Минималните балове тази година - Трагедия!!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

radja написа:Не знам за вас, но аз никога не съм вярвал, че на едно място ще се съберат все хора, които ще се харесват и все хора, които ще са качествени. От 410 човека факултет все ще има един нелицеприятен за мен и поне 50 няма да ме дишат.

Все едно, не ми трябват повече от 10-15-20 човека, всъщност дори 5 ми стигат. Важното е да сме "наши"(= Пък по-нататък ще се види кой закъде е. Случайности няма, особено пък в този бранш(=
Ти каква специалност си? Винаги има тези неща, за които говориш. Лошо е, когато са прекалено много
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право

Мнение от radja »

Каквато и ти- Право.
Поток 1, група 8
(=

От мизерии няма да се спасим. Свикнал съм да търпя с хора, с които при нормални обстоятелства не бих погледнал(и обратното, разбира се, нали трябва да има взаимност^^) и не смятам, че завбъдеще ще бъде по- розово. Е...освен хероина, ама там са слончета(=
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

За мен страшното е не, че не са влезли само шесторкаджии, а че има много хора, които са за "фюлюльогиятъ" и не знаят как да напишат правилно думата...[/quote]

да така е! докато чаках на опашката да се записвам се нагледах на простотии... например едно момиче ме попита какво да напише в графата '' гражданин на " :shock: ! просто нямам думи... да не говорим за майки които са дошли със синчетата, да не би нещо да объркат... не знам да се смея ли или какво...
lo_flo
Драскач

Мнение от lo_flo »

РАджа, аз съм социология!
Казвате за родителите- вчера, като се редях на опашката, имаше един татко, дето беше зад мен и постоянно сме сръчкваше в ребрата с един вестник и като се разбеснях и му направих забележка, той ми отвърна: Къф ви йе проблйема, ма?
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

еми...аз ти позволявам да се преместиш при нас- питай останалите и идвай ако искаш^^

Не знам защо все те бъркам с един пич, за когото ми обясняваха(= Всъщност знам- Пловдив.
:)
lo_flo
Драскач

Мнение от lo_flo »

radja написа:еми...аз ти позволявам да се преместиш при нас- питай останалите и идвай ако искаш^^

Не знам защо все те бъркам с един пич, за когото ми обясняваха(= Всъщност знам- Пловдив.
:)
Ама аз съм от женски пол все още :lol: :lol: :lol: И кво викаш за Плд? Там е служил приятелят ми, дето е на снимката
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Ходих преди две седмици и се оказа, че един форумист бил приятел на една приятелка и тн, и тн и не знам защо реших, че става дума за твоят аватар(=

бтв Конюшни е следващото в списъка на любими пловдивски. Тоя Роршах явно е нечовек(=
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Леле мен тия мамчета как ме дразнехааа......разбирам да дойде само един-или майката,или детето,да се запише...а те х2 ...и вътре даже влизат майките,и стоят на опашката за подпечатване заедно с дечицата си и само създават илишен калабалък и...абе издразних се...

а иначе вече свиквам с меката реч...просто си давам сметка,че към 80% от хората в университета ще са от провинцията...не че някога съм се дразнила де,ама някак си ми беше странно досега...
ИзображениеИзображениеИзображение
lo_flo
Драскач

Мнение от lo_flo »

Ша мйекаме и йекаме много :lol: :lol: :lol: Нищо лично към тези извън Сф, надявам се да не оспамим темата по тоя в-с, но имаше едни, дето само селски изпълнения въртяха 4 часа.
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

аз нямам нищо против тези който са от провинцията, но ми е малко смешно, майката влиза вътре и пита: Тук ли можем да се запишем? и след положителния отговор следва: Добре отивам да викна сина ми...
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

@hypnossa- не можеш да се чуеш отстрани. Софийският диалект е също една картинка.

А за моят персонален...все пак съм от СредЪтЪ на СтрЪнЪтЪ и трябва да сме здраво стъпили на земята + няколко години София= welcome to the къръшък label.
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Някой ще ме светне ли по въпросът дали баловете ще паднат :).(нещо обнадеждаващо)
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
lo_flo
Драскач

Мнение от lo_flo »

vaaaaaaaaa написа:аз нямам нищо против тези който са от провинцията, но ми е малко смешно, майката влиза вътре и пита: Тук ли можем да се запишем? и след положителния отговор следва: Добре отивам да викна сина ми...
Какви ми свирка, е*ати цирка :lol: :lol: :lol:
lo_flo
Драскач

Мнение от lo_flo »

heygod написа:Някой ще ме светне ли по въпросът дали баловете ще паднат :).(нещо обнадеждаващо)
Според мен да! Ще паднат и то много
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

ами аз си мисля, че трябва да махнат изпитите, просто целия този стрес не си струва.варианта с матурите ми се струва много по-удачен.системата трябва да се промени относно това според мен.а за баловете-на френска филология за жени се е качил с почти една единица, така че съм горда от специалността си:)не че ниския бал от миналата година ме е спирал изобщо:)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”