За лексикологията - пише само "В. Радева 18.IX", но не пише час и място.
поправителни изпити за Българска филология-І курс
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Проф. Хаджикосев (Антична л-ра)ще изпитва на 15.09.
Каде и в колко часа не е ясно.
Дадени са и дати за асистентите, но не съм сигурен дали може да се явяваме при тях.
Незнам как е в другите факултети, но аз съм изумен от липсата на информация във ФСФ.Сяла седмица обикалям като луд Ректората и не мога да открия никой, който да отговори на въпроса: Кога са ми изпитите... по дяволите ?!?
Каде и в колко часа не е ясно.
Дадени са и дати за асистентите, но не съм сигурен дали може да се явяваме при тях.
Незнам как е в другите факултети, но аз съм изумен от липсата на информация във ФСФ.Сяла седмица обикалям като луд Ректората и не мога да открия никой, който да отговори на въпроса: Кога са ми изпитите... по дяволите ?!?
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
И аз така и вече започвам жестоко да се изнервям!
Нищо,че съм от Славянска филология,и мен ме дразни липсата на иформация.
Обаждах се в Секретариата и ми казаха,че всички дати са обявени на таблото пред Деканата,а никъде няма нищо!!!
После как ще и обяснявам на Петя Асенова,че не съм си пропуснала поправката нарочно?!!!! 
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Здравейте на всички!Ще бъда втори курс,българска филология и имам общо три поправчици- по антропология,руски и лексикология!Струва ми се,че няма да ми стигне времето да се подготвя както трябва и за трите изпита,но все пак стискайте палци,колеги,4е никак не е лесно да си студент!
сигурна съм,че сте съгласни с мен!Моля да ми отговорите на един въпрос-с колко невзети изпити можеш да запишеш следващата година и трябва ли да се подава молба за явяване на поправителни изпити?Благодаря ви предварително и много късмет на всички!