ами и аз така си мислех, въпреки че изглеждат доста приетите момичета, като се има пред вид че приемат 58...Descarada написа:ами аз сигурно се бъркам нещо и дано е така,но тези 74 не са ли момичетата само?!?или са общо момичета и момчета,защото аз оставам с впечатлението от персоналното ми инфо че това са само момичетата..но все пак може да се бъркам...Nightfall написа:а спред вас дали има надежда на второ класиране да падне бала за немска филология, при положение че от 80 места вече са заети 74?
Движение на баловете
Модератор: Boromir
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мин година правото редовно не е мръднало и с една стотна, задочното тази година има шанс според мен да мръдне, макар да пише, че са заети местата * момичета * . Мисля че ти за право питаше. Аз само мога да ти пожелая успех и да постигнеш това, което искашДерек написа:Може ли да се съди за тазгодишните балове по миналогодишните при положение, че имаше много промени в КСК за нашия випуск? Защото като гледам миналите години 2005 и 2006 имам почти 100% вероятност да вляза на 2-ро класиране, но факторите, които влиаят на класирането сочат, че бала може и да не мръдне.
Love, life, meaning ...
OVER
според мен това е бройката на всички приети без значение на пола. защото местата за момичета са само 58, а общо местата в специалността са 80. а и ако се поровиш в наредбата за прием на студенти, не помня точно къде, но пише, че след всяко класиране незаетите места за момчета се трансформират в такива за момичета или съответно обратно. затова най-вероятно в перс. инфо ти дават направо бройката на всички приети
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
То желаещи сигурно има, но може би с оценките от тази година засега няма 50 човека, които да имат нужния бал, или откъде да знам ...geri_st написа:а не би ли трябвало на 1во класиране да са заети вси4ки места, все пак съмнявам се да няма толкова желаещи...примерно туризъм приемат 50 човека,а сега са приети 39...странно
Аз имам позната, която иска туризъм, но не е приета на 1во класиране, значи опира нещо до бала, засега, поне на 1во класиране
Love, life, meaning ...
OVER
- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
В грешка си. Приемат общо 50 (в т.ч. 35 момичета и 15 момчета). След 1-во класиране дори са приети повече - 39 момичета и 17 момчетаgeri_st написа:а не би ли трябвало на 1во класиране да са заети вси4ки места, все пак съмнявам се да няма толкова желаещи...примерно туризъм приемат 50 човека,а сега са приети 39...странно
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Е к'во толкова.Аз след като чаках 5 часа на философския,мога да издържа всичко.Дерек написа:Оооох, това второ класиране направо къса нерви максимално. Дали няма да го изкарат по-рано.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
честно казано вече ми се.....
.... от класирания, статистики и др.подобни! и все още продължавам да не разбирам как стават всъщност нещата и започван да се чудя защо някой си е давал зора да ги изкарва, след като те почти никаква информация не дават на тези, който се интересуват?! стават само за тва да захранват медиите с информации от рода на това, че в СУ вече се влизало с 3....
Nie aufgeben!