Използвате ли цинизми и вулгарни изрази в "речника"
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Ами и аз в техникума учих в клас без нито едно девойчеЛорд Носферату написа:След като съм учил пет години в техникум съдържащ околко 20тина момичета, съм се научил на толкова мръсотийки, че няма накъде. 25 говеда като рекат да мъдруват и излизат все бисери. Но наистина се ограничавам и случаите, в които псувам, са достойни за записване в календара.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- fire
- Живее, за да пише
Не, защото това е преди всичко неуважение към самата мен. Не мисля, че българският език е беден, за да не можем да изразим чуствата си към другите.
Не ви ли се е случвало да срещнете някой, който да ви грабне от пръв поглед и да си помислите, че това е човек, когото искате да опознаете добре. И в момента, в който си отвори устата си тръгвате толкова бързо, че даже не ви остава време да си помислите как жестоко сте се излъгали.
Не ви ли се е случвало да срещнете някой, който да ви грабне от пръв поглед и да си помислите, че това е човек, когото искате да опознаете добре. И в момента, в който си отвори устата си тръгвате толкова бързо, че даже не ви остава време да си помислите как жестоко сте се излъгали.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка: