Аз също съм ходила на тези курсове, само че от октомври до февруариIazo написа:Сега се сетих нещо.....![]()
![]()
![]()
когато почвахме един там от професорите каза нещо от сорта :"вие като идвате на тея курсове ще влезете на 100%....вие сте привилегировани!!!"
За ученето имаш право, без четене, писане и друг вид запаметяване - НИКАКЪВ шанс... Но не знам дали dimeto има предвид тези курсове, или едни пак в СУ, които са през априлската ваканция... Ако става въпрос за тях, не съм ги посещавала, но съм чувала, че там работата е на доста високи обороти, в смисъл ти диктуват и ти после пишеш, ама през ваканцията... тя не е особено дългаIazo написа:Аз бях на такъв курс по история...пролетен - от 10 февруари до 28 април(съботно-неделен) и да ти кажа е твърде условно за файдата. Например сега за средновековието пичовете не можаха да се разберат нещо и 3 поредни пъти само славяните учихме! така че за средновековието не бих казал че инаха ефект...обаче при Пламен Митев(Възраждане) направо беше уникално! За новото време също имаше полза! Моя съвет: Ако искате наистина да успеете учете! Не ви трябват нито курсове нито уроци! то това което ще ви кажат там си го пише в учебниците!Няма ли го желанието от ваша страна нишо няма да стане!