Паралелно обучение в два университета - възможно ли е?
Модератор: Boromir
Изпратих e-mail със запитване до учебен отдел в СУ, но все още нямам отговор. Що се отнася до двете дини под една мишница смятам, че мога да организирам времето си (тъй като искам да уча и двете задочно), а съм и чувал за подобни случаи, но знае ли човек...
Все още е твърде рано да задавам въпроси за КСК 2008, но след някой друг месец ще се наложи да отида до УО на СУ.
Все още е твърде рано да задавам въпроси за КСК 2008, но след някой друг месец ще се наложи да отида до УО на СУ.
Ако чакаш отговор по мейл-а загубен сиtlangelov написа:Изпратих e-mail със запитване до учебен отдел в СУ, но все още нямам отговор. Що се отнася до двете дини под една мишница смятам, че мога да организирам времето си (тъй като искам да уча и двете задочно), а съм и чувал за подобни случаи, но знае ли човек...
Понеже някой спомен за нотариално заверено копие от дипломата,имам малко опит в тази насока,мислех си да ги правя тези въртели с две дипломи за СУ и ВТУ,обаче в СУ ми казаха "НЕ" от учебен отдел и ми треснаха телефона , а във ВТУ ми казаха,че било противозаконно с мек и приятен глас или човека си беше учтив или се надяваше на нещо
Успех и от мен!
Успех и от мен!
Интересно на кво се е надявалADeLL написа:Понеже някой спомен за нотариално заверено копие от дипломата,имам малко опит в тази насока,мислех си да ги правя тези въртели с две дипломи за СУ и ВТУ,обаче в СУ ми казаха "НЕ" от учебен отдел и ми треснаха телефона , а във ВТУ ми казаха,че било противозаконно с мек и приятен глас или човека си беше учтив или се надяваше на нещо![]()
Успех и от мен!
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
нали знаиш " надай се к*ре на пияни жени"Интересно на кво се е надявал Laughing Laughing Laughing
Мен пък ме интересува как стои въпросът с ученето в два факултета на СУ -например си изкарал първи курс , да речем английска филология и искаш да запишеш във ФМИ или ФЗФ някоя специалност която има задочно ( и си кандидатстваш както му е реда разбира се) дали става номера?
Надявам се авторът на темата да не приеме поста ми като офтопик.
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Това с мейла ми стана ясно вече - ще се наложи да ги попитам лично, но ще изчакам да приключи тази кандидат-студентска кампания.
Иначе до колкото разбирам ако оставя в СУ оригиналната си диплома няма проблем ако ще и в 10 университета да следвам (да му мисля за това как ще си я взема от другия университет).
Иначе до колкото разбирам ако оставя в СУ оригиналната си диплома няма проблем ако ще и в 10 университета да следвам (да му мисля за това как ще си я взема от другия университет).
Бая съмнително ми звучиdeathcrush написа:нали знаиш " надай се к*ре на пияни жени"Интересно на кво се е надявал Laughing Laughing Laughing
Мен пък ме интересува как стои въпросът с ученето в два факултета на СУ -например си изкарал първи курс , да речем английска филология и искаш да запишеш във ФМИ или ФЗФ някоя специалност която има задочно ( и си кандидатстваш както му е реда разбира се) дали става номера?
Надявам се авторът на темата да не приеме поста ми като офтопик.