Другари, събудете се!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Desodeset написа:
tamerlan написа:Кока кола по тези ширини има от 60-те :roll: Ама как и да е, исках само да кажа, че повечето "другари" не са никакви комунисти, ми просто страдат от нездрав фетишизъм към руската държава 8) А това вреди на каузата, другарю. Мистичните дивотии от сайта хич няма да ги коментирам...
Desodeset написа:Другарю замълчи!Комунизма е сторил най-много вреда на българщината.Нашите деди не са се борили срещу фашизма,те са пратени да умират за интересите,чужди държави да запазят български територии.
Невежеството и повтарянето на дочути-недоразбрани постулати са сторили най-много вреда, мило дете
В дълбока заблуда си тавариш. :wink: Обаче ми се спи и хич не ми се спори сега.До утре.
Всеки тъне в някакви заблуди, другарю. Но аз моите сам съм си ги изкопал, пък твоите са купешки :P
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Красный Октябрь написа:Няма да споря с вас, нито да обръщам внимание на мерзките ви сравнения с фашизма, срещу който са се борили нашите бащи и дядовци - градители на комунизма! Времето и Народа ще произнесе тежката си дума някой ден!

Осъзнай се ! :roll:
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Другарю, свържи се с Росен Петров.
Той не пропускаше да отбележи, докато беше водещ, че е закърмен с идеите на комсомола.
О, каква гордост.. :roll:
Христос - един от предтечите на комунизма.
Това чак сега го видях. Другарю Исус, накъде отива Светът..
Последно промяна от Cosa~Nostra на 01 Авг 2007, 02:03, променено общо 1 път.
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Другари, СЪБУДЕТЕ СЕ!

Мнение от AlexLevit »

Красный Октябрь написа:Другари Българи!
Не мислите ли че е време за промяна! Докога ще си затваряме очите пред социалната несправедливост и упадъка на световното общество, под влияние на капиталистическите безперспективни "сили"??? Време е за ново обществена структура, едно модерно общество, с което да възвърнем темповете на прогресс, които ние така лекомислено захвърлихме, и заменихме с ботилката "Кока-кола".

http://communism.hit.bg/
Доста нелепа манипулация - комунизъмът никкога не е преставал да съществува в България- твърде неразбираемо за какво се борите. За констатацията, че комунистите управляват 80% от икономическия потенциал на страната има статистика и е обсъждана от Френския парламент през 2003
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Xenon написа:Не е бабичка според мен. Тази идеология има и много млади привърженици. Изобщо, фашисти и комунисти са най-силните течения в света.
Съвсем няма никаква прилика между комунисти и фашисти, без уговорката - доказана вреда. Днес много вулгарни автори се опитват да поставят знак за равенство между избиването по социален и етнически признак, твърдейки, че в условията на Германия този признак се препокривал! Нужно е да отбележа, че има мнозина вкарани в затвора втори за подобни вулгарни съждения
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Хахаха...каква е тая тема ,бе :lol:
.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Циндил-Пиндил написа:в Русия съм, в Русия съм...
:lol: :lol: :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

AlexLevit написа:Доста нелепа манипулация - комунизъмът никкога не е преставал да съществува в България- твърде неразбираемо за какво се борите. За констатацията, че комунистите управляват 80% от икономическия потенциал на страната има статистика и е обсъждана от Френския парламент през 2003
Ти на БСП комунисти ли им викаш? Нима не сте разбрали още, че в милата ни татковина партиите обединяват около интереси и лична изгода, а не около идеи?? И едно 18-годишно момиче ли трябва да ви го каже? Това с връщането на КомунизЪма са глупости, които няма как да станат реалност! Деца на Демокрацията, обединявайте се :lol: :lol: :lol: !
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Blood Countess написа:
AlexLevit написа:Доста нелепа манипулация - комунизъмът никкога не е преставал да съществува в България- твърде неразбираемо за какво се борите. За констатацията, че комунистите управляват 80% от икономическия потенциал на страната има статистика и е обсъждана от Френския парламент през 2003
Ти на БСП комунисти ли им викаш? Нима не сте разбрали още, че в милата ни татковина партиите обединяват около интереси и лична изгода, а не около идеи?? И едно 18-годишно момиче ли трябва да ви го каже? Това с връщането на КомунизЪма са глупости, които няма как да станат реалност! Деца на Демокрацията, обединявайте се :lol: :lol: :lol: !
След като са глупости, защо по сведения на множество международни организации 80% от финансовите активи на България са в ръцете на хора, свързани непосредствено с комунистическия режим( бел. това е доклад на Френския сенат)?
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

"'Щото окрадоха държавата" :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Красный Октябрь
В началото бе словото

Мнение от Красный Октябрь »

Родина мать зовет!
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Да, западът се разлага под пагубните капиталистически влияния!
Да живее Енгелс! Да живее Маркс! Напред към светло червено бъдеще!

култура ми янко, ако трябва да съм честен
medicate, medicate
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

сибир.бг :lol:
Ibiza DJ
zmey
Пишете, о, братя

:))

Мнение от zmey »

хахаха, култуво интервю.

Иначе.. тясно погледнато за България - Фашизъм първо не е имало, а второ това, което е било преди 1944... не е толкова пагубно за българското население, колкото другото след 1944.
Или за да бъда по-конкретен какво имам предвид - проверете колко са убитите и безследно изчезнали българи преди 9ти септември и колко са след 9ти септември (стотици хиляди!)

Иначе да, Комунистите са виновни, те са виновни за глобалното затопляне! За всичко са виновни! :))
Публикувай отговор

Обратно към “България”