Нов подфорум - молба към администраторите
Модератор: Плазмодий
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Може, но наистина първо трябва да се изтрият някои раздели (Жоро ги спомена), а други да се преименуват.
На някой може да му е хоби, но все пак...
Това какво общо има със спама не ми е ясно?Хоби и Забавления
Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?
It's peanut butter jelly time!

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
не виждам нищо лошо в създаването конкретно на раздел за литература!
все пак за повечето специалности литературата е основна сфера на изучаване, освен това наистина темата нарастна и може да се раздели поне още на няколко: учебна литература, литература за лични интереси... нещо такова
за 8-ми декември разделът е актуален само два-три месеца в годината и поне от тая гледна точка раздел за литература има повече основание да съществува!
все пак за повечето специалности литературата е основна сфера на изучаване, освен това наистина темата нарастна и може да се раздели поне още на няколко: учебна литература, литература за лични интереси... нещо такова
за 8-ми декември разделът е актуален само два-три месеца в годината и поне от тая гледна точка раздел за литература има повече основание да съществува!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Специално темите с лично творчество ще изтрепят рибата.
Има един съществен минус обаче. Вижте кои теми по принцип се котират най-много - шегаджийските и несериозните. Студентите от форума обичат да си чешата езиците по квартален маниер, вместо да обсъждат такива книжни неща.
Хайде, наплюйте ме, искам да ме оборите с опровержения (и доказателства)!

Има един съществен минус обаче. Вижте кои теми по принцип се котират най-много - шегаджийските и несериозните. Студентите от форума обичат да си чешата езиците по квартален маниер, вместо да обсъждат такива книжни неща.
Хайде, наплюйте ме, искам да ме оборите с опровержения (и доказателства)!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Здравейте!
Както Крематори каза, скоро се подготвят съществени промени по форума. Съвсем скоро ще има съобщение до всички, в което ще се опишат част от проектите и промените, с които се захващаме.
Всеки ще бъде добре дошъл с идеите си. Въпросът е, че ще ни е необходимо време.
Поздрави!
Както Крематори каза, скоро се подготвят съществени промени по форума. Съвсем скоро ще има съобщение до всички, в което ще се опишат част от проектите и промените, с които се захващаме.
Всеки ще бъде добре дошъл с идеите си. Въпросът е, че ще ни е необходимо време.
Поздрави!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"