Дипломите от кои бълг. университети се признават по света?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

А университета "Паисий Хилендарски", неговата диплома признава ли се в чужбина.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
Frida
В началото бе словото

Мнение от Frida »

В ТУ пише, че индустриалният мениджмънт се признава във Великобритания
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

xaxaxa uspex :lol: :lol:
на 24ти започва ебанта 8)
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

red&white написа:

xaxaxa uspex :lol: :lol:
Ми мога само да ти кажа, че ТУ е признат по света, колкото и да не ти се вярва.Това са ми го казвали хора, които се занимават с компютри и са ходили в чужбина и определено знаят какво говорят.Това, че вие сте си втълпили, че СУ е да бест просто сте в една гоооляяяма заблуда...ама ще го осъзнаете твърде късно ми се струва.Надали някой убеден че СУ е велик ще ме послуша ама може колебаещите се да направят и правилния избор. Кат фалите толкоз СУ я кажете вие каде в чужбина сте ходили и отде имате тези данни???Мога да ви кажа, че и в Германия гледат много добре на ТУ.И това ми го казва приятел, който в момента учи в Германия.Айде пишете си колко е велик СУ и си живуркайте......докат не осъзнаете истината:)
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

petio, някой май го е яд, че не можа да изкара хубава оценка в СУ?
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

uktc написа:petio, някой май го е яд, че не можа да изкара хубава оценка в СУ?
Ми да ти кажа аз сигурно на второ ще влезна в Информатика или ИС...ама вече не мисля да ги записвам.И не виждам общото...дадох мнението си и го аргументирах.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Да де, ама до преди няколко дни говореше колко несправедливо е да влизат МАТЕМАТИЦИ, a не ПРОГРАМИСТИ във ФМИ. С други думи- пукаше ти за ФМИ и искаше да влезеш точно тук. Пишеше някакви километрични постове за това твое недоволство.
И какво стана сега, че си промени мнението?
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

uktc написа:Да де, ама до преди няколко дни говореше колко несправедливо е да влизат МАТЕМАТИЦИ, a не ПРОГРАМИСТИ във ФМИ. С други думи- пукаше ти за ФМИ и искаше да влезеш точно тук. Пишеше някакви километрични постове за това твое недоволство.
И какво стана сега, че си промени мнението?
Еми аз написах защо си промених мнението...Иначе ДА.Исках във ФМИ, но сега се порових повече, посъветвах се с повече хора...и ПРОЗРЯХ.Както искаш го разбирай се тая.Ако искаш го приеми, че пиша така само защото няма да съм приет на първо класиране във ФМИ.Все пак дадох мнението си не с цел да убедя хората да не се записват в СУ.СУ е много хубав както казах за хуманитарните науки...за компютърните още не е дорасъл-ЛИЧНО МНЕНИЕ(ама изградено все пак на някаква информация).
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Чакай де, става въпрос за програмиране.
Какво програмиране се учи в ТУ? Отговор- почти никакво.
Ясно е, че ако искаш да станеш ПРОЕКТАНТ на компютърни елементи или да програмираш микроконтролери, по-добре е ТУ. Но до там. СУ е по-добрият откъм изучаване на софтуер, не си криви душата и го проеми. Учебният план говори еднозначно.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

uktc написа:Чакай де, става въпрос за програмиране.
Какво програмиране се учи в ТУ? Отговор- почти никакво.
Ясно е, че ако искаш да станеш ПРОЕКТАНТ на компютърни елементи или да програмираш микроконтролери, по-добре е ТУ. Но до там. СУ е по-добрият откъм изучаване на софтуер, не си криви душата и го проеми. Учебният план говори еднозначно.
Щом така мислиш...ма се отклонихме и от темата:)Дипломите от кои вузове са признати по света:)А за учебен план...ми хубаво.В СУ ИЗГЛЕЖДА е повече чисто програмиране(гледайки учебния план)...Ама лично аз видях доста предмети, които са меко казано глупави и неприложими:)Аз предпочитам да уча важни и сложни неща, за които е необходимо някой да ти разяснява някои неща.Да не говорим, че и в СУ има подобни предмети на изброените от теб по-горе...ама дали са на нивото на ТУ???Сам си отговори:)Щом смяташ, че СУ е най-доброто решение...жив и здрав:)А вече се обосновах за ТУ и за дипломите от ТУ.Все пак това беше целта на темата:)
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

В крайна сметка, КСТ и компютърните специалности в СУ са две съвсем различни неща. Както между коня и магарето има нещо общо, но са си различни. ;)
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

petence nishto ne sym si vtylpil :!: kamo li pyk za SU ... a kolko ot tezi kojto otivat ot TU v 4ujbina na gurbet se vryshtat tuak po nazade bqh pisal koj e naj prestijniq vuz v bylgariq v tova otnoshenie :!: samo 1 shte ti kaja TU SUCKS :!:
на 24ти започва ебанта 8)
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

red&white написа:petence nishto ne sym si vtylpil :!: kamo li pyk za SU ... a kolko ot tezi kojto otivat ot TU v 4ujbina na gurbet se vryshtat tuak po nazade bqh pisal koj e naj prestijniq vuz v bylgariq v tova otnoshenie :!: samo 1 shte ti kaja TU SUCKS :!:
Щом така смяташ...не мога и не искам да променям мнението ти...ся като се замисля що пък съм седнал да хваля ТУ?Я си се записвайте в СУ, че да не стане някой гаф ако стане наплив за ТУ:D:D:D
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

В областта на техническите науки ТУ-София няма български(а доколкото знам и балкански) еквивалент.
Аватар
mantut
В началото бе словото

Мнение от mantut »

uktc написа:petio, някой май го е яд, че не можа да изкара хубава оценка в СУ?

uktc, мнението ти е супер неадекватно и ако учиш в СУ и хвалиш неговата блестяща репутация и тази на студентите там, то ти с този пост доказваш точно обратното..с оценките от КСК2007 мога да бъда приета в много хубави специалности в СУ, но това не значи че нямам големи съмения отностно него и цялата образователна система на всички висши училища в България.
това е
it is a hard life so live it well!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”