе словото

Мнение от carrion »

Благодаря, Т1000.
Успех и на теб!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”